Tchýně a víkendy u ní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
3.4.24 16:47
@Boo01 píše: Více

Nemám k tomu respekt, je to jedna z mých nočních můr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.4.24 16:49
@Monchichik píše: Více

To by mě zajímalo, kdyby mu řekla, že blízko je třeba hrad, že si po obědě zajedou na Šternberk nebo Blaník, jestli se nechce někdo přidat, co by se stalo? Nebo by mohli i sami :think: Já jsem třeba panelakova, tak když jedem k někomu se zahradou, tak jsem vypleskla aj z ty zahrady- člověk se v crocsech vyvali na sluníčko, na záchod domu blízko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
3.4.24 17:00

@Bubla Bůčková No vypadá to, že on ani rodiče by se na nějaký výlet asi nehrnuli. Navíc když se tam s ní nikdo moc nebaví, tak by mi stačila návštěva dvě hodiny jednou za měsíc maximálně. Mně nevadí spát v hotelu nebo penzionu, ale v cizí domácnosti prostě ne. Naštěstí jsem tohle nikdy řešit nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
3.4.24 17:08
@Bubla Bůčková píše: Více

Tak doufej, ze si tvuj syn privede nekoho jineho :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26747
3.4.24 17:12
@Svetluska55 píše: Více

Víš vždycky se v těch diskuzích ptám na tip, jak si ta chudák partnerka myslí, že to vzniklo, ze i v dospělosti má rád mámu. Nějaký trik do výchovy hledám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
3.4.24 17:16
@Anonymní píše: Více

A to by nešlo, že bys jela domů sama? Mě by se taky nechtělo tam být na celý víkend. Tak jim prostě řekni, že je ráda vidíš, ale že v sobotu pojedeš domů, že si chceš užít taky víkend, když teď chodíš do práce i o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
3.4.24 17:17

@Bubla Bůčková Mít rád mámu je úplně normální. Ale za mě je v pořádku trávit volno s partnerkou a ne s rodiči, tam se jezdí už jen občas na návštěvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
3.4.24 17:18

A proč tam jezdíš? Tak prostě naprosto normálně zůstaň sama doma ne? Vsadím se, že je ti tak maximálně 20 let a samozřejmě si myslíš, že přítelíček je největší světová láska a že když se rozejdete, tak budeš už na věky věků sama, co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3659
3.4.24 17:37

Řešíš něco jiného. Tady nejde o to, že syn má rád mamku a tráví s ní čas. Kdo by tohle nedělal, pokud má mamku rád. :srdce: Tady jde o to, že zakladatelka si nemá s tchyní tolik co říct. Tchyně ji tam defakto jen nechá sedět. Bez zájmu. To musíš uznat, že by nebylo příjemné nikomu. Sedět celý víkend jak za trest. :roll: I kdybych si měla uklízet doma, tak je to lepší strávení víkendu. Alespoň bych měla dobrý pocit z krásně čisté domácnosti. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
3.4.24 18:01
@Boo01 píše: Více

S tím jak je to nastaveno mi přijde i jeden takto strávený víkend v měsíci jako hodně. Přesně jak píšeš tohle je úplně promrhaný čas, který by se dal strávit lépe jakoukoliv činností. Zakladatelce prostě ty návštěvy vůbec nic nedávají. Na jejím místě bych tam za těchto okolností prostě nejezdila. Ať si tak jezdi přítel sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
3.4.24 18:07
@Karinkas píše: Více

Přesně tak, doma práce stojí, na výlet se nejede, jen se sedí u tchánovců na kanapi.

Vůbec bych se nerozpakovala jezdit tam jen občas, přítele bych tam častěji posílala samotného a dělala si svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.4.24 18:40

@Bubla Bůčková mne prijde, ze si hledame partnera, co je bud presne stejny nebo uplne jiny nez rodic opacnyho pohlaví. Ja si byla strasne podobna s byvalou tchyni, travili jsme hodne vikendu spolu vsichni dohromady, vylety - no pak jsem si zacala uvedomovat, ze si toho povim vic s ni nez s jejim synem :mrgreen: skoda, ze se to neda prenest do soucasneho vztahu, kde jsme ty opaky. Ale respektujeme se. Tak drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15275
3.4.24 19:28

A ty trávíš cele víkendy s tchýni? Já bych to pochopila kdyby bydlela přes celou republiku, ale zakladatelka píše 20 minut cesty. To můžou zajet víckrát do měsíce na odpoledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
3.4.24 20:14
@Alušáček píše: Více
Čteš co chceš, ke tchyni je to o 20 minut dál než k její mamce, což je klidně dalších 20 kilometrů.. já ráda třeba trávím víkend u ségry nebo mámy- jednou za tři měsíce, ale já jsem dcera a sestra, synům a bratrům toto není povoleno. Ale se vším tím gender a korektnosti se možná toto za 30 let smaže a už to bude normální.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15275
3.4.24 20:45

Vždyť zakladatelka příteli nezakazuje aby navštěvoval své rodiče, jen nemá potřebu to pokaždé absolvovat s nim. Což se nedivim, sedět od pátku do neděle na gauci by mě taky nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová