Tchýně hypochondr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.3.11 23:22
Lenka512 píše:
taky bych ignorovala mobil…a pak kdyžtak dělala „blbou“, že jsem ho neslyšela… je o tvůj mobil, tak záleží na tobě, jestli ho zvedneš nebo ne…do toho nikomu nic není…
a zavolala zpět až pozdě večer..ale nechápu tvůj postoj :nevim: …na jednu stranu ti vadí, že si sěžuje, na druhou stranu přemlouváš manžela - který jí prokouknul - aby se jí věnoval… on k tomu má správný postoj…tak ho měj taky takový…

mě příjde, že ten psotoj máme opačný, že on by se své matce měl věnovat, protože to nedělá on, musím já.. Nebo ne?..

• Citovat
  • Upravit
etatinek
24.3.11 23:30
Anonymní píše:
Lenka512 píše:
taky bych ignorovala mobil…a pak kdyžtak dělala „blbou“, že jsem ho neslyšela… je o tvůj mobil, tak záleží na tobě, jestli ho zvedneš nebo ne…do toho nikomu nic není…
a zavolala zpět až pozdě večer..ale nechápu tvůj postoj :nevim: …na jednu stranu ti vadí, že si sěžuje, na druhou stranu přemlouváš manžela - který jí prokouknul - aby se jí věnoval… on k tomu má správný postoj…tak ho měj taky takový…
mě příjde, že ten psotoj máme opačný, že on by se své matce měl věnovat, protože to nedělá on, musím já.. Nebo ne?..

Ne, on nemusí a ty taky nemusíš… Proč bys proboha měla?? :zed: 8-o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.11 23:34
etatinek píše:
Anonymní píše:
Lenka512 píše:
mě příjde, že ten psotoj máme opačný, že on by se své matce měl věnovat, protože to nedělá on, musím já.. Nebo ne?..
Ne, on nemusí a ty taky nemusíš… Proč bys proboha měla?? :zed: 8-o

nevim.. cítím to tak.. příjde si ublížená když se o ní nezajímáme a když pak mému dítěti slíbí, že příjde, dítě na ní celej den čeká a nepříjde a já na ní uhodím, proč to udělala.. proč jí nechala se na ni natěšit a pak z toho nic nebylo tak mi řekne, že to je kvůli tomu, že my se nezájímame o její zdravotní stav.. že jestli jsou mé děti důležitější než ona.. je to trhlý ale tak nějak to je no…

• Citovat
  • Upravit
etatinek
24.3.11 23:45
Anonymní píše:
etatinek píše:
Anonymní píše:
Lenka512 píše:
nevim.. cítím to tak.. příjde si ublížená když se o ní nezajímáme a když pak mému dítěti slíbí, že příjde, dítě na ní celej den čeká a nepříjde a já na ní uhodím, proč to udělala.. proč jí nechala se na ni natěšit a pak z toho nic nebylo tak mi řekne, že to je kvůli tomu, že my se nezájímame o její zdravotní stav.. že jestli jsou mé děti důležitější než ona.. je to trhlý ale tak nějak to je no…

Samozřéjmě jsou vaše děti důležitější než ona, a klidně bych ji to řekl a natvrdo!! Hele ona si s tebou normálně vytírá zadek a ještě k tomu tě normálně citově vydírá!! Bych s ní udělal krátkéj proces hned!! Na takové lidi se nesmí v rukavičkách, jak to vy ženy děláte rády… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.11 00:03
etatinek píše:
Anonymní píše:
etatinek píše:
Anonymní píše:
Lenka512 píše:
nevim.. cítím to tak.. příjde si ublížená když se o ní nezajímáme a když pak mému dítěti slíbí, že příjde, dítě na ní celej den čeká a nepříjde a já na ní uhodím, proč to udělala.. proč jí nechala se na ni natěšit a pak z toho nic nebylo tak mi řekne, že to je kvůli tomu, že my se nezájímame o její zdravotní stav.. že jestli jsou mé děti důležitější než ona.. je to trhlý ale tak nějak to je no…
Samozřéjmě jsou vaše děti důležitější než ona, a klidně bych ji to řekl a natvrdo!! Hele ona si s tebou normálně vytírá zadek a ještě k tomu tě normálně citově vydírá!! Bych s ní udělal krátkéj proces hned!! Na takové lidi se nesmí v rukavičkách, jak to vy ženy děláte rády… :roll:

to je nádhera, když to někdo napíše takto.. asi nebo spíš určitě máš pravdu.. jenže já jí vše natvrdo řekla už celekm 2* a co z toho? Poslala na mě svou druhou snachu.. mnojo no.. neuvěřitelný ale zkutečnost.. která mi do telefono řvala co sem to s mámou udělala v jakém je díky mě stavu.. no co jako?.. Já si připadam dokonale napěchovaná v koutě.. je to cca měsíc, možná už dva co sem se sní snažila v klidu mluvit o tom co se mi nelíbí a vymezovala ty hranice, stanovila pravidla aby vyhovali oběma stranám… pravidla nedodržela ani v jediném ale já stále ano, doufám, že se ji rozbřeskne.. bojím se, že když polevím já byť v maličkosti tak když pak zas půjdu vymezovat hranice bude mít v rukách karty proti mě, že já sem to a to na čem sme se domluvili také neplnila.. tak já plním ona ne a čekám co z toho bude.. kdy ve mě zase bouchnou saze.. stává se to jednou za rok ;) mám ještě 10 měs. před sebou.. ;)

• Citovat
  • Upravit
7569
25.3.11 00:16

:nevim: nechápu…předpokládám, že druhá snacha je žena bráchy tvého muže…jestli mi to ještě dobře myslí :mrgreen:
a co jí je do toho ???? jestli má starost, tak ať se stará, ne ?? 8-o

a pokud je to tak drsný, je potřeba, aby taky zasáhnul tvůj muž......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
25.3.11 00:19

no… zapojuju se už do třetí debaty, která se týká tchýně.

a i moje je hypo.
Napůl hypo a napůl opravdu. Jenže u tý mojí tchýně je nejhorší, že to je začarovanej kruh. Ona snad ty problémy skutečně má. Doktora navštěvuje třikrát do týdne (pokaždý jinýho) a ráno a večer má normálně „hrnek“ (jako nasypanej) prášků.
Na všechno.
Všechno co se snese. Mam pocit, že některý ty léčiva se snad musej i navzájem vyrušit, nebo jí způsobovat další a další potíže.
Každej měsíc dá dva tisíce za léky.
Nechápu.

Na každý návštěvě posloucháme byť i ulomenej nehet. Nedávno šla ke kožnímu, že se jí TŘEPÍ NEHTY, a eště mi to ukazovala.
Například kde mam nehty já, to už dávno ani nevim. Máme zahradu. (tchýně ne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
25.3.11 00:19
Anonymní píše:
etatinek píše:
Anonymní píše:
etatinek píše:
Anonymní píše:
Lenka512 píše:
Samozřéjmě jsou vaše děti důležitější než ona, a klidně bych ji to řekl a natvrdo!! Hele ona si s tebou normálně vytírá zadek a ještě k tomu tě normálně citově vydírá!! Bych s ní udělal krátkéj proces hned!! Na takové lidi se nesmí v rukavičkách, jak to vy ženy děláte rády… :roll:
to je nádhera, když to někdo napíše takto.. asi nebo spíš určitě máš pravdu.. jenže já jí vše natvrdo řekla už celekm 2* a co z toho? Poslala na mě svou druhou snachu.. mnojo no.. neuvěřitelný ale zkutečnost.. která mi do telefono řvala co sem to s mámou udělala v jakém je díky mě stavu.. no co jako?.. Já si připadam dokonale napěchovaná v koutě.. je to cca měsíc, možná už dva co sem se sní snažila v klidu mluvit o tom co se mi nelíbí a vymezovala ty hranice, stanovila pravidla aby vyhovali oběma stranám… pravidla nedodržela ani v jediném ale já stále ano, doufám, že se ji rozbřeskne.. bojím se, že když polevím já byť v maličkosti tak když pak zas půjdu vymezovat hranice bude mít v rukách karty proti mě, že já sem to a to na čem sme se domluvili také neplnila.. tak já plním ona ne a čekám co z toho bude.. kdy ve mě zase bouchnou saze.. stává se to jednou za rok ;) mám ještě 10 měs. před sebou.. ;)

No nic, svoje už jsem řekl, pokud ji neodstřihneš, tak se to nezlepší, jsi holt moc měkká, zřéjmě i hodná a citlivá žena, bohužel pro tebe, každý s tebou pěkně vymete a ona z tebe udělá úplnou chudinku… Druhou snachu bych poslal do míst kam Slunce nesvítí, zřéjmě je jiné povahy než ty a nenechá si od ní kakat na hlavu, proto s ní nemá takové problémy… :roll: :-?

PS: Malá rada na závěr. Hoď vážnou řeč s druhou snachou, vysonduj jaké má vztahy s tchýní, jaké má na ni názory, co si o ni myslí… Přinejlepším se proti ni obě spojte a dostaňte ji spolu do pozice, kterou si samy určítě a budete chtít, aby v ní byla a zůstala… Pokud budete proti sobě brojit, tak si nepomůžete, v opačném případě budete na dobré cestě se jednou pro vždy s tchýní vypořádat… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.11 00:20
Lenka512 píše: :nevim: nechápu…předpokládám, že druhá snacha je žena bráchy tvého muže…jestli mi to ještě dobře myslí :mrgreen:
a co jí je do toho ???? jestli má starost, tak ať se stará, ne ?? 8-oa pokud je to tak drsný, je potřeba, aby taky zasáhnul tvůj muž......

no právě, že vůbec nic.. můj muž zasahuje jak může v těchto vyhrocených situacích.. ale.. ale no.. oni dělají jak by to ani neslyšeli, jak by nemluvil.. furt je slyšet jen mé jméno co já a tohle a tamto.. ano je to bývalá manželka manželova bratra..

• Citovat
  • Upravit
7569
25.3.11 00:44
Anonymní píše:
Lenka512 píše: :nevim: nechápu…předpokládám, že druhá snacha je žena bráchy tvého muže…jestli mi to ještě dobře myslí :mrgreen:
a co jí je do toho ???? jestli má starost, tak ať se stará, ne ?? 8-oa pokud je to tak drsný, je potřeba, aby taky zasáhnul tvůj muž......
no právě, že vůbec nic.. můj muž zasahuje jak může v těchto vyhrocených situacích.. ale.. ale no.. oni dělají jak by to ani neslyšeli, jak by nemluvil.. furt je slyšet jen mé jméno co já a tohle a tamto.. ano je to bývalá manželka manželova bratra..

myslím, že jsi moc měkká…a to půjde hodně pomalu změnit…ale je opravdu potřeba ji od sebe více odstřihnout a jednat rázněji…když ti zavolá, tak to zvednout, začne sténat, bych se zeptala jestli něco OPRAVDU potřebuje, jinak nemám momentálně čas…

nevím, jaký máš vztah s bývalou švagrovkou a jaký má ona vztah s ní, ale buď se spojíte proti ní nebo musíš i švagrovou „postavit do latě“, že i ona se musí snažit nebo aˇsi nechá své komentáře od cesty…

zkus je začí více ignorovat…začni třeba tím nezvedáním mobilu…je to jednodušší… a do mobilu se i lépe lže :-P ..nemám čas, teď momentálně nemohu, v pátek ? to nemůžu, jdeme tam a tam… :mrgreen:

a pokud tchyně bude slibovat dětem, že se pro ně zastaví nebo, že je navštíví, tak se jí zeptej KDY to bude a v KOLIK a trvej na tom, že chceš to přesně vědět, důvod ? zase jiný program…abys na ní nečekala celý den…
pak jí to můžeš vmést, že 2× nepřišla ve slíbenou hodinu, tudíž si potřetí na ni nečekala…pak ji i říct : ok, přijdete zítra ve 14.hod, když nepřijdete, my půjdeme ven…= defacto jí informace dáš dopředu…

a že tě bude pomlouvat ?? bude… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.11 00:49
Lenka512 píše:
Anonymní píše:

myslím, že jsi moc měkká…a to půjde hodně pomalu změnit…ale je opravdu potřeba ji od sebe více odstřihnout a jednat rázněji…když ti zavolá, tak to zvednout, začne sténat, bych se zeptala jestli něco OPRAVDU potřebuje, jinak nemám momentálně čas…

nevím, jaký máš vztah s bývalou švagrovkou a jaký má ona vztah s ní, ale buď se spojíte proti ní nebo musíš i švagrovou „postavit do latě“, že i ona se musí snažit nebo aˇsi nechá své komentáře od cesty…

zkus je začí více ignorovat…začni třeba tím nezvedáním mobilu…je to jednodušší… a do mobilu se i lépe lže :-P ..nemám čas, teď momentálně nemohu, v pátek ? to nemůžu, jdeme tam a tam… :mrgreen:

a pokud tchyně bude slibovat dětem, že se pro ně zastaví nebo, že je navštíví, tak se jí zeptej KDY to bude a v KOLIK a trvej na tom, že chceš to přesně vědět, důvod ? zase jiný program…abys na ní nečekala celý den…
pak jí to můžeš vmést, že 2× nepřišla ve slíbenou hodinu, tudíž si potřetí na ni nečekala…pak ji i říct : ok, přijdete zítra ve 14.hod, když nepřijdete, my půjdeme ven…= defacto jí informace dáš dopředu…

a že tě bude pomlouvat ?? bude… :-(

druhou snachu jsem viděla dvakrát v životě.. co no.. tchýně chodí a nadává tu na ní.. pak u ní na mě.. já dyž ona tu nadává na ní nevolám abych ji říkala jak ji ubližuje, je to pod mou úroveň, druhá snacha mi zavolá vždy když si na její tchýněnku otevřu ústa aby mě srovnala.. sem stará jako její nejstarší dcera takže mě moc vážně nikdy brát nebude ani ona ani tchýně.. sem prostě malej spratek a když si vyskočim hned jdou po mě a já se bojim aby to jednou nenarušilo vztah s mým miláčkem.. i dyž teď jsme si volali, je v práci.. říkam co mě zas hlodá a on, že za ní už zítra dojde, že už ho prej taky se*e.. mmm takže na to kálím.. ať si to vyřešej spolu.. třeba se to někam pohne, třeba se urazí a dá mi zas na čas pokoj..

• Citovat
  • Upravit
5077
25.3.11 08:39

Ahoj,
ta tvoje tchýně krásně manipuluje tebou i okolím. Ostatní to prokoukli a neskočí ji na to, tak proč ty jo? A proč se o ní chceš starat ty, když její vlastní rodina to nedělá? Nebuď blbá, stejně jsi nakonec ta špatná vždy ty a to se můžeš strhat!!!! Já to měla podobně, tak jsem se zasekla a přestala cokoliv dělat a v čemkoliv pomáhat nebo pomoc nabízet. Narážky na to, jak nemůže a nezvládá a je ji zle ignoruj. Pokývej hlavou a řekni, že máš moc práce a musíš jít.
A pokud se do tebe naváží švagrová, tak ji řekni ať zvedne zadek a jede tchýni pomáhat ona, když je tak chytrá.
Prostě ze sebe děláš vola a tchýně toho využívá, nikdy od ní vděk neuslyšíš a sama vidíš, že naopak kašle na tebe i na vaše děti. Když nepomohla domluva, tak bych se začala hodně rychle jinak chovat a dala ji fakt tvrdou lekci.
Hodně sil, bojuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
26.3.11 10:11
Laaja píše:
Ahoj,
ta tvoje tchýně krásně manipuluje tebou i okolím. Ostatní to prokoukli a neskočí ji na to, tak proč ty jo? A proč se o ní chceš starat ty, když její vlastní rodina to nedělá? Nebuď blbá, stejně jsi nakonec ta špatná vždy ty a to se můžeš strhat!!!! Já to měla podobně, tak jsem se zasekla a přestala cokoliv dělat a v čemkoliv pomáhat nebo pomoc nabízet. Narážky na to, jak nemůže a nezvládá a je ji zle ignoruj. Pokývej hlavou a řekni, že máš moc práce a musíš jít.
A pokud se do tebe naváží švagrová, tak ji řekni ať zvedne zadek a jede tchýni pomáhat ona, když je tak chytrá.
Prostě ze sebe děláš vola a tchýně toho využívá, nikdy od ní vděk neuslyšíš a sama vidíš, že naopak kašle na tebe i na vaše děti. Když nepomohla domluva, tak bych se začala hodně rychle jinak chovat a dala ji fakt tvrdou lekci.
Hodně sil, bojuj!!!
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
169
15.5.11 11:31

Ahoj, nejlepší je se na ni vykašlat. Vždyť ona nechala čekat TVÉ MALÉ děti a bylo jí jedno, že jsou smutné!!!!!! To je sprosťárna největšího kalibru. Kvůli tomu bych se zhádala i se svou matkou, natož s tchýní. Tohle bys jí měla pravidelně otloukat o hlavu. Pomlouvat tě bude vždy, ať už pomůžeš nebo ne! Tak se na to vykašli a když bude cokoli potřebovat, řekni, ať se obrátí na syna (tvého manžela), že zrovna nemůžeš. A to říkej pravidelně. Je to její syn a je jeho mnorální povinnost se o ni postarat. Je jasný, že má svou matku prokouklou a ví, že je to zbytečný. Ty máš své rodiče. Udělal by tohle tvůj muž pro tvé rodiče? :nevim:
Docela by mě zajímalo, proč se automaticky očekává, že se stará vždy jen žena. I když to není její rodina a měl by se postarat syn :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí