Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karinkas píše:
Jediné řešení je radikálně utnout kontakt. Nejlépe se odstěhovat hodně daleko a neříkat kam.
Ale tento krok by musela být připravena učinit tvá žena. Což jako ukázková oběť psychopata být nemusí. Potřebovala by odbornou pomoc! To samé její syn. I toho tento teror určitě velmi poznamenal. Bohužel pro člověka, který v tom byl vychován je velmi těžké se psychopatovi postavit. A bývá to běh na dlouhou trať.
Pokud to s přítelkyní myslíš vážně pokus se jí pomoci. Ale výsledek je hodně nejistý. Nakonec z předchozích partnerů to nedal nikdo.
O stehovani mluvi dlouho ale proste nikdy na to sama nemela odvahu a ani finance.
Jo verim ze to poznamenala i jejiho syna.
Vim ze vysledek je nejisty a nechci tu ze sebe delat buhvijakeho chlapaka, ale proste jednou jsem se rozhodnul ze mi za to stoji, jen mam pocit ze to skonci spatne.
@Robot256 ne, v pohodě…je to tam psané, že je nevlastní…v tom případě vůbec nechápu, že se s ní ještě mažete…vyrazit a vydržet…na takové se musí jen silou, bohužel…
Ta špatná barva auta mě pobavila. ![]()
Otázkou je zda je byt darovaný právně a se zápisem do KN. Pokud ano, už zbývá jen utnout s tou tchyní vztahy, omezit setkávání na minimum.