Tchýně mě ignoruje :(

Anonymní
19.11.13 14:12

tchýně mě ignoruje :(

Ahoj,
dávám anonymitu, protože do emimina chodí pár příbuzných z přítelovi rodiny.
Máte někdo stejný problém, že vás tchýně ignoruje? Nezve vás na žádné své akce, na návštěvy, narozeniny, nenechává vás pozdravovat, chodí k vám jenom, když nejste doma, když si domlouvá schůzku s přítelem, tak beze vás apod.?
Jsme s přítelem 4 a půl roku a celkem mě to mrzí. Moje rodina zve přítele pořád a těší se na něj

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
19.11.13 14:15

Hehe, jak čtu emimino, tak co by za to jiné daly, aby je tchýně ignorovala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
19.11.13 14:15

Kašli na ní, co by za to některý tady daly :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
19.11.13 14:16

Buď ráda. Mnohdy je to lepší. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
19.11.13 14:16

Já si myslela jak nemám skvělou tchýni a po 4 letech jsem byla zase strašně falešná..předemnou v pohodě a pak jí jela huba když mluvila s přítelem..Proběhla výměna názorů (řádná) a je klid..

jak na to reaguje přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.11.13 14:28

Ignorovala bych ji taky. a rekla bych příteli, že nechci, aby ji k nám zval, když nejsem doma,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
19.11.13 14:30

A co na to přítel, jemu to nevadí? Já si nedovedu představit, že by tchýně pozvala na víkend mého muže a řekla mu „Kassy nech doma“. Prostě bysme automaticky přijeli oba. Není to jen nedorozumnění? Nepředpokládá třeba tchýně, že když pozve syna, vezme tě s sebou automaticky, zatímco ty čekáš na extra osobní pozvání? Aby si zas naopak tchýně nemyslela, že se distancuješ ty, protože s přítelem nikdy nepřijdeš.
A ty ji zveš na návštěvu a necháváš pozdravovat? To by třeba taky pomohlo prolomit ledy, kdybys dala najevo, že o bližší kontakt stojíš.

Případně mě ještě napadlo, jestli třeba přítel neměl před tebou jiný dlouhodobý vztah, který nevydržel. Pak by to mohlo být tak, že tchýně zatím nechce spoléhat na to, že je to fakt trvalé, dokud nejste manželé. Že tě pořád bere jako synovu soukromou záležitost, ne jako člena rodiny. Taky jsou takové, které změní přístup po svatbě nebo narození dítěte.

Každopádně bych si o tom ze všeho nejdřív promluvila s přítelem, ten ti k tomu asi řekne víc než my tady na e-miminu.

Příspěvek upraven 19.11.13 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.11.13 14:31

Mě ignorovala jak tchýně, tak tchán a to jsem s nima bydlela v baráku :mrgreen: buď ráda za toto, kdyby se Ti montovala do života, mohlo by to být mnohem horší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
19.11.13 14:31

Hele, v diskuzich kde se nadava na tchyne se zase opakujou vety „bud rada, ze nejakou mas“a podobny blaboly - si nevyberes.

Nicmene, 4 roky: to uz je sakra dlouha doba.Co na to pritel a v prvni rade co na to ty? Chces mi snad rict, ze ti to prijde divny az ted? 4 roky tvuj pritel odchazi na napr.jeji narozeniny?? Jak se loucite? Jak se vitate? O cem se po jeho prichodu bavite?

Jak se pak citis v pritomnosti tchyne a jak se citi ona? A ma tchyne jeste manzela? To po tobe neni shanka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.11.13 14:34

Tak jediná pomoc je prostě se napřímo zeptat - nejdřív přítele, abys vysondovala, co a jak, a potom prostě promluvit s tchyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.11.13 14:43
@Gina108 píše:
Hehe, jak čtu emimino, tak co by za to jiné daly, aby je tchýně ignorovala. :mrgreen:

Přesně tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
19.11.13 14:43

U nás je to opačně, já ignoruji tchýni :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
19.11.13 14:45
@Anonymní píše:
Ahoj,
dávám anonymitu, protože do emimina chodí pár příbuzných z přítelovi rodiny.
Máte někdo stejný problém, že vás tchýně ignoruje? Nezve vás na žádné své akce, na návštěvy, narozeniny, nenechává vás pozdravovat, chodí k vám jenom, když nejste doma, když si domlouvá schůzku s přítelem, tak beze vás apod.?
Jsme s přítelem 4 a půl roku a celkem mě to mrzí. Moje rodina zve přítele pořád a těší se na něj

Mě zase tchýně miluje až moc…a také to není vždy super. Ta by si mě nejraději nastěhovala domů a co máme malou tak to jde vidět víc a víc, ted už jí nejde jen o mou přízen, ale i o malou. Cítím z ní, že má vítr z toho, abych tam s malou chodila a měla ji ráda a tím pádem i malá…ona si nás zase docela kupuje krahými dary. Už několikrát jsme říkali, že nic nepotřebujeme každé kafe od nich odcházím s taškou pracích prostředků, hraček a obleček pro malou atd. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
19.11.13 14:48

Co bych za to dala kdyby dala aspoň na chvíli pokoj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6256
19.11.13 15:18

Co já bych za to dala kdyby mě ignorovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat