Tchýně a víkendy u ní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.4.24 15:06

@mado To už jsem psala, cca to vychází na asi jednou za měsíc

• Citovat
  • Upravit
14377
3.4.24 15:10

Nepřijde mi nenormální, když svobodný muž stráví víkend jednou za pár týdnů u rodičů. Ale co mi projde divné, aby dospělá žena žárlila na jeho matku, když svého syna obejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
3.4.24 15:13
@Bubla Bůčková píše: Více

No jo, než sem dočetla do konce, tak mi to nějak vypadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
3.4.24 15:46
@Bubla Bůčková píše: Více

Proc je poklad?
Ze nechce cumet cely vikend s tchyni na televizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.4.24 15:55

Na vikend bych tam jela treba 1-2× za rok. Jinak bych si to delala podle sebe a dojela treba jen na vecer, pulden-den, pak ho tam klidne nechala a jela sama domu. Na tom preci neni nic spatneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.4.24 16:30
@Svetluska55 píše: Více

A mě je opravdu uzko z takových madam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
3.4.24 16:33
@Anonymní píše: Více

Asi jsem opoždená, ale z tveho původního příspěvko to vypadalo, ze tam jezdite na vsechny vikendy. Jestlize je to jen jednou za měsíc, tak to bys vydržet mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.4.24 16:34
@admin píše: Více

Janičko také nejste spokojena s tchyni že, tak kyvete :mrgreen: jako jo no, tisíce vyblitek tady padlo v jiných diskuzích a můj je trnem v oku. Ale však o tom to je, ta realita- tchyně = 99% zlo a utnout! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.4.24 16:36

Ano pak si dupnes, buď děti nebo tvoje mamka :potlesk: skvělý plán :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.4.24 16:39
@mado píše: Více

A já šťastná, kdyby jednou za 2 měsíce kluk přijel a zdržel se než na kafe, kdyžto má pres 60 km. Blbe je to sezení- ale to tedy záleží jak tráví všichni jiné víkendy. A co si o této návštěvě myslí jeho v poradi 3. přítelkyně, kterou mi představil před půl rokem by mi bylo srdečně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.4.24 16:41

Nechápu, proč tam jezdíš. Prijde mi to divné. Tak alespoň, že umíš zařídit výmluvu- práci, ale neděláš dobře, není to ve vztahu dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.4.24 16:42
@Aduš8 píše: Více

Tak to sem někde preletla…no děs toto :roll: co asi budoucnost chystá pro mě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
3.4.24 16:43

@Bubla Bůčková
Nevstala jsi levou nohou? Já tedy nemám s tchyní úplně nejsrdečnější vztah. Nemá moc o moje věci zájem. Kulantně řečeno. Ale aby mi ona říkala nebo já jí madam, když máme opačný názor? :roll: Trochu respektu by to chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
3.4.24 16:43

@Bubla Bůčková No tak je to asi o tom, na co je kdo zvyklý z původního domova. Já nikde na návštěvách nepřespávám a nechci ani, aby spal někdo u nás. Stačí mi, když je pozvu na oběd, oslavu apod a po pár hodinách zase jdou domů. Taky nevidím důvod trávit víkend u tchyně, navíc když si jí tam nikdo ani nevšímá, mladej zalezlej v pokoji a čte si, rodiče koukají na tv, co by tam jako měla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.4.24 16:44
@hm333 píše: Více

Tak zas nemají asi 2 auta, podle popisu tipuju pár kolem 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová