Tchýně drzí kasu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26248
3.7.15 16:53

Žádná reakce zakladatelky? tak to asi umřeli hladem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.7.15 16:55
@neumisa píše: Žádná reakce zakladatelky? tak to asi umřeli hladem…

nebo šla nakupovat pěšky a zabloudila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
3.7.15 20:51
@Odet píše:
@Callipo90 tohle nepochopilo více lidí :D Buď vklidu

OK :lol: tak jsem zvědavá co z toho ještě vyleze, jestli vůbec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
5.7.15 15:19

Padla cestou na nákup vysílením, kdoví, jak daleko má do obchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.7.15 15:38

Osobně bych nikdy společně s tchýní nebydlela. Nechápu, proč jste si nezaložili svůj účet. Sice není její povinnost půjčit vám auto, ale taky se domnívám, že tam budou i jiné problémy. Nakoupit by snad mohl i manžel cestou z práce, případně bych požádala některou sousedku, jestli by mě neodvezla na nákup/benzín bych jí samozřejmě uhradila/, pokud tam nemáte prodejnu v místě bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.15 15:52

Odsuzujete šlověka, děláte ukvapené závěry aniz o tom něco víte. Naco si bude chlap zakládat učet, když ho má,, jedná se o blbé dva měsíce, nez nám jej odblokují. Tchýně nám nikdy finančně nepomáhala. Ohledně auta.Kdyz oni měli auto nepojzdní, tak si ho tchýně půjčovala kazdý den dojjízěním do práce,, mohla jezdit busem, a naco, když měla naše auto ze. Neplatila ani projetý benzín,,nerešila to. Dostala jsem odpověd az dnes od tchýně, ze nám né ze nechtěla půjčit auto.. ale vylezlo ze tchýně, ze za naše peníze, si porídili krovinorez za 13tisíc,,,Ohledně zásob jídla. Mám to rozdělené tak, ze jezdíme nakupovat na týden, pečivo a drobnosti ve vesnickém krámu. To je celé. Kdyz jsem se jí zeptala jak je mozné a jak si mohla dovolit utratit nám peníze, tak rekla, ze si to neuvědomila.

• Citovat
  • Upravit
14642
5.7.15 16:00

Právě proto jsem napsala, že bych nikdy nebydlela s tchýní společně, ale ani se svými rodiči. Takové a jiné problémy se časem jenom nakupí a né každý si dovede udělat ve vztazích pořádek. To, že si za vaše peníze, bez vašeho vědomí, pořídila krovinořez, bych řešila, nejlépe přes manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.15 20:26

TAK CO HOLKY, UŽ JE VÁM LÍP, KDYŽ JSTE SE DO ANONYMNÍ TAK PUSTILY???!!! :poblion: :pocitac: JE MI VÁS NĚKTERÝCH FAKT LÍTO. I TEBE -OBLÍBENÁ TCHYNĚ INKO/JAK O SOBĚ PÍŠEŠ/.MYSLELA JSEM, ŽE MÁŠ VÍC ROZUMU. :nevim: ANONYMNÍ DRŽÍM PĚSTI, AŤ TO CO NEJDŘÍVE VYŘEŠÍTE. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
5.7.15 21:09
@BABICKAKULICKA píše:
TAK CO HOLKY, UŽ JE VÁM LÍP, KDYŽ JSTE SE DO ANONYMNÍ TAK PUSTILY???!!! :poblion: :pocitac: JE MI VÁS NĚKTERÝCH FAKT LÍTO. I TEBE -OBLÍBENÁ TCHYNĚ INKO/JAK O SOBĚ PÍŠEŠ/.MYSLELA JSEM, ŽE MÁŠ VÍC ROZUMU. :nevim: ANONYMNÍ DRŽÍM PĚSTI, AŤ TO CO NEJDŘÍVE VYŘEŠÍTE. :mavam: :mavam: :mavam:

Souhlasím s tebou. Jen někoho ponížit a přitom mít svoji malou sobeckou radost že se můžou na někoho vytahovat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
66815
5.7.15 21:12

@BABICKAKULICKA myslíš to dobře, ale nepiš HŮLKOVÝM PÍSMEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.15 09:02

OMLOUVÁM SE ZA VELKÉ PÍSMO. V ROZČILENÍ JSEM NA TO ZAPOMĚLA. :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
6.7.15 09:03
@BABICKAKULICKA píše:
OMLOUVÁM SE ZA VELKÉ PÍSMO. V ROZČILENÍ JSEM NA TO ZAPOMĚLA. :zed: :mavam:

V POHODĚ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.7.15 09:03
@BABICKAKULICKA píše:
OMLOUVÁM SE ZA VELKÉ PÍSMO. V ROZČILENÍ JSEM NA TO ZAPOMĚLA. :zed: :mavam:

neměla by ses tak rozčilovat… takhle to vypadá, že jsi naštvaná a křičíš tu po všech… skoro pořád ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.15 09:17
@Regina Hero píše:
neměla by ses tak rozčilovat… takhle to vypadá, že jsi naštvaná a křičíš tu po všech… skoro pořád ;) :mrgreen:

Ještě jednou se omlouvám, nechci opravdu po nikom křičet a nejsem ani velký nervák. jen možná ještě jedno vysvětlení. špatně vidím, tak raději používám velké písmo. budu se snažit nezapomínat. :roll: :oops: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
6.7.15 09:24
@neumisa píše: Žádná reakce zakladatelky? tak to asi umřeli hladem…

LOL :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová