Tchýně -křesťanský blázen

Anonymní
19.12.18 14:59

Tchyne krestansky blazen

Potrebuji se nekomu vypovidat a tak trochu i poradit. S tchyni jsem nemela dobre vztahy hned od zacatku, kdyz jsem zasla s manzelem chodit (pred 11 lety).Tak o me vsude hlasala, ze takova hezka holka nemuze byt s jejim synem jen tak, ze jsem urcite tehotna a ze jsem si s nim zacla, jenom proto abych to na nej hodila. No hodila jsem to zahlavu a neresila jsem to, prece nejsem s ni ale s manzelem. No a po par letech se nam narodila dcera, podotykam ze za ni prijela mozna tak 3× za celou dobu, vzdy ji neco privezla ale ne nic noveho, vsehno pouzite.No a pred par mesici udelala neco, co mi vyrazilo dech. S malou jsem byla u ni na navsteve a dcera zlobila (je to moc zive ditko) no a ona ze neni v poradku, ze tohle jeste nevidela, zvedla telefon a zacla obvolavat ty sve krestanske fanatiky. Pak zacla, ze mala musi na nejakou seanci do kostela, ze to z ni dostanou, ze v ni neco je 8o. Tak jsem sebrala malou a rekla ji ze neni normalni, ze je blazen. Pak mi volala ze se omlouva ale ze to tak nemyslela, at malou serezu koprivou, nebo at ji dam nejake leky, ze ma kamaradku v lekarne. Tak jsem ji opet rekla ze neni normalni, to je fakt magor. Rekla jsem to manzelovi a on ze ji nikdy nepusti k maly, ze je to cvok. Po par mesicich volala, ze by chtela malou videt, tak jsme ji to dovolili ale jen pod nasim dozorem. Bohuzel nam zrovna prisel dopis s velkym nedoplatkem na plyn, no a ona ze nam ho zaplati, chteli jsme si ho dat na splatky.Tak manzel, ze jo. Ona to mesic slibovala a nic neposlala, to bylo furt, zitra ti to poslu, zitra ti to poslu atd.atd. Manzel se na ni nastval a rekl ji ze proc to slibuje a pak se na nas vyprdne, pak mu cez nechtel dat splatkovy kalendar, kvuli tomu ze uz to bylo po splatnosti. Tak ze nam pomohli moje rodice, tchyne mi pak voalala a stezovala si, jakej je jeji syn parchant a atd. tak jsem ji rekla ze proc nas tahala takovou dobu za nos, ze nam mohla rict rovnou ze nic neposle..Tak mi zacla taky psat sproste nadavky a urazky. Vcera psala ze dceri posle aspon vanocni balicek ale u me zkoncila a mam 100 chuti ho neprebrat, do ted oni nejevila zajem, tak nejaky darky si muze strcit do haje. Dokonce mi uz hodnekat rekla ze mi malou sebere, neni normalni.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
19.12.18 15:04

Vy budete všichni dost povedená skupina. Tchýně vám nevoní, ale její prachy nesmrdí. Mluvíš o ní jako o magorovi, ale zároveň se na ni spoléháte v tom, že za vás vyřeší váš průšvih. Od magora jste snad nemohli očekávat, že slib dodrží. Jste divní a neumíte se k sobě chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.12.18 15:04

V cem chces radit? Nazvala jsi ji blaznem, ale penize byste si od ni vzali, co? Navic verit cloveku, co to ocividne nema v hlave v poradku. Vase chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
19.12.18 15:07

To co popisuješ má s křesťanským chováním společného co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 15:08

Ale me nejde o ty penize, to bychom vyresili jinak.Jde mi o to zda by jste na mem miste prebrali balicek,co posila pro malou. Ja s ni nechci uz nic mit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.18 15:09
@mrazik6 píše:
To co popisuješ má s křesťanským chováním společného co?

Treba to,ze z male chtela neco vymitat v kostele.

• Citovat
  • Upravit
21311
19.12.18 15:10
@Anonymní píše:
Ale me nejde o ty penize, to bychom vyresili jinak.Jde mi o to zda by jste na mem miste prebrali balicek,co posila pro malou. Ja s ni nechci uz nic mit.

Ano, balíček bych přebrala. Je to pro malou, ta nemůže za vaše spory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
19.12.18 15:14

Aha takže k vnučce pomalu nesmí aby se náhodou něco nestalo, držíte jí dál, dává jí jen použitý věci…pak přijde nedoplatek za pplyn, ona řekne že to za vás zaplatí, tak vy to neřešíte a čekáte a připomínáte a nakonec se urazíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
19.12.18 15:14

Přeber ten balíček, je pro tvou dceru, né pro tebe. Taky mám jistá morální dilemata u své původní rodiny, ale snažím se do toho netahat děti. Určitě bych já osobně od ní nic nebrala - peníze, dárky. Pokud chce obdarovat dítě, proč ne, to přeci za Vaše neshody nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
19.12.18 15:20

Přebrala bych, ale obsah bych zkontrolovala, zda je bezpečný, než bych k balíčku pustila dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.18 15:20

Tak když o ní oba víte, že blázen, tak čemu se divíte? Malou bych jí neukázala ani na dva metry a tím pádem i všechny dárky a „pomoci“ od ní bojkotovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
19.12.18 15:22

Jo, možná je nenormální cvok ale s křesťanstvím to nemá nic společného. Tvoje označení je dost mimo :? To, že chtěla provádět v kostele nějaké vymítání či co určitě neukazuje na křesťanské chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
19.12.18 15:24

Chtěla bych vidět, jaké měl muž dětství, když z něho pravidelně vymítali démony a mlátili ho kopřivou. :mrgreen: Mě máti kdysi chtěla mlátit takovou obrovskou, dřevěnou vařečkou, nakonec jí zlomila o bráchu - co bychom dali za kopřivu :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
19.12.18 15:25
@Anonymní píše:
Ale me nejde o ty penize, to bychom vyresili jinak.Jde mi o to zda by jste na mem miste prebrali balicek,co posila pro malou. Ja s ni nechci uz nic mit.

Je sice hezké, že už s ní nechceš mít nic společného, ale jednou je to holt součást Tvé rodiny, takže neco společného spolu budete mít až do smrti. I z toho důvodu by bylo dobré, abyste se snažily vztahy mezi s sebou co nejvíce urovnat. Balíček bych přebrala a navíc udělala že své strany vstřícný krok a poslala ji taky nějakou drobnost s hezkým dopisem. Podle popisu situace si totiž nemáte co vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.18 15:25
@drakulova.stara píše:
Tak když o ní oba víte, že blázen, tak čemu se divíte? Malou bych jí neukázala ani na dva metry a tím pádem i všechny dárky a „pomoci“ od ní bojkotovala.

No ona se ji i mala boji, vubec k ni nechce, kdyz prijela, tak se za me jen schovavala a rikala ze tuhle babicku nechce.I kdyz jsem ji rikala ze babicka je hodna, at ji ukaze hracky atd.Tak proste ne. Nikoho se takhle neboji, jenom ji. A to i s cizima lidma si mala povida a neboji se jich.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová