Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takze byt je pritelkyne a je to macecha, tzn neni to jeji dcera ani vnouce.
Takze resenim je stehovani (novy byt by mel byt psany zase na ni a tobe maximalne podil tve investice, pokud nejaka bude).
Macechu odstrihnout. Nema zadny duvod se s ni vidat nebo bavit.
Kde je otec? Uz nezije?
@zrnko píše:
Takze byt je pritelkyne a je to macecha, tzn neni to jeji dcera ani vnouce.Takze resenim je stehovani (novy byt by mel byt psany zase na ni a tobe maximalne podil tve investice, pokud nejaka bude).
Kde je otec? Uz nezije?
Macechu odstrihnout. Nema zadny duvod se s ni vidat nebo bavit.
Uz nezije evidentne se radsi uchlastal k smrti.
Pokud myslite otce toho ditete tak ten se radsi odstehoval 200km daleko, stejne jako sourozenci od me pritelkyne.
@welovefashion píše:
Tak asi je to hodná holka, žila v tom celý život, to se pak těžko vzepře… ještě, že má jeho
Jo prave je hodna az moc.
Asi to byl taky pro ni sok ze se nekdo za ni postavil misto aby utekl.
@Robot256 píše:
Pokud myslite otce toho ditete tak ten se radsi odstehoval 200km daleko, stejne jako sourozenci od me pritelkyne.
Použila bych vyzkoušenou taktiku a pro jistotu se odstěhovala 300km.
V tom, že matka se chová nevhodně se s přítelkyní shodnete?
Byt přítelkyně je skutečně 100 % její podle katastru?
@Robot256 píše:
Ten otec se stýká s dítětem? Aby třeba nedělal problémy, kdyby se matka s dítětem odstěhovala někam třeba i dál, než je od něj teď. Matka se stěhovat může, dítě ne. Otec může (ale nemusí) dělat potíže při stěhování dítěte. Snad jsem to napsala srozumitelně.
@xtonda píše:
V tom, že matka se chová nevhodně se s přítelkyní shodnete?
Byt přítelkyně je skutečně 100 % její podle katastru?
Ano shodneme. Proto se chce odsrehovat mimo jine.
Byt je druzstevni. Je tam vedena jako jediny vlastnik druzstevnigo podilu.
Videl jsem i darovaci smlouvu.
@K2 8611 píše:
Ten otec se stýká s dítětem? Aby třeba nedělal problémy, kdyby se matka s dítětem odstěhovala někam třeba i dál, než je od něj teď. Matka se stěhovat může, dítě ne. Otec může (ale nemusí) dělat potíže při stěhování dítěte. Snad jsem to napsala srozumitelně.
Ano styka, ale jelikoz coz jsem pochopil tak to sve dite nejdrive poprel ze je jeho. Bylo urceno az soudne. Takze bych rejl ze taha za kratsi konec a myslim ze by on obstrukce nedelal. Styka se s nim jen o svatcich a prazdninach.
Pokud je přítelkyně 100% vlastník družstevního podílu, tak jí prostě seberte klíče od bytu a i domu a nepouštějte jí dovnitř, nebo vyměňte zámek.
Příspěvek upraven 07.03.23 v 15:56
@Robot256 Takže ona je vlastně úplně cizí ženská…macecha…přítelkyně otec se upil, byla to asi jeho přítelkyně…takže babu vyhodit a nenechat jí přiblížit se…neotevřít…a být rázný…nedá se nic jiného dělat…a přestěhovat se…
@xtonda píše:
Pokud je přítelkyně 100% vlastník družstevního podílu, tak jí prostě seberte klíče od bytu a i domu a nepouštějte jí dovnitř, nebo vyměňte zámek.Příspěvek upraven 07.03.23 v 15:56
Prave vcera ji pustila.
Nejhorsi je ze ceka pred skolou na jejiho syna aby mu dala jidlo. Asi ho trapime hlady. A toto dela skoro kazdy den.
@Monchichik píše:
@Robot256 Takže ona je vlastně úplně cizí ženská…macecha…přítelkyně otec se upil, byla to asi jeho přítelkyně…takže babu vyhodit a nenechat jí přiblížit se…neotevřít…a být rázný…nedá se nic jiného dělat…a přestěhovat se…
Jen mam strach ze i kdyz se prestehujeme coz chceme i tak. 2+1 pro tri lidi je peklo a chceme dite, tak ona to zjisti a bude lezt i tam. Jen asi na ni podat trestni oznameni ja nwvim.
@Robot256 Jak tam může proboha léze? Tak jí neotevřu nebo otevřu a řeknu, že je to obtěžování a jestli toho nenechá, zavolám policii…se neumíte zbavit jedné baby?
@Robot256 píše:
Ano styka, ale jelikoz coz jsem pochopil tak to sve dite nejdrive poprel ze je jeho. Bylo urceno az soudne. Takze bych rejl ze taha za kratsi konec a myslim ze by on obstrukce nedelal. Styka se s nim jen o svatcich a prazdninach.
No, otec dítěte vám to může zkomplikovat (ale taky nemusí). Tak jen, abyste s tím počítali, že se může něco zkomplikovat.
@Monchichik píše:
@Robot256 Jak tam může proboha léze? Tak jí neotevřu nebo otevřu a řeknu, že je to obtěžování a jestli toho nenechá, zavolám policii…se neumíte zbavit jedné baby?
Podle pryteljyne jak do toho zatahneme policii bude to jeste horsi. Ja jsem jineho nazoru. Ale dosahl jswm aspon toho ze uz ji dovnitr nepusti.
Ro neni baba ale sam satan. Ma evidentne hodne casu a nudi se.
Taky zasadne chodila kdyz jsem byl po nocni a pak po moji prytelkyni rvala ze me budi coz neni pravda, vzbudilo me az jeji jeceni.