Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A babička se o děťátko stará místo vás? Jestli nesouhlasíte s tím, co babička dělá, dítě jí nedávejte.
@Anonymní píše:
Nehledě na to, že i přes můj výslovný nesouhlas se chystá synovi dělat ve 3 měsících krupici a krmit ho tvaroháčkem.
a proč teda miminko babičce pořád dáváte? proč s ním nejsi ty?
To je provokace. Ona vám kluka koupe nebo proč ho potom maže ona? To je pěkně ujetá diskuze. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím dámy, už jsem bezradná.
Máme babičku, která absolutně vůbec nerespektuje, co řekneme a vše co děláme my je špatně.
Syn má citlivou pokožku, na doporučení lékaře máme nakoupenou kosmetiku za několik tisíc. Bohužel, naše babička je zvykla od svých děti mazat modrým Avirilem a stále si za tím stojí. Pokaždé po jeho použití má další den krupičku. Již jsem řekla já, ze mu nevyhovuje a koupila jsem jiné oleje, stejně ho tím vždy namaže, protože 3 měsíční miminko údajně smrdí potem a ty naše drahé oleje nevoní vůbec. Řešíme to už asi 2 měsíce a stejně pokaždé i na tajno ho tím namaže. Manzel už taktéž zakročit a jediná změna teď je, že je dusno.
Prosím, jak tohle vyřešit.
jak vyřešit? naprosto jednoduše, babičce miminko nedávat na hlídání
@alisekR píše:
To je provokace. Ona vám kluka koupe nebo proč ho potom maže ona? To je pěkně ujetá diskuze.
nebo bydlí dohromady v babiččině bytě, kdo vlastní, ten poroučí - si myslí babka
@Anonymní píše:
Vždy když k nám přijde tak si ho chce okoupat. Již od narozeni ho vždy chtěla koupat když k nám přišla.
a ty jsi snad nesvéprávná? proč jí to vše dovoluješ? proč je u vás pořád?
proč ji posloucháš?
@Anonymní píše:
Vždy když k nám přijde tak si ho chce okoupat. Již od narozeni ho vždy chtěla koupat když k nám přišla.
Ježiš, to zní divně
. Novorozence bych žádné babičce koupat nedávala. Jsi asi hodně mladá? Musíš se naučit říkat ne, jinak to nepůjde. Nevidím jediný důvod proč by měla návšteva koupat mimino ![]()
Zdravím dámy, už jsem bezradná.
Máme babičku, která absolutně vůbec nerespektuje, co řekneme a vše co děláme my je špatně.
Syn má citlivou pokožku, na doporučení lékaře máme nakoupenou kosmetiku za několik tisíc. Bohužel, naše babička je zvykla od svých děti mazat modrým Avirilem a stále si za tím stojí. Pokaždé po jeho použití má další den krupičku. Již jsem řekla já, ze mu nevyhovuje a koupila jsem jiné oleje, stejně ho tím vždy namaže, protože 3 měsíční miminko údajně smrdí potem a ty naše drahé oleje nevoní vůbec. Řešíme to už asi 2 měsíce a stejně pokaždé i na tajno ho tím namaže. Manzel už taktéž zakročit a jediná změna teď je, že je dusno.
Prosím, jak tohle vyřešit.