Tchýně drzí kasu

Anonymní
1.7.15 17:09

Tchýně drzí kasu

Ahoj holky omlouvám se za anonym.Ale snad pochopíte. Takze nebudu rozepisovat. Prestěhovali jsme se, chlap si našel hned práci paráda. Ale protoze měl exekuci vté době. tak si nechal posílat peníze na tchýnin učet. Nechce si zakládat novej. Exekuce je zplacená. Ale ještě mu neodblokovali učet. Takze, je to druhej měsíc. co tchýně drzí kasu.Vzdy nám peníze z uctu dala, Ale problém je dnešek. Zijem ve dvojdomku. Naše auto má něco ze spojkou, tak jsme nepojzdní. CHlap priše z práce a ríkám mu prosímtě musíme jet nakoupit, nemám doma vubec nic, jen těstoviny. Jasně uvarila jsem obět. Musím ještě napsat, ze kupuji vzdy na týden. Jenze uz 14 dní jsem nikam nejela na zádný nákup. A chlap na mě vzdyt máme ještě do sobotx né, já na něj koukám ríkám no ze né nemám uz skoro nic.pRO mladší dítka mám presnídávky a mléko a podobně to mám zásoby. Ale nemám porádně co dát starší holce. A tak chlap šel za tchýní a ríká prosímtě muzu si pujčit auto, a jet si nakoupit nemáme uz nic. A slyšela jsem odpověd NE. A šla si zaplavat do bazénu. Prostě ne,, ríká ze nemáme skoro doma nic a ona.Ze zítra jede na 12tku do práce ze mi nakoupí tak jako chápete to. Já jsem taková tichá. Nerada se hádám. A nevím jak mám reágovat. Co mám jako dělat. To jako tchýně pojede zítra ráno v 6 do práce a prijede v 6 večer, a moje dítko bude uplně ohladu. Já vím ze si to musím sama vyreSIT ALE CHTĚLA JSEM si postězovat. Chlap s tchýní zrovna mluví ale nevím o čem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
1.7.15 17:24

A kde jsou tvoje peníze? :think: Proč neposílal výplatu na tvůj účet 8o Na tchýni bych naběhla osobně a tázala se kde bere tu drzost

• Citovat
  • Upravit
3030
1.7.15 17:29

Tak tady nejde o peníze, ale o půjčení auta, ne? Ale i tak bych se vůbec nerozmýšlela, a půjčila. Divné vztahy, bydlíte vedle sebe a nemůžete se dohodnout ale peníze jí posíláte. Proč neposílá na tvůj účet, založit si účet snad není problém. Vypadá to, že máte i jiné spory, když tchýně byla tak nekompromisní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
1.7.15 17:30

A proč si chlap neřekne o všechny svoje peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
1.7.15 17:31

Podle toho jak to píšeš bych Vám vzala občanky všem třem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
1.7.15 17:31

Spíš to vypadá, že je tchýně podporuje víc, než jen přeposíláním peněz na její účet

• Citovat
  • Upravit
17014
1.7.15 17:37

Jako moc to nechápu, nicméně půjčovat Vám auto není její povinnost. Já bych svoje auto taky nepůjčovala. Nepíšeš že by Vám zadržovala peníze, nicméně taky nechápu, proč peníze nechodí na tvůj účet :nevim: a ty se jít hádat s tchyní? proč? Peníze jsou to chlapa, ten si o ně musí říct a půjčit Vám auto není povinnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
1.7.15 17:40

Jo aha, já myslela, že odmítla dát peníze

• Citovat
  • Upravit
29577
1.7.15 17:40
@Zabatko píše:
Podle toho jak to píšeš bych Vám vzala občanky všem třem. :roll:
:lol: asi tak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
1.7.15 17:59

No tak co se tyce penez tak at si chlap dupne ne? A to auto.. no neni jeji povinnost ho pujcit, ale nastvala by me. Auto beru jako vec a v rodine ci blizkym pratelum pujcujeme auta i motorky uplne normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
1.7.15 18:11

Když nemáš auto, budeš muset do obchodu po svých. Aspoň pro to základní, týdenní nákup na hrbu asi neodneseš.

no a dopustit, aby chlapova výplata chodila tchyni na účet… to je dost dobrý vtip.

Příspěvek upraven 01.07.15 v 18:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
1.7.15 18:12

A proč si tvůj muž nechává posílat peníze na matčin účet, pokud už jsou dluhy splacené? Založit si svůj nebo na tvoje jméno přece není takový problém a dá se už vybrat i takový, za který se neplatí poplatky. Že by v tom bylo ještě něco, cos zapomněla zmínit?
Navíc, pokud to správně chápu, o vaše peníze tady ani nejde, ty vám tchýně dává. Tobě vadí, že vám nechce půjčit auto. Její povinnost to není, no :nevim: Nevidím do vašich vztahů, asi má tchýně nějaký důvod. Holt si budete muset poradit bez auta. U vás nejezdí hromadná doprava? Trochu pečiva a něco na zítra k obědu snad dokážete odnést v tašce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.7.15 18:25

Batoh na záda, kolo, autobus, vlak nebo pěškobus? Prostě normální způsob nakupování pro lidi, kteří nemají auto k dispozici? Nemusíš přece nakoupit na týden, když to nemáš jak odvézt… ale na den, dva to bohatě stačí… nebo vydržet do zítřka, když ti dojede nakoupit ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
1.7.15 18:39

Já nevim, ale dokud jsem bydlela na vesnici a zrovna mi bouchlo auto, tak holt bus a nákup pod kočár… Nebo pěšky do vedlejší vesnice (byla tam schůdná cesta pro pěší, ikdyž po silnici, tak ale dvě auta za den) a holt se nakoupilo tam ve Hrušce. Jak to asi dělají jiní lidé, kteří nemají auto vůbec a v obci obchod nemají též?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
1.7.15 18:43

To je fakt takový problém půjčit synovi auto na nákup?
Nechápu. Tam jsou určitě ještě jiné problémy a tchýně je nakrklá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová