Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak ona syna okoupes, já jdu mezitím například připravit mléko, jelikož už nekojim (prý jsem měla slabé mliko, tak mi neustále vtloukala do hlavy, že se na to mám vykašlat… až to nakonec neslo vůbec) pak přijdu a ona mi s nadšením řekne “a stejně jsem si ho mázla”, ve vtipu, přitom me to vtipné nepřipadá.
Tak prostě neodcházej, stuj u ní a dohlížej.
@Anonymní píše:
Koupe syna občas i u nich. Když má manzel odpolední směnu, řekne, abychom přišli. Po nějaké době, když jdu třeba vyvencit domu psa a vratim se, tak je již syn okoupany a namazaný.
Takže tam hned poslušně naklušeš ![]()
@Anonymní píše:
To aby se člověk opravdu bál nechat je chvíli o samotě. Nemůžu ji prece neustále hlídat jen proto, ze si proste stojí za svým.
Stačí být mimo babičku a je po starostech ![]()
@Anonymní píše:
Koupe syna občas i u nich. Když má manzel odpolední směnu, řekne, abychom přišli. Po nějaké době, když jdu třeba vyvencit domu psa a vratim se, tak je již syn okoupany a namazaný.
Tak tam nechod proboha, vzdyt nemusis. Nebo nechod vencit psa v dobe, kdy tam jste. A jakoze syna okoupe u nich a pak jdete v zime zase domu…??
Tak to jste divni vsichni ![]()
@Anonymní píše:
To aby se člověk opravdu bál nechat je chvíli o samotě. Nemůžu ji prece neustále hlídat jen proto, ze si proste stojí za svým.
Ty jsi jako kolovratek.
Proste kdyz soustavne dela neco, co nechces, tak to nemusis snaset a vcas se vuci tomu vymez, kdyz to nepomuze, utni kontakt. Je to tvoje dite, ne jeji.
@Anonymní píše:Řekne, abyste přišli, tak přijdeš. No tak to jo. Nediv se ale potom, že s tebou jedná jak s nesvéprávnou.
@Janinka290401 píše:
@Stará známá to je prave to, já se psem musím jít, nevydrží 9 hodin, než se manzel vrátí a abych nemusela chodit se synem je pro mě jednodušší, ji ho tam nechat. Proste řeknu, ze za chvíli přijdu, syn spinka a než se vratim, je hotovo. Okoupano, namazano. Pak zas musím čekat, aby nebyl nemocný a jdu s nim pod bundou rychle domu.mě se opravdu nikdo na nic nepta
Vezmi dítě i psa ven ![]()
Tahle diskuse je jak u blbejch
prostě jí vnuka nedávej. Hotovo. Nebude koupat, nebude mazat, nebude chovat, nebude hlídat. Fakt v tom nevidím problém ![]()
@Janinka290401 píše:
@Stará známá to je prave to, já se psem musím jít, nevydrží 9 hodin, než se manzel vrátí a abych nemusela chodit se synem je pro mě jednodušší, ji ho tam nechat. Proste řeknu, ze za chvíli přijdu, syn spinka a než se vratim, je hotovo. Okoupano, namazano. Pak zas musím čekat, aby nebyl nemocný a jdu s nim pod bundou rychle domu.mě se opravdu nikdo na nic nepta
No tak kdyz je to tak pro tebe jednodussi i kdyz vis, co vam provadi,… tak tady uz radu nemam.
Jakoze fakt je jednodussi vencit psa, ona zatim okoupe a namaze ti dite sajrajtem, co mu udela vyrazku a ty tam pak sedis, nez vychladne a pak s nim bezis pod kabatem domu?? Bizár.
Příspěvek upraven 03.03.23 v 23:46
@Janinka290401 píše:
Jenže takhle to nefunguje. Chceš, aby bylo po tvým? Tak ho prostě vezmi s sebou
buď je pro tebe důležitější, aby neměl zdravotní problémy, nebo aby sis to „ulehčila“ ![]()
@Janinka290401 píše:
Takze, ty jdes s vasim psem i synem ke tchyni a syna ji tam nechas a jdes ven se psem a pak s okoupanym ditetem a psem zase jdes domu?