Tchýně drzí kasu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22091
1.7.15 18:44

Pokud dospělá ženská a máma dvou dětí dopustí, aby finanční existence její rodiny závisela na tchyni, tak to holt není co dodat… chtěla sis postěžovat, tak ok, postěžovala sis. :nevim:

Rada stejně žádná není - resp. jedna jediná. Začni se chovat jako dospělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
1.7.15 19:01

No, hlavně, když vím, že nemám auto (o tchýni se nebav, nemá povinnost hodit klíče kdykoliv si řeknete), tak rozhodně se nedostanu do fáze, že nebudu mít doma co jíst… Vždycky, když jsem viděla, že se mi zmenšují zásoby, tak jsem prostě postupně dokupovala.. JO, je to na palici, ale pak nemusíš řešit, že druhý den prostě nemáš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
1.7.15 19:23

Ja to nechapu; to nemuzes nakoupit bez auta? Nepises nic o tom, ze nemate penize, jen, ze nemate auto, to nema spousta lidi a hlady neumiraj :nevim:.
Jo a prosim te, koho si uvarila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
1.7.15 19:26

Nechápu, když vidíš, že se zásoby tenčí nejdeš do krámu, a proč né bez auta, auto není nutnost nebo lidi bez auta nejí? Máš dítka co jim stačí mléko a přesnídávky, tak jsi s nimi asi doma, takže dost času dojít někam do krámu, rozhodně bych nenechala starší dceru abych napsala, že pro ní nic nemám. Jinak tchýně nemůže za to že nic nemáte k jídlu, nebo může když nepůjčila auto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
2.7.15 11:29

Nějak jsem to nepochopila, nepíšeš kde bydlíte, tak předpokládám že je to nějaká prdelačka kde není ani malý obchod, což v dnešní době je zvláštní, ale asi takové vesničky ještě jsou. Pokud vám nepůjčí auto, tak s tím nic neuděláš, možná toho po ní chcete třeba poslední dobou hodně :?: Nevím jaké máte vztahy a ani jak to u vás chodí, ale už jen to že necháváte posílat peníze ke tchýni na účet tak to mi přijde s prominutím ujetý. Každopádně ti tu nebudu promlouvat do duše ale za 1)Peníze bych si raději nechala posílat složenkou, pokud máš exekuce i ty a nemůžeš mít založený účet 2)Začla bych být závislá sama na sobě a svém muži, ne na tchýni :! :! :! 3)Pokud se rozbilo auto, nechejte ho opravit a do té doby fungují autobusy, kolo, vlak i pěškobus, jak tu již někdo zmiňoval 4)Máš malé děti, pro příště nakupujte i do zásoby, doma musí být rezervy
:nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80469
2.7.15 12:51

Stručně - zvedni se, sbal tašku a peníze a na nákup si dojdi / sjeď hromadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
2.7.15 13:40

A tak proc, kdyz nechces nakoupit bez auta se nedomluvis s tchyni, ok zitea privezete nakup, ale ja ted nemam co dat k obedu dceri, mam jen testoviny, nemela byste nejaka rajcata apod..divne vztahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.7.15 13:45
@Zabatko píše:
Podle toho jak to píšeš bych Vám vzala občanky všem třem. :roll:
:lol: :lol: :lol: asi tak…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
2.7.15 15:05

Nastesti existuje MHD a nebo pesi..Osobne bych se tchyne o nic neprosila a sla si nakoupit sama. Nakup na 2 dny urcite uveze kocar a pak bych sla proste znova.Tak jak to delaji lidi bez auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80469
3.7.15 09:03

A taky mi nepobírá mozek, jak mže být někdo tak úplně bez zásob, když má doma děti. Přece snad trošku přemýšlím, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
3.7.15 16:30

Já ten příspěvek moc nepochopila 8o jsem jediná? Nebo mi aspoň někdo přiblíží o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
3.7.15 16:47

Chudáci děti, mít matku co jim ani jídlo nezajistí, to jim nezávidím :((
Nakonec za to ale přece může tchýně, že jim auto nepůjčila :DDD
Asi paní nožky nefungujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
3.7.15 16:48

@Callipo90 tohle nepochopilo více lidí :D Buď vklidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
3.7.15 16:53

Žádná reakce zakladatelky? tak to asi umřeli hladem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
3.7.15 16:55
@neumisa píše: Žádná reakce zakladatelky? tak to asi umřeli hladem…

nebo šla nakupovat pěšky a zabloudila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová