Tchýně -křesťanský blázen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
19.12.18 15:27
@Anonymní píše:
Ale me nejde o ty penize, to bychom vyresili jinak.Jde mi o to zda by jste na mem miste prebrali balicek,co posila pro malou. Ja s ni nechci uz nic mit.

je to babička, která posílá dárek tvému děcku, dárky se neodmítají. Buď ráda, že si vzpomene a něco pošle. Je to matka tvého muže, tak se ti do života ještě občas připlete. Co trochu vstřícnosti, naučte se spolu komunikovat. Co dáš ty jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12227
19.12.18 15:28

@AnnaNuvoletta07 Hezky napsane :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
19.12.18 15:28
@alifie píše:
Přebrala bych, ale obsah bych zkontrolovala, zda je bezpečný, než bych k balíčku pustila dítě.
:) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
19.12.18 15:29
@Anonymní píše:
No ona se ji i mala boji, vubec k ni nechce, kdyz prijela, tak se za me jen schovavala a rikala ze tuhle babicku nechce.I kdyz jsem ji rikala ze babicka je hodna, at ji ukaze hracky atd.Tak proste ne. Nikoho se takhle neboji, jenom ji. A to i s cizima lidma si mala povida a neboji se jich.

Malá má zdravý pud sebezáchovy - já bych ji raději nepřesvědčovala, že tahle babička je hodná (a bezpečná) osoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
19.12.18 15:30
@Anonymní píše:
No ona se ji i mala boji, vubec k ni nechce, kdyz prijela, tak se za me jen schovavala a rikala ze tuhle babicku nechce.I kdyz jsem ji rikala ze babicka je hodna, at ji ukaze hracky atd.Tak proste ne. Nikoho se takhle neboji, jenom ji. A to i s cizima lidma si mala povida a neboji se jich.

záleží jak často jí vidí
ty jsi sama nějaká posedlá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.18 15:37

No vidíš pádem, bych následovala jejího příkladu a milou paní už si do života nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
19.12.18 15:38

No tak jestli dcera viděla babičku jednou dvakrát v životě, tak se není co divit, že se k ní nemá a nechce k ní (tak jako k jakýmukoliv cizímu člověku).
Babička bude asi dobrej cvok, vzhledem k vymítání ďábla, a dcerku bych s ní samotnou nenechávala, na druhou stranu, vy jste taky dvojka, když je vám bláznivá babička dost dobrá na zaplacení dluhů.

Nicméně, dárek je pro dceru, takže bych ho zkoukla, co to je, ale pak bych to dceři normálně dala, bych zase nehysterčila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
19.12.18 15:40

Tchyne je sveraz, s jeji virou to nema co delat, verici lide jsou uplne stejni, jako vsichni ostatni - skveli i magori. Ja myslela, ze vas taha do kostela nebo polejva svecenou vodou, ale zda se, ze ti vadi hlavne jine stranky jeji povahy, tak moc nechapu ten nadpis. Moje matka je taky slibotechna. Nez jsem pochopila, ze se to nemysli vazne a ze se ocekava, ze jeji nabidky s podekovanim odmitnu, mely jsme nekolik konfliktu. Uz ji nezmenim, naucila jsem se mit ji rada, jaka je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
19.12.18 15:42
@Anonymní píše:
Treba to,ze z male chtela neco vymitat v kostele.

Víš, asi o těchto věcech víš úplný kulový anebo sis tuto zvláštní informaci přeložila do svého jazyka a následně šíříš paniku. Jasně, kdokoli může být nepříčetný a vymýšlet ptákoviny, ovšem chtít vzít dítě do kostela a ausgerechnet cosi vymítat je naprostá ptákovina. Tak to totiž nefunguje. Zkus si o tom něco přečíst, pak nás nebudeš krmit hloupostmi na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
19.12.18 15:48

@DanielaD nechápu, proč se tak vehementně zastáváš babičky, která chce z vnučky cosi vymítat v kostele, paní očividně není úplně při smyslech a může být opravdu i nebezpečná, kdyby chtěla vymítat něco z tvého dítěte, tak bys byla také tak smířlivá?
a když dává jako dárky použité věci, tak bych klidně ten balíček vyhodila, v tom nebude nic moc zázračného a pro dítě nepostradatelného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 15:48

No porad rikate ze MY jsme si od ni chteli vzit penize.Tak to MY bych nepouzivala, domluvil se tak s ni muj manzel a ne ja. Je to jeji syn, ja jen prihlizela, pak kdyz mi volala,ze jeji syn se k ni zachoval hnusne, tak jsem ji jen rekla ze ho chapu, ze to nemela slibovat, ze ted kvuli tomu mame problemy. Proto mi hned snad nemusela nadavat, jako ja se s ni vzdy bavila uprimne a manzel se s ni roky nebavil, ja jsem chtela aby dcera mela babicku ale jak mile nekdo proti me dceri neco zacne..tak neznam bratra a tak i ji jsem rekla do oci ze je to blazen, co se tyce tech seanci a tech ostatnich veci..No a potom co predvedla na mou osobu za nadavky, tak proto s ni uz nechci nic mit spolecneho, ne kvuli tem penezum.

• Citovat
  • Upravit
5696
19.12.18 15:49

No mě fascinuje fakt, že rodina s dítětem nemá žádné úspory na uhrazení nedoplatku za plyn. Takto se dá žít? Když odhlédnu od tchyně, která bude asi blázen, tak si myslím, že i Vy byste se měli nad sebou zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
19.12.18 15:51
@Zabatko píše:
No mě fascinuje fakt, že rodina s dítětem nemá žádné úspory na uhrazení nedoplatku za plyn. Takto se dá žít? Když odhlédnu od tchyně, která bude asi blázen, tak si myslím, že i Vy byste se měli nad sebou zamyslet.

nikde není psáno, že na to neměli, tchýně se sama nabídla, že to zaplatí - hloupý, kdo dává, hloupější kdo nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.12.18 15:52

@stinga je, chtěli to brát na splátky, takže neměli dost na úhradu rovnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
19.12.18 15:53

Tak začne to že tchýně je magor a končí to tím,že neposlala prachy na váš nedoplatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová