Tchýnin psychoterror

19
7.3.23 09:18

Tchyne psychoterror

Jsem s pritelkyni rok. Cca deset mesicu spolu bydlime. Ma syna z minuleho vztahu.
Problem urazu je jeji jak jsem pozdeji zjistul nevlastni matka.
Porad na pritelkyni jeci a vytika ji kde co. Pritelkyne neni dokonala, ale beru ji jaka je.
Jeji matka byla u ni denne a i klidne v sedm rano o vikendu. Vubec ji netlaci ze tam nekdo je.
Organizuje ji veci a klidne ji sebere vyprane pradlo a u sebe ho vypere znovu.
Me zacala pomlouvat ze jsem alkoholik ( pritelkyne me doslova musela donutit jit na pivo s kamaradem), jsem kurevnik, mam spatnou barvu auta. A taky pritelkyni platim za sex.
Pozdeji ji zacla i nadavat do kurev a podobne (i pred nezletilym synem), me jednoho dne praskly nervy a vyhodil jsem ji. Chvili byl klid. Ted zase zacina ze chce vsechny veci co kdy pritelkyni darovala zpatky.
Jeci jak ji dala vsechno a ona je nevdecna.
S prytelkyni se chceme brat. Jeji matka nas doslova chce vyhodit z bytu. Vyhrozuje vsim moznym.
Byt prytelkyni daroval jeji otec ktery ho zdedil po svem bratru. Pritelkyne si sama zaplatila dluh no onom byte. Popravde byt je v katastrofalnim stavu vse puvodni a jeji matka dela vse pro to aby nas vystipala.
Stehovat se chceme tak nebo tak jen mam strach ze to bude pokracovat i v novem byte.
Chodi ted jen jak jsem v praci. Taky svemu vnukovi kazdy den nosi jidlo a to nevhodne protoze ma nadvahu a mel by drzet dietu ale porad mu nosi kfc apod. A to je kazdy den normalne navareni jen ma pocit ze pritelkyne vari naprd. Nic ji neni dobre. To je spatne, zpusob jak si ukladame veci je spatny, ze jdeme ven je spatne. Ze nemela pruteljyne praci je spatne, ted jak ji ma tak je to zase spatne.
Nastesti uz nema klice protoze si klidne odemkla a vlezla dovnitr klidne v sedm rano o vikendu kdy si clovek chce prispat.
Pritelkyni je 37 mimochodem.

Jak tohle resit netusim. Napadaji mne jen ilegalni zpusoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21388
7.3.23 09:31

Odstehovat se hodne daleko.
Tva pritelkyne to ale mela utnout ve chvili, kdy si matka otevrela hubu na tebe. Obavam se, ze neni pripravena matku opustit a casem to vas vztah znici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
7.3.23 09:32
@Robot256 píše:
Jsem s pritelkyni rok. Cca deset mesicu spolu bydlime. Ma syna z minuleho vztahu.
Porad na pritelkyni jeci a vytika ji kde co. Pritelkyne neni dokonala, ale beru ji jaka je.
Jeji matka byla u ni denne a i klidne v sedm rano o vikendu. Vubec ji netlaci ze tam nekdo je.
Me zacala pomlouvat ze jsem alkoholik ( pritelkyne me doslova musela donutit jit na pivo s kamaradem), jsem kurevnik, mam spatnou barvu auta. A taky pritelkyni platim za sex.
Pozdeji ji zacla i nadavat do kurev a podobne (i pred nezletilym synem), me jednoho dne praskly nervy a vyhodil jsem ji. Chvili byl klid. Ted zase zacina ze chce vsechny veci co kdy pritelkyni darovala zpatky.
S prytelkyni se chceme brat. Jeji matka nas doslova chce vyhodit z bytu. Vyhrozuje vsim moznym.
Byt prytelkyni daroval jeji otec ktery ho zdedil po svem bratru. Pritelkyne si sama zaplatila dluh no onom byte. Popravde byt je v katastrofalnim stavu vse puvodni a jeji matka dela vse pro to aby nas vystipala.
Stehovat se chceme tak nebo tak jen mam strach ze to bude pokracovat i v novem byte.
Chodi ted jen jak jsem v praci. Taky svemu vnukovi kazdy den nosi jidlo a to nevhodne protoze ma nadvahu a mel by drzet dietu ale porad mu nosi kfc apod. A to je kazdy den normalne navareni jen ma pocit ze pritelkyne vari naprd. Nic ji neni dobre. To je spatne, zpusob jak si ukladame veci je spatny, ze jdeme ven je spatne. Ze nemela pruteljyne praci je spatne, ted jak ji ma tak je to zase spatne.
Nastesti uz nema klice protoze si klidne odemkla a vlezla dovnitr klidne v sedm rano o vikendu kdy si clovek chce prispat.
Pritelkyni je 37 mimochodem.Jak tohle resit netusim. Napadaji mne jen ilegalni zpusoby.

prodat byt, vybrat jiný o dost dál a dotyčné nedávat klíče a nepouštět v nevhodnou dobu dovnitř. Pokud by vykřikovala po telefonu, položit ho.
Ale jde o to, jestli jste v tomto s přítelkyní za jedno, nebo jí matka a její chování až tak nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
7.3.23 09:33

8o a tvoje přítelkyně je nesvéprávná nebo co? To ona si má dupnout a nenechat se sebou orat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.3.23 09:35
@Dara90 píše:
8o a tvoje přítelkyně je nesvéprávná nebo co? To ona si má dupnout a nenechat se sebou orat..

Ma z ni strach. Teprve az jsem se za ni postavil tak dostala odvahu ji oponovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.3.23 09:36
@PaníBovaryová píše:
Odstehovat se hodne daleko.
Tva pritelkyne to ale mela utnout ve chvili, kdy si matka otevrela hubu na tebe. Obavam se, ze neni pripravena matku opustit a casem to vas vztah znici.

Pritelkyne se ji rada zbavi. Mela z ni hodne strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
7.3.23 09:36
@Robot256 píše:
Ma z ni strach. Teprve az jsem se za ni postavil tak dostala odvahu ji oponovat.

Odvahu jí dodá fyzická vzdálenost. Prodejte ten byt a odstěhujte se. I číslo na mobilu zablokovat můžete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.3.23 09:38
@Keyllah píše:
prodat byt, vybrat jiný o dost dál a dotyčné nedávat klíče a nepouštět v nevhodnou dobu dovnitř. Pokud by vykřikovala po telefonu, položit ho.
Ale jde o to, jestli jste v tomto s přítelkyní za jedno, nebo jí matka a její chování až tak nevadí…

Vadi ji to. Jeji predchozi znamosti zteoskotaly na jeji matce. Ja jsem tvrdohlavy a cim vic se do mne nebo mych blizkych sije tim vice jsem zatvrzelejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
7.3.23 09:38
@Robot256 píše:
Pritelkyni je 37 mimochodem.Jak tohle resit netusim. Napadaji mne jen ilegalni zpusoby.

Nenápadně bych se s rodinou odstěhovala neznámo kam a simku hodila do kanálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.3.23 09:39

Odstěhujte se co nejdřív a co nejdál, klíče jí nikdy nedávejte a pomoz tvé přítelkyni naučit se matce bránit, protože tohle bude pokračovat, dokud bude žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.3.23 09:40
@Robot256 píše:
Vadi ji to. Jeji predchozi znamosti zteoskotaly na jeji matce. Ja jsem tvrdohlavy a cim vic se do mne nebo mych blizkych sije tim vice jsem zatvrzelejsi.

Jestli si ale nechala zničit všechny vztahy jen proto, aby nemusela říct matce DOST, tak to není zrovna dobrá vizitka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
7.3.23 09:40
@Robot256 píše:

prodat byt a společně se odstěhovat hodně daleko a je vyřešeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.3.23 09:46

Zásadní je, zda to chceš řešit jenom ty a nebo i přítelkyně? :nevim:
Odstěhovat se z dosahu a nastavit jasná pravidla, která su hudbu dodržovat a pokud ne, utnout vztah…tohle je fakt moc…ale v celém textu postrádám jakoukoliv zmínku o tom, jako to resi/resila/chce řešit přítelkyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
7.3.23 10:03
@Robot256 píše:
Pritelkyne se ji rada zbavi. Mela z ni hodne strach.

Mít strach neznamená chtít matku utnout. Podívej se vedle do diskuze - paní má 50 a pořád to nedokáže. https://www.emimino.cz/…uvod-491465/
Je možné, že na tento boj zůstaneš nakonec sám. Iniciativa musí vyjít z přítelkyně. Pokud ji oči neotevřelo, že mati zničila její předchozí vztahy, tak to moc nevidím, promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
7.3.23 10:07
@unuděná píše:
Jestli si ale nechala zničit všechny vztahy jen proto, aby nemusela říct matce DOST, tak to není zrovna dobrá vizitka…

Tak asi je to hodná holka, žila v tom celý život, to se pak těžko vzepře… ještě, že má jeho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová