Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den mám problém s tchýni já ji vůbec nic nedělám a ona furt dělá jenom držky třeba se hezky obléknu a ona mě sjede očima od hlavy až k patě no… Hrůza pak když vařím tak to nejí a zvedá nos no co dodat kdo by jedl její jídlo 4 bujóny dává do polívky a dává tam celou mraženou zeleninu a rovnou vaří v ty polívce těstoviny ona tomu říká Polívková těstovina vrtule do polívky??? Kašlu na to je toho víc co vaří fakt divně nic mi nepřeje když něco chci zvládnout tak se mi směje že to nedám teď dělám řidičák fakt mi to jde jsem ráda.. ale pak mě pomlouvají že to nedám a že se jdu zabít že jsem nemožná
Vy budete asi obě docela dárečci… ten automatický text je těžké číst.
Je velice dolulezite jak lidé vaří polévku. Podle toho se pozná kvalitní člověk. ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Je velice dolulezite jak lidé vaří polévku. Podle toho se pozná kvalitní člověk.
Rozhodně. Moje kamarádka říká, že její rodiče se rozvedli proto, že maminka zeleninu do polévky krájela a tchýně strouhala. A tatínek to samozřejmě chtěl podle tchýně
![]()
@Kaasiej píše:
Dobrý den mám problém s tchýni já ji vůbec nic nedělám a ona furt dělá jenom držky třeba se hezky obléknu a ona mě sjede očima od hlavy až k patě no… Hrůza pak když vařím tak to nejí a zvedá nos no co dodat kdo by jedl její jídlo 4 bujóny dává do polívky a dává tam celou mraženou zeleninu a rovnou vaří v ty polívce těstoviny ona tomu říká Polívková těstovina vrtule do polívky??? Kašlu na to je toho víc co vaří fakt divně nic mi nepřeje když něco chci zvládnout tak se mi směje že to nedám teď dělám řidičák fakt mi to jde jsem ráda.. ale pak mě pomlouvají že to nedám a že se jdu zabít že jsem nemožná
Přečti si po sobě, jak se vyjadřuješ ty o ní. Možná jen sklízíš, co si zasela ![]()
Můj mozek ten dlouhý text bez čárek není schopen rozluštit. Hodí mi někdo nástřel, pls?
@Betty MacDonald píše:
Můj mozek ten dlouhý text bez čárek není schopen rozluštit. Hodí mi někdo nástřel, pls?
Je to takové surrealistické až dadaistické… Ale řekla bych že jde o tu polévku.
Tchýně dělá zeleninovou těstovinový z bujónu a ona by asi radši něco jako dýňový nebo brokolicový krém.
@Betty MacDonald píše:
Ať dělám co dělám, taky tomu výblitku moc nerozumím. ![]()
Zakladatelka se hezky oblékla, aby udělala řidičák a tchýně z toho šla do vrtule a pak se nasypala do držkové polévky. Bujón je přitom sjel 4 očima a odešel do mrazáku.
Tak to čtu já. ![]()
@MrsNorris píše:
Zakladatelka se hezky oblékla, aby udělala řidičák a tchýně z toho šla do vrtule a pak se nasypala do držkové polévky. Bujón je přitom sjel 4 očima a odešel do mrazáku.Tak to čtu já.
@Kaasiej píše:
Co ti na to mám říct, mám to samé a nejlepší je odejít a nechat být to co nám ubližuje a vysává ![]()
@Xeronias píše:
Co ti na to mám říct, mám to samé a nejlepší je odejít a nechat být to co nám ubližuje a vysává
Nemyslela jsem polívku
![]()
@Kaasiej a ty s ňou bývaš? Veľká chyba
čo na to tvoj manžel? Záleží ti na jej názore? Nech si hovorí čo chce, pomyslí si svoje. Každá si varte pre seba a bude kľud, nemusíš jej ani hovoriť čo plánuješ robiť, ako ti ide vodičský atď. Čím menej bude vedieť, tým menej bude mať o čom hovoriť. Pozri, je staršia, je veľká pravdepodobnosť že tu bude kratšie ako ty, nejako nájdi kompromis aby ste spolu tú dobu vydržali.