Tchýně -křesťanský blázen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.12.18 15:57
@stinga píše:
nikde není psáno, že na to neměli, tchýně se sama nabídla, že to zaplatí - hloupý, kdo dává, hloupější kdo nebere

Uprimne, takovou castku jsme nasetrenou nemeli ale neco jo a zbytek mi dali moji rodice. Ale takovy nedoplatek byl jen kvuli tomu, ze kdyz jsme se nastehovali, tak jsme si nezkontolovali merice, verili jsme byvalym najemnikum ze ten stav udali pravdive ale bohuzel to tak nebylo. Za blbost se plati.

• Citovat
  • Upravit
18267
19.12.18 16:02
@stinga píše:
@DanielaD nechápu, proč se tak vehementně zastáváš babičky, která chce z vnučky cosi vymítat v kostele, paní očividně není úplně při smyslech a může být opravdu i nebezpečná, kdyby chtěla vymítat něco z tvého dítěte, tak bys byla také tak smířlivá?
a když dává jako dárky použité věci, tak bych klidně ten balíček vyhodila, v tom nebude nic moc zázračného a pro dítě nepostradatelného :roll:

neznám ani babičku ani pisatelku, mám k dispozici pouze názor jedné strany, kde je často používané slovo, magor, blázen..je to babička, pokud doma dítě slyší, že tato babička je takto nazývána, nikdy si k sobě nenajdou cestu. Pořádek by měl udělat manžel-syn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
19.12.18 16:05
@stinga píše:
@DanielaD nechápu, proč se tak vehementně zastáváš babičky, která chce z vnučky cosi vymítat v kostele, paní očividně není úplně při smyslech a může být opravdu i nebezpečná, kdyby chtěla vymítat něco z tvého dítěte, tak bys byla také tak smířlivá?
a když dává jako dárky použité věci, tak bych klidně ten balíček vyhodila, v tom nebude nic moc zázračného a pro dítě nepostradatelného :roll:

Mě by teda vymírání ďábla také moc nerozhodilo. :lol: Babička bude cvok, ale nemyslím si, že nebezpečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
19.12.18 16:06
@Anonymní píše:
Uprimne, takovou castku jsme nasetrenou nemeli ale neco jo a zbytek mi dali moji rodice. Ale takovy nedoplatek byl jen kvuli tomu, ze kdyz jsme se nastehovali, tak jsme si nezkontolovali merice, verili jsme byvalym najemnikum ze ten stav udali pravdive ale bohuzel to tak nebylo. Za blbost se plati.

co to plácáš, při změněně majitele bytu, máš kupní (nájemní..) smlouvu, kde je stav plynu uvedený, také byl přepis na plynárnách, kde je zase stav uvedený. :roll: začínáš mě bavit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
19.12.18 16:06
@stinga píše:
nikde není psáno, že na to neměli, tchýně se sama nabídla, že to zaplatí - hloupý, kdo dává, hloupější kdo nebere

Píše toto: Bohuzel nam zrovna prisel dopis s velkym nedoplatkem na plyn, no a ona ze nam ho zaplati, chteli jsme si ho dat na splatky.

Z toho vyplývá, že na to neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 16:12
@DanielaD píše:
co to plácáš, při změněně majitele bytu, máš kupní (nájemní..) smlouvu, kde je stav plynu uvedený, také byl přepis na plynárnách, kde je zase stav uvedený. :roll: začínáš mě bavit :zed:

Samozrejme ale majitel bytu ten byt neresi a nechal to na tech byvalych najemcich, dopsani stavu hodin. Kdyz jsme to resili s dodavatelem,proc prisel tak velky nedoplatek, tak nam prisel technik zkontrolovat,zda nam neunika plyn a hodiny.Tak nam pak bylo receno, ze pocet kubiku odpovida jedne topne sezone, coz u nas nabylo mozne, jelikoz jsme se nestehovali v lete.Tak ze dekuji za vase nazory a pripominky.

• Citovat
  • Upravit
18267
19.12.18 16:17

Ty máš problém na všechny strany. Kdo vám dal nájemní smlouvu?

píšeš: Manzel se na ni nastval a rekl ji ze proc to slibuje a pak se na nas vyprdne, pak mu cez nechtel dat splatkovy kalendar, kvuli tomu ze uz to bylo po splatnosti.

Měli jste něco našetřené, tak jste tam měli poslat co máte a dál řešit. Finanční gramotnost je velký problém mnoha lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
19.12.18 16:23

Uff, tchýně je podle vás cvok ale její peníze vám nesmrdí? Co popisujes bych se s ní přestala stýkat hodně dávno.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
19.12.18 16:26
@DanielaD píše:
neznám ani babičku ani pisatelku, mám k dispozici pouze názor jedné strany, kde je často používané slovo, magor, blázen..je to babička, pokud doma dítě slyší, že tato babička je takto nazývána, nikdy si k sobě nenajdou cestu. Pořádek by měl udělat manžel-syn :kytka:
Čím víc tu čtu, tím víc mi zakladatelka přijde úplně negramotná… Celá rodinka bude asi povedená
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.18 16:30

No tak ze Vam dekuji vsem za vase rady.Nekterym z Vas za urazky, a delani ze sebe neco vic.Uz se k tomuto nebudu nadale vyjadrovat, tady se jenom honite sva ega, a chtela bych Vas videt realu,jak jste dokonale. No nic, preji pekny vecer a hezky prozite svatky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1776
19.12.18 16:36
@Anonymní píše:
Treba to,ze z male chtela neco vymitat v kostele.

Tak to je projev bláznovství, ne křesťanství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
19.12.18 16:59

Nevíš jestli přebrat dárek pro dceru. Když bys věděla že tam je pěkná nová hračka převzala bys ho? S převzetím váháš proč? Protože si myslíš,že tam bude stejně něco na pendrek nebo protože ji chceš odstřihnout? Babi to zřejmě nemá v hlavě v pořádku. Bude nemocná to nemá s křesťanstvím nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41182
19.12.18 17:39
@Anonymní píše:
No tak ze Vam dekuji vsem za vase rady.Nekterym z Vas za urazky, a delani ze sebe neco vic.Uz se k tomuto nebudu nadale vyjadrovat, tady se jenom honite sva ega, a chtela bych Vas videt realu,jak jste dokonale. No nic, preji pekny vecer a hezky prozite svatky :mavam:

Dítko by babička bez mé nebo manželovi přítomnosti neviděla. V ničem už bych na ni nespoléhala a její přítomnost nevyhledávala. S tím dárkem nevím, buď bych ho zkontrolovala, než bych ho dítku dala, nebo bych ho rovnou vrátila, záleží jestli by to nějak mohlo být pro dítko nebezpečné nebo nepříjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
19.12.18 17:44

Zakladatelko, definuj pojem křesťanský blázen, to mě fakt zajímá a jelikož tápu ve svých vědomostech, tak se ráda přiučím od osoby znalé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
19.12.18 17:48
@Xiraxinek píše:
Zakladatelko, definuj pojem křesťanský blázen, to mě fakt zajímá a jelikož tápu ve svých vědomostech, tak se ráda přiučím od osoby znalé :)

ty jsi taky nechápavá,psala že se už nebude tady vyjadřovat . :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová