Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lufka19 kupuji pokaždé když je tahle v akci
Takže zítra tam musím ![]()
Jinak ještě beru šampon a kondicionér cien
Za pár korun a vyhovuje mi
@Loda píše:
@MUFICE Ten gelový čistič potrubí je dobrej?? Uvažuji o něm
Používám ho na ucpaný odtok ve sprcháči, naleje se tam půlka balení přes noc a ráno to krásně odtéká ![]()
Čisticí prostředky jsou dobré, ale nevyhovovaly mi tablety do myčky. Na rozdíl od tablet z DM, ty z Lidlu nechávaly na nádobí pachuť chemie.
@MUFICE Tak to bude možná tím, protože taky máme tvrdou vodu a hodnocení tady bylo tak 50/50…
A jak se mi zanesl filtr ![]()
Ahoj…obnovuji ![]()
Jak je to s reklamací v lidlu? Máte zkušenost s reklamováním i po letech?
Jde o to, že nám odešel střihač vlasů…v létě to budou dva roky, co jsme ho koupili. Paragon máme…má smysl tam s tím vůbec chodit? Po takové době?
Dík
@kessi22 pokud je to do dvou let, má to smysl.. nemají problém vrátit prachy, naprosto v pohodě.
záruka je 2r oky pokud není stanoveno jinak, takže asi tak ![]()
@martina.se fakt? To by bylo super…a to ani nevadi, ze nemam puvodni krabici?
fakt s vracenim zbozi nemam zkusenost - nastesti
@kessi22 píše:
@martina.se fakt? To by bylo super…a to ani nevadi, ze nemam puvodni krabici?fakt s vracenim zbozi nemam zkusenost - nastesti
Krabice nevadí. Paragon stačí.
@kessi22 píše:
@martina.se fakt? To by bylo super…a to ani nevadi, ze nemam puvodni krabici?fakt s vracenim zbozi nemam zkusenost - nastesti
Myslím, že to vadit nebude. Já bohužel s reklamacemi docela zkušenost mám a málo kdy mám origoš krabici
ale je pravda, že v Lidlu jsem zatím neraklamovala (elektrospotřebiče a tak tam nekupuji), nicméně reklamní řád platí stejně, jako kdekoliv jinde. Normálně vezmi stříhač, účtenku a zajdi tam. Co jsem slyšela, tak s vrácením peněz nedělají problémy.
Co vím, tak zrovna v Lídlu dávají snad skoro na všechny výrobky záruku 3 roky, bývá to uvedeno na obalu, takže časově v pohodě a s reklamací tam jsem taky neměla problém. Stačí mít účtenku ![]()
@kessi22 píše:
Dekuji moc vsem za zkusenosti
Ja som uz reklamoval a v pohode. Blok, tovar, zavolali veduceho zmeny, ani neodskusal funkcnost, otvoril pokladnu a vyuctoval plnu sumu. Reklamoval som detektor. Ako bolo spomenute, skoro vsetky vyrobky su s 3-rocnou zarukou. Vela stastia. ![]()