Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara píše:
Holky, ale jestli to spravne chapu, meggince tam tchyne bezne nechodi preuklizet, ale bavili se synem, ze jim vymenuji zaluzie a prijela jim pomoct narazove s uklidem po vymene.
Tak to dopadá, když se chlap angažuje a pomoc domlouvá. Aktivista. Ontar by nedostal držkovku?
@Kelsey píše:
Tak to dopadá, když se chlap angažuje a pomoc domlouvá. Aktivista. Ontar by nedostal držkovku?
Naopak, mozna bych mu k te skyve chleba dala svatecne i kunerol
.
@ontarova.stara píše:
Naopak, mozna bych mu k te skyve chleba dala svatecne i kunerol.
Tož u nás by byla ta držkovka. Možná by spal i u sousedů na hnoji. Nemám ráda, když mi někdo organizuje pomoc. Pokud si oni sama neřeknu.
Mne by bylo lito, ze to byla zbytecna prace. Kdyz uz chtela pomahat, tak bych ji dala neco jineho nez myt uz umyte.
![]()
@megginka300 píše:
Ahoj všichni![]()
Téma pro odlehčení a upuštění páry..
Dáváme nové žaluzie.
Ráno si umyju okna, hezky od prachu..dole pár šmouh, říkám dodělám až prcek usne.Přijde tchýně, vezme vodu a myje celé okna znovu.
Jsem nás. rana že se mi do toho se.re , je mi hloupé ji vynadat.
Řekněte mi že nejsem jediná kdo má moc aktivní tchýni.![]()
Jakmile by začala, tak bych řekla, že už to je omyté a jestli si dá kafe…
Jinak já myju okna tchýňce. Ale dopředu se jí zeptám, kdy je mohu přijít umýt. Vždycky mi za to podstrčí nějaké naturálie.
@ontarova.stara píše:
Naopak, mozna bych mu k te skyve chleba dala svatecne i kunerol.
Co to je ![]()
@ontarova.stara píše:
Holky, ale jestli to spravne chapu, meggince tam tchyne bezne nechodi preuklizet, ale bavili se synem, ze jim vymenuji zaluzie a prijela jim pomoct narazove s uklidem po vymene.
Ale to v úvodním příspěvku psaný nebylo ![]()
@ontarova.stara píše:
Valecny margarin
Ty brďo zase jsem o něco chytřejší.
Ty jsi ovšem Ontarko hospodyňka roku…mít ještě válečné zásoby já smekám ![]()
@prokr píše:
Ty brďo zase jsem o něco chytřejší.
Ty jsi ovšem Ontarko hospodyňka roku…mít ještě válečné zásoby já smekám
Houby hospodyňka roku, škrt je to! Před dvouma rokama půjčila řezníkovi nůž na zabijačku a dodneška z něj dělá vývar. A kolikrát už štupovala sáček pigičaje, aby ho mohla ještě použít, to se radši neptej…. ![]()
@Janli píše:
Houby hospodyňka roku, škrt je to! Před dvouma rokama půjčila řezníkovi nůž na zabijačku a dodneška z něj dělá vývar. A kolikrát už štupovala sáček pigičaje, aby ho mohla ještě použít, to se radši neptej….
@megginka300 píše:
Ideální..vidět se tak malo![]()
Jo já mám taky povedenou maminku, takže si nevyberu
Nee já nechci být nevděčná..ale štve mě to no, že si to udělám po svém a musí to umýt znovu
Jak se liší umytá okna od tchýně od umytých oken po svém?
![]()
![]()
tvl
nesnáším mytí oken, tvou tchýni si zaplatím ![]()
a nyní vážně : od 18 mám vlastní domácnost.. z více důvodů jsem extrémně samostatná a soběstačná… jedna (první, moc milá a hodná) tchýně si bez našeho vědomí odemkla byt (ano, přepsali nám ho tehdy a asi se tam cítila jako DOMA) a vyžehlila mi tam prádlo
Byla fajn, mně by to ani tak nevadilo, že tam šla (však původně jejich majetek), ani že tam něco dělala, ALE kdyby dala aspoň vědět!???¨
takhle jsem po pár letech manželství došla domů, a tam komínky
fakt mne to nepotěšilo
udělala jsem brutální scénu, dnes mne to i mrzí.. ona to myslela dobře
jenže to jsou ty Hranice
po rozvodu už jedu Jen na sebe a svou vlastní domácnost, vše jsem si zařídila sama a kdyby mi sem někdo došel a umyl okna nebo vyžehlil BEZ MÉHO VĚDOMÍ, tak dostane žehličkou do čela!! ![]()
Nikdo nemá u mne doma co hospodařit! kromě mne, mého manžela a našich dětí, tečka.
A jelikož moje tchýně sem jezdí už léta jen na vánoce, tak tento strach nemám ![]()