Babička nerespektuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14628
3.3.23 22:30
@Anonymní píše:
Ona umí být dost drsná, máme z ni oba respekt. Jsme mladí, takže nás absolutně v ničem nerespektuje.

Jste na ní závislí? Bydlením, finančně, hlídáním nebo jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 22:31

@Michelle_M nejsme na ni závislí nijak, jen manzel je dost mamanek. 8o

• Citovat
  • Upravit
76843
3.3.23 22:32
@Anonymní píše:
Ona umí být dost drsná, máme z ni oba respekt. Jsme mladí, takže nás absolutně v ničem nerespektuje.

to je hloupá odpověď, bydlíte u ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
@Anonymní píše:

Tak se budeš muset vyhradit víc, jsi matka tak musíš dozrát. Lidi se k Tobě budou chovat tak, jak jim dovolíš. Ještě, co znamená to mladá? Dospělí už jste? Bydlíte u nich? Nebo kde se tam na každé koupání zjeví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922

Normálně se zastávám babiček, tchýni obzvlášť. Tady bych ji jasně řekla, že buď bude používat to co jsem koupila já a nebo ho koupat nebude. A tvaroháčky a podobný nesmysly ať si pojídá sama. :roll: tak holt bude dusno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
3.3.23 22:34
@Anonymní píše:
@Michelle_M nejsme na ni závislí nijak, jen manzel je dost mamanek. 8o

nepovídej, že na ní nejste závislí - penízky dává? jinak byste se tak nechovali a vymezili byste si pravidla, je to VAŠE dítě, ne babičky, VY máte zodpovědnost za jeho zdraví a výchovu, ne babička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
3.3.23 22:36

Dítě je vaše, ne její, pak nechápu, proč její kecy posloucháte :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 22:38

.

Příspěvek upraven 04.03.23 v 00:28

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.23 22:40

.

Příspěvek upraven 04.03.23 v 00:28

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
3.3.23 22:40
@Anonymní píše:
Nedává nám absolutně nic, spis bere, ale to tady nebudu rozepisovat.
Kdybyste ji znali, tak byste pochopili. :lol: Mám z ni zkratka strach, pro mě je noční mura, když napíše, ze chce se mnou mluvit. Jsem schopna cely den uvažovat, co jsem zase provedla. Vyhrožovala mi, jestli zjisti ze není syn okoupany tak mi rozbije pusu. O říkám jen, abyste měli představu, jaký generál to je. Opravdu nejde pro ránu daleko.

Takovy lidi taky jsou, no. Problém je tvuj manzel. Proste se s budete muset vidat min a min.

• Citovat
  • Upravit
251
3.3.23 22:41
@Anonymní píše:
Kdybyste ji znali, tak byste pochopili. :lol: Mám z ni zkratka strach, pro mě je noční mura, když napíše, ze chce se mnou mluvit. Jsem schopna cely den uvažovat, co jsem zase provedla. Vyhrožovala mi, jestli zjisti ze není syn okoupany tak mi rozbije pusu. O říkám jen, abyste měli představu, jaký generál to je. Opravdu nejde pro ránu daleko.

Aha, takže nějaká jiná sociální bublina. Tak to těžko radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76843
3.3.23 22:42
@Anonymní píše:

aha, jste snědší minorita? tam velí vždy matka rodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.23 22:42

Jednoduché. Nedávej dítě osobě, která tě nerespektuje. A nenechávej s tou osobou své dítě o samotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 22:44

.

Příspěvek upraven 04.03.23 v 00:29

• Citovat
  • Upravit
30408
3.3.23 22:45
@Anonymní píše:
Bydlíme od ni jen kousek, chceme se odstěhovat.

A kdepak jsou teď jarní prázdniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová