Mám problém s tchyní

10
23.7.22 19:46

Tchyně ????????????

Dobrý den mám problém s tchýni já ji vůbec nic nedělám a ona furt dělá jenom držky třeba se hezky obléknu a ona mě sjede očima od hlavy až k patě no… Hrůza pak když vařím tak to nejí a zvedá nos no co dodat kdo by jedl její jídlo 4 bujóny dává do polívky a dává tam celou mraženou zeleninu a rovnou vaří v ty polívce těstoviny ona tomu říká Polívková těstovina vrtule do polívky??? Kašlu na to je toho víc co vaří fakt divně nic mi nepřeje když něco chci zvládnout tak se mi směje že to nedám teď dělám řidičák fakt mi to jde jsem ráda.. ale pak mě pomlouvají že to nedám a že se jdu zabít že jsem nemožná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27689
23.7.22 20:00

A co konkrétně vaříš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
23.7.22 20:01

Vy budete asi obě docela dárečci… ten automatický text je těžké číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.7.22 20:04

Je velice dolulezite jak lidé vaří polévku. Podle toho se pozná kvalitní člověk. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
23.7.22 20:14
@ludmilaadamkova píše:
Je velice dolulezite jak lidé vaří polévku. Podle toho se pozná kvalitní člověk. :mrgreen:

Rozhodně. Moje kamarádka říká, že její rodiče se rozvedli proto, že maminka zeleninu do polévky krájela a tchýně strouhala. A tatínek to samozřejmě chtěl podle tchýně :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
22566
23.7.22 20:16
@Kaasiej píše:
Dobrý den mám problém s tchýni já ji vůbec nic nedělám a ona furt dělá jenom držky třeba se hezky obléknu a ona mě sjede očima od hlavy až k patě no… Hrůza pak když vařím tak to nejí a zvedá nos no co dodat kdo by jedl její jídlo 4 bujóny dává do polívky a dává tam celou mraženou zeleninu a rovnou vaří v ty polívce těstoviny ona tomu říká Polívková těstovina vrtule do polívky??? Kašlu na to je toho víc co vaří fakt divně nic mi nepřeje když něco chci zvládnout tak se mi směje že to nedám teď dělám řidičák fakt mi to jde jsem ráda.. ale pak mě pomlouvají že to nedám a že se jdu zabít že jsem nemožná

Přečti si po sobě, jak se vyjadřuješ ty o ní. Možná jen sklízíš, co si zasela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42504
23.7.22 20:19

Můj mozek ten dlouhý text bez čárek není schopen rozluštit. Hodí mi někdo nástřel, pls?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.7.22 20:22
@Betty MacDonald píše:
Můj mozek ten dlouhý text bez čárek není schopen rozluštit. Hodí mi někdo nástřel, pls?

Je to takové surrealistické až dadaistické… Ale řekla bych že jde o tu polévku.

Tchýně dělá zeleninovou těstovinový z bujónu a ona by asi radši něco jako dýňový nebo brokolicový krém.

• Citovat
  • Upravit
15513
23.7.22 20:23
@Betty MacDonald píše:
Můj mozek ten dlouhý text bez čárek není schopen rozluštit. Hodí mi někdo nástřel, pls?

Ať dělám co dělám, taky tomu výblitku moc nerozumím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
23.7.22 20:28

Zakladatelka se hezky oblékla, aby udělala řidičák a tchýně z toho šla do vrtule a pak se nasypala do držkové polévky. Bujón je přitom sjel 4 očima a odešel do mrazáku.

Tak to čtu já. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
23.7.22 20:34
@MrsNorris píše:
Zakladatelka se hezky oblékla, aby udělala řidičák a tchýně z toho šla do vrtule a pak se nasypala do držkové polévky. Bujón je přitom sjel 4 očima a odešel do mrazáku.Tak to čtu já. :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.7.22 20:37
@Kaasiej píše:

Co ti na to mám říct, mám to samé a nejlepší je odejít a nechat být to co nám ubližuje a vysává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.7.22 20:40
@Xeronias píše:
Co ti na to mám říct, mám to samé a nejlepší je odejít a nechat být to co nám ubližuje a vysává ;)

Nemyslela jsem polívku :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27914
23.7.22 21:01

@Kaasiej a ty s ňou bývaš? Veľká chyba :zed: čo na to tvoj manžel? Záleží ti na jej názore? Nech si hovorí čo chce, pomyslí si svoje. Každá si varte pre seba a bude kľud, nemusíš jej ani hovoriť čo plánuješ robiť, ako ti ide vodičský atď. Čím menej bude vedieť, tým menej bude mať o čom hovoriť. Pozri, je staršia, je veľká pravdepodobnosť že tu bude kratšie ako ty, nejako nájdi kompromis aby ste spolu tú dobu vydržali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
23.7.22 21:04

@ekira5 přesně čím míň bude vědět tím líp :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie