Babička nerespektuje

Anonymní
3.3.23 22:15

Babička nerespektuje

Zdravím dámy, už jsem bezradná.
Máme babičku, která absolutně vůbec nerespektuje, co řekneme a vše co děláme my je špatně.
Syn má citlivou pokožku, na doporučení lékaře máme nakoupenou kosmetiku za několik tisíc. Bohužel, naše babička je zvykla od svých děti mazat modrým Avirilem a stále si za tím stojí. Pokaždé po jeho použití má další den krupičku. Již jsem řekla já, ze mu nevyhovuje a koupila jsem jiné oleje, stejně ho tím vždy namaže, protože 3 měsíční miminko údajně smrdí potem a ty naše drahé oleje nevoní vůbec. Řešíme to už asi 2 měsíce a stejně pokaždé i na tajno ho tím namaže. Manzel už taktéž zakročit a jediná změna teď je, že je dusno.
Prosím, jak tohle vyřešit. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.3.23 22:16

.

Příspěvek upraven 04.03.23 v 00:27

• Citovat
  • Upravit
25
3.3.23 22:18

A babička se o děťátko stará místo vás? Jestli nesouhlasíte s tím, co babička dělá, dítě jí nedávejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
3.3.23 22:19
@Anonymní píše:
Nehledě na to, že i přes můj výslovný nesouhlas se chystá synovi dělat ve 3 měsících krupici a krmit ho tvaroháčkem. :,(

a proč teda miminko babičce pořád dáváte? proč s ním nejsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia

Vy dáváte mimi ko hlidat, nebo jak se to stane?

• Citovat
  • Upravit
76727

@TarBry platíš kofolu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
3.3.23 22:21

To je provokace. Ona vám kluka koupe nebo proč ho potom maže ona? To je pěkně ujetá diskuze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
3.3.23 22:22
@Anonymní píše:
Zdravím dámy, už jsem bezradná.
Máme babičku, která absolutně vůbec nerespektuje, co řekneme a vše co děláme my je špatně.
Syn má citlivou pokožku, na doporučení lékaře máme nakoupenou kosmetiku za několik tisíc. Bohužel, naše babička je zvykla od svých děti mazat modrým Avirilem a stále si za tím stojí. Pokaždé po jeho použití má další den krupičku. Již jsem řekla já, ze mu nevyhovuje a koupila jsem jiné oleje, stejně ho tím vždy namaže, protože 3 měsíční miminko údajně smrdí potem a ty naše drahé oleje nevoní vůbec. Řešíme to už asi 2 měsíce a stejně pokaždé i na tajno ho tím namaže. Manzel už taktéž zakročit a jediná změna teď je, že je dusno.
Prosím, jak tohle vyřešit. :,(

jak vyřešit? naprosto jednoduše, babičce miminko nedávat na hlídání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
3.3.23 22:23
@alisekR píše:
To je provokace. Ona vám kluka koupe nebo proč ho potom maže ona? To je pěkně ujetá diskuze. :mrgreen:

nebo bydlí dohromady v babiččině bytě, kdo vlastní, ten poroučí - si myslí babka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251

A proč Vám koupe měsíčního novorozence babička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.23 22:25

.

• Citovat
  • Upravit
76727
3.3.23 22:27
@Anonymní píše:
Vždy když k nám přijde tak si ho chce okoupat. Již od narozeni ho vždy chtěla koupat když k nám přišla.

a ty jsi snad nesvéprávná? proč jí to vše dovoluješ? proč je u vás pořád?
proč ji posloucháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.3.23 22:28
@Anonymní píše:
Vždy když k nám přijde tak si ho chce okoupat. Již od narozeni ho vždy chtěla koupat když k nám přišla.

Ježiš, to zní divně 8o. Novorozence bych žádné babičce koupat nedávala. Jsi asi hodně mladá? Musíš se naučit říkat ne, jinak to nepůjde. Nevidím jediný důvod proč by měla návšteva koupat mimino 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 22:29

.

Příspěvek upraven 04.03.23 v 00:28

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie