Tchýnin psychoterror

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33682
7.3.23 16:37
@Robot256 píše:
Jsem s pritelkyni rok. Cca deset mesicu spolu bydlime. Ma syna z minuleho vztahu.
Problem urazu je jeji jak jsem pozdeji zjistul nevlastni matka.
Porad na pritelkyni jeci a vytika ji kde co. Pritelkyne neni dokonala, ale beru ji jaka je.
Jeji matka byla u ni denne a i klidne v sedm rano o vikendu. Vubec ji netlaci ze tam nekdo je.
Organizuje ji veci a klidne ji sebere vyprane pradlo a u sebe ho vypere znovu.
Me zacala pomlouvat ze jsem alkoholik ( pritelkyne me doslova musela donutit jit na pivo s kamaradem), jsem kurevnik, mam spatnou barvu auta. A taky pritelkyni platim za sex.
Pozdeji ji zacla i nadavat do kurev a podobne (i pred nezletilym synem), me jednoho dne praskly nervy a vyhodil jsem ji. Chvili byl klid. Ted zase zacina ze chce vsechny veci co kdy pritelkyni darovala zpatky.
Jeci jak ji dala vsechno a ona je nevdecna.
S prytelkyni se chceme brat. Jeji matka nas doslova chce vyhodit z bytu. Vyhrozuje vsim moznym.
Byt prytelkyni daroval jeji otec ktery ho zdedil po svem bratru. Pritelkyne si sama zaplatila dluh no onom byte. Popravde byt je v katastrofalnim stavu vse puvodni a jeji matka dela vse pro to aby nas vystipala.
Stehovat se chceme tak nebo tak jen mam strach ze to bude pokracovat i v novem byte.
Chodi ted jen jak jsem v praci. Taky svemu vnukovi kazdy den nosi jidlo a to nevhodne protoze ma nadvahu a mel by drzet dietu ale porad mu nosi kfc apod. A to je kazdy den normalne navareni jen ma pocit ze pritelkyne vari naprd. Nic ji neni dobre. To je spatne, zpusob jak si ukladame veci je spatny, ze jdeme ven je spatne. Ze nemela pruteljyne praci je spatne, ted jak ji ma tak je to zase spatne.
Nastesti uz nema klice protoze si klidne odemkla a vlezla dovnitr klidne v sedm rano o vikendu kdy si clovek chce prispat.
Pritelkyni je 37 mimochodem.Jak tohle resit netusim. Napadaji mne jen ilegalni zpusoby.

A přítelkyně jí do háje nepošle proč? To mi nějak uniklo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.3.23 16:46
@arinecka píše:
A přítelkyně jí do háje nepošle proč? To mi nějak uniklo :think:

Protoze je ke sve skode az moc hodna a radsi strpi kdyz na ni nekdo jeci nez aby ho rozlobila.
A ma z ni strach.
Jeji matka taky zneuziva toho ze ji pomahala jak zustala sama s ditetem. Ale asi ocekava ze pak muze po ni jecet a nadavat ji jak se ji zlibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
7.3.23 16:59

@Robot256 A co jí může asi tak udělat? Vždyť je to cizí ženská, ne? To si necháte tohle líbit a ještě je u toho dítě? Udělej tam pořádek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
7.3.23 17:04
@Robot256 píše:
Vadi ji to. Jeji predchozi znamosti zteoskotaly na jeji matce. Ja jsem tvrdohlavy a cim vic se do mne nebo mych blizkych sije tim vice jsem zatvrzelejsi.
A kolik tech predchozich znamosti bylo? Nemuze i v tom byt kamen urazu, ze si kazdeho hned taha k diteti domu? Vzdyt vy jste spolu rok a uz deset mesicu u ni zijes. Jako mama bych take nebyla nadsena, i kdyz bych na to nejspis nemela vliv, aby ty vztahy (vcetne toho s tebou) brala tak hopem.
@Robot256 píše:
Protoze je ke sve skode az moc hodna a radsi strpi kdyz na ni nekdo jeci nez aby ho rozlobila.
A ma z ni strach.
Jeji matka taky zneuziva toho ze ji pomahala jak zustala sama s ditetem. Ale asi ocekava ze pak muze po ni jecet a nadavat ji jak se ji zlibi.

Tak pokud ji neustale pomahala, nejspis za ni stale citi zodpovednost. A mozna ma obavy, kdyz uz planujete dite, ze to zase nedopadne a bude ji opet potrebovat.
Muze to byt udesna baba, ale take nekdo, kdo ma o ni strach, protoze se (opet?) riti do prusvihu.

• Citovat
  • Upravit
19
7.3.23 17:21
@ontarova.stara píše:
Tak pokud ji neustale pomahala, nejspis za ni stale citi zodpovednost. A mozna ma obavy, kdyz uz planujete dite, ze to zase nedopadne a bude ji opet potrebovat.
Muze to byt udesna baba, ale take nekdo, kdo ma o ni strach, protoze se (opet?) riti do prusvihu.

Ale pritelkyne je taky dospela.
Ano sli jsme do toho trochu hopem, ale za ten rok vime co jeden od druheho cekat.
A co vim tak si netahala hned kazdeho domu.
U nas to trochu ovlivnil fakt ze mela uraz a ja se o ni staral.
Ale jeji matce vadi fakt ze nejsem podnikatel nebo reditel nemam bmw apod.
Nejsem perfektni ale naucil a i stale se ucime spolu vychazet.
A s tim ditetem mam pocit ze by byla nejradsi kdyby vnuk byl u ni a pritelkyne at si dela co chce.
To dite ma 50 kg nadvahu a ona mu stale cpe kfc a podobne.
Pritelkyne se snazi varit tak aby to bylo dietni ale to vyjde vnivec kdyz jeji matka prijde s kfc a jeste ji nezapomene zdeptat ze vari same sracky ze to neni jidlo. Jednou i oznacila jidlo za sracku to svoje protoze si myslela ze to uvarila pritelkyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
7.3.23 17:24
@Robot256 píše:
Ale pritelkyne je taky dospela.
Ano sli jsme do toho trochu hopem, ale za ten rok vime co jeden od druheho cekat.
A co vim tak si netahala hned kazdeho domu.
U nas to trochu ovlivnil fakt ze mela uraz a ja se o ni staral.
Ale jeji matce vadi fakt ze nejsem podnikatel nebo reditel nemam bmw apod.
Nejsem perfektni ale naucil a i stale se ucime spolu vychazet.
A s tim ditetem mam pocit ze by byla nejradsi kdyby vnuk byl u ni a pritelkyne at si dela co chce.
To dite ma 50 kg nadvahu a ona mu stale cpe kfc a podobne.
Pritelkyne se snazi varit tak aby to bylo dietni ale to vyjde vnivec kdyz jeji matka prijde s kfc a jeste ji nezapomene zdeptat ze vari same sracky ze to neni jidlo. Jednou i oznacila jidlo za sracku to svoje protoze si myslela ze to uvarila pritelkyne.

My do tech vztahu samozrejme nevidime, tezko rict. V kazdem pripade je tva partnerka dospela zena a mela by se naucit vymezit se vuci okoli, ktere by ji melo respektovat jako mamu, i jako samostatnou osobnost. Vim, je to tezke. A zvlast vuci nekomu, komu se nejspis citi byt zavazana.
Vy zacnete tim, ze ji vezmete klice/vymenite zamek. Odstehovat se muzete, ale je tady jeste k uvazeni i otec ditete, ktery by vam mohl delat problemy.

P. S.: Tchyne se nezastavam ;). At uz jsou jeji pohnutky jakekoliv, to chovani je priserne.

• Citovat
  • Upravit
1261
7.3.23 17:30

Já jsem z toho asi nepochopila, proč si nevymenite zámek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
7.3.23 17:41

To jak se tvoje tchýně chová, je fakt přes čáru, jako síla fakt, ale nastěhovat se k ženské, co má dítě po dvouměsíční známosti, no jako nic ve zlém, ale i tohle je dost zvláštní a ne úplně normální, takže těžko říct, jak to u vás doopravdy je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.3.23 17:42
@AnoNe píše:
Já jsem z toho asi nepochopila, proč si nevymenite zámek? :think:

To nepomuze kdyz ji otevre ono dite. Taky nemuzeme byt doma 24h.
Ale mu to vadi taky jak jeci. Ani k ni nechce chodit. Je mu 15 mimochodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.3.23 17:43
@Matt 02 píše:
To jak se tvoje tchýně chová, je fakt přes čáru, jako síla fakt, ale nastěhovat se k ženské, co má dítě po dvouměsíční známosti, no jako nic ve zlém, ale i tohle je dost zvláštní a ne úplně normální, takže těžko říct, jak to u vás doopravdy je.

Spatne pochopeno. S otcem ditete chodila nejakou dobu. Asi jsem neco spatne napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
7.3.23 17:45
@Robot256 píše:
Spatne pochopeno. S otcem ditete chodila nejakou dobu. Asi jsem neco spatne napsal.

No to chápu, ale nastěhovat se k ženské co má dítě po dvou měsících vztahu, toho vašeho, taky to podle mě úplně není úplně caik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2656
7.3.23 17:53

Jediné řešení je radikálně utnout kontakt. Nejlépe se odstěhovat hodně daleko a neříkat kam.
Ale tento krok by musela být připravena učinit tvá žena. Což jako ukázková oběť psychopata být nemusí. Potřebovala by odbornou pomoc! To samé její syn. I toho tento teror určitě velmi poznamenal. Bohužel pro člověka, který v tom byl vychován je velmi těžké se psychopatovi postavit. A bývá to běh na dlouhou trať.
Pokud to s přítelkyní myslíš vážně pokus se jí pomoci. Ale výsledek je hodně nejistý. Nakonec z předchozích partnerů to nedal nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32133
7.3.23 17:57

@Robot256 Tak je to její matka nebo nevlastní matka? Se v tom nějak ztrácím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.3.23 18:00
@Matt 02 píše:
No to chápu, ale nastěhovat se k ženské co má dítě po dvou měsících vztahu, toho vašeho, taky to podle mě úplně není úplně caik.

Nic neni perfektni. Jak jsem psal mela uraz. Prakticky po praci jsem jel k ni ji pomoct jako nakoupit atd. Pak jsme se treba koukali na tv nebo hrali spolecne nejake hry. A pak jsem sel domu se vyspat a tak dokola. Vikendy jsem byl cele u ni. A pak navrhla ze muzu zustat i pres tyden at furt nependluju sem a tam. Ona byla prakticky uveznena doma. Jak se uzdravila tak jsme se shodli ze nam to klape a ze muzu u ni bydlet dale. A to jsem tam byl jen fakt na jeji dobre slovo. Kdykoliv me mohla vyhodit a me by nic jineho nezbylo nez jit.
Pak nam to i pres nejake hadky klapalo dale tak jsem tam se ubydlel natrvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.3.23 18:02
@Monchichik píše:
@Robot256 Tak je to její matka nebo nevlastní matka? Se v tom nějak ztrácím…

Je to nevlastni matka. Dozvedel jsem se to pomerne nedavno takze se omlouvam pokud to vyznelo jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová