Babička nerespektuje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
489
4.3.23 19:38

@Havlova @atominnka Myslím, že jde spíš o klasické „kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“.

Pes vydrží i těch 9 hodin, když musí. Já osobně teda se psem ve 2 v noci nechodím. Jdu po deváté, pak až po sedmé ráno. Pokud učůrává, doporučuji domluvit se s veterinářem na vyšetření moči. Může tam mít krystalky a krvinky kvůli nějaké infekci. Můj měl streptokoka. Je to u zvířat dost časté. Může značkovat ze stresu, když je sám doma. Taky znám, koupila jsem mu psí plínu, dávám do ní vložku bez křidélek. Nikdy mě nenapadlo si kvůli venčení psa domlouvat hlídání. Mám nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42351
4.3.23 19:41
@Lucie-N-B píše:
@Havlova @atominnka Myslím, že jde spíš o klasické „kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“.Pes vydrží i těch 9 hodin, když musí. Já osobně teda se psem ve 2 v noci nechodím. Jdu po deváté, pak až po sedmé ráno. Pokud učůrává, doporučuji domluvit se s veterinářem na vyšetření moči. Může tam mít krystalky a krvinky kvůli nějaké infekci. Můj měl streptokoka. Je to u zvířat dost časté. Může značkovat ze stresu, když je sám doma. Taky znám, koupila jsem mu psí plínu, dávám do ní vložku bez křidélek. Nikdy mě nenapadlo si kvůli venčení psa domlouvat hlídání. Mám nosítko.

Mluví se o dni. Nebo ke tchýni chodí v noci? Jako, jsem doma s dítětem a nevezmu psa na procházku? 8o Vždyť to prospěje dítěti i psovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
4.3.23 20:44
@Havlova píše:
Mluví se o dni. Nebo ke tchýni chodí v noci? Jako, jsem doma s dítětem a nevezmu psa na procházku? 8o Vždyť to prospěje dítěti i psovi

Reagovala jsem na to, že zakladatelka argumentuje tím, že dítě nechá u babičky, protože musí se psem, který přece nevydrží 9 hodin bez venčení. Když už je pro ni takový strašný problém vzít psa i dítě současně ven, tak s tou nocí jsem chtěla ukázat, že se psem ona taky asi v noci nechodí, ten pes vydrží. Ale ona chce pravděpodobně jen politovat. Řešit to nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42351
4.3.23 20:51
@Lucie-N-B píše:
Reagovala jsem na to, že zakladatelka argumentuje tím, že dítě nechá u babičky, protože musí se psem, který přece nevydrží 9 hodin bez venčení. Když už je pro ni takový strašný problém vzít psa i dítě současně ven, tak s tou nocí jsem chtěla ukázat, že se psem ona taky asi v noci nechodí, ten pes vydrží. Ale ona chce pravděpodobně jen politovat. Řešit to nechce.

Nechce. To máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
4.3.23 21:19

Já doufám, že je to výmysl… Protože aby někdo, kdo si nedokáže zjednat pořádek ohledně svého syna a péči babičky, měl na starost 20 děti ve školce, které má něco naučit, je šílenost :zed:

• Citovat
  • Upravit
77042
4.3.23 21:22

@Lucie-N-B @smajlik345 @Havlova samozřejmě, že je to troll, což uživatelka @hanka.br odhalila už včera ve 22.45, nechápu, proč to další pořád krmí - prolátla se už tím, jak napsala, že jim babička „rozbije pusu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42351
4.3.23 21:27
@stinga píše:
@Lucie-N-B @smajlik345 @Havlova samozřejmě, že je to troll, což uživatelka @hanka.br odhalila už včera ve 22.45, nechápu, proč to další pořád krmí - prolátla se už tím, jak napsala, že jim babička „rozbije pusu“

Myslíš, že troll tady bude mít registraci od r. 2016?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
4.3.23 21:30
@Havlova píše:
Myslíš, že troll tady bude mít registraci od r. 2016?

takže tu má registraci od 15 let? když píše, že je jí teď 22 - myslím, si že ani 7letá registrace nezaručuje trollí diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42351
4.3.23 21:34
@stinga píše:
takže tu má registraci od 15 let? když píše, že je jí teď 22 - myslím, si že ani 7letá registrace nezaručuje trollí diskusi

Já některé ty její diskuse prolítla. Mě spíš než troll přijde jako „prosťáček boží“. Na 4. straně je její nick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
4.3.23 21:38
@Havlova píše:
Já některé ty její diskuse prolítla. Mě spíš než troll přijde jako „prosťáček boží“. Na 4. straně je její nick.

já už to také začínám pročítat, nick Janinka jsem si také všimla, a ano „prosťáček boží“, něco jako Anička Dajdou, jestli jsi sledovala
takže je jí fakt 22 a je tu od 15, docela síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová