Tchýně vs. manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
861
9.3.12 22:52
martalex píše:
Holky já vás asi naštvu, ale mám super tchýni, když mě můj muž poznal, tak mi řekl, že mu připomínám maminku, že jí jsem hrozně podobná. Tenkrát mě to dost nepříjemně zarazilo, jsem skoro o deset let starší od něj a k tomu tchýně je prostě ne příliš velká krasavice, velká nadváha, a tak, jenže hned jak mi prvně otevřela dveře, tak měla na sobě stejný pyžamo jako mám já, za patama kočku, jako já, taky nevlastní žehličku a nikdy nežehlí, jako já a fakt jsem postupně musela přiznat, že jsme si hrozně podobné, chováním, humorem, přístupem k životu, máme pouze deset let věkový rozdíl mezi sebou a vztah je super. Všechny tchýně fakt nejsou mrchy, ta moje by měla hromadu důvodů, aby proti mně brojila, její chlapeček měl 26 let a narazil si ženskou se dvěma dětmi, o deset let starší a pod. a ona mu jen řekla, že jí stačí vidět, že je se mnou šťastný a šla s kamarádkama oslavit, že získala skoro plnoleté vnouče:)) Moje děti miluje stejně jako to naše společné a o všech mluví jako o vnoučatech, všem dává stejně.Prostě paráda, jen škoda, že bydlí daleko od nás, musíme za sebou jezdit kus cesty, taky spolu pravidelně trávíme dovču:))Jen my dvě a děti, když manžel nemá dovolenou a musí být v práci. Přeju hodně štěstí s tchýněma, já si na tu svou musela počkat pěkně dlouho, předchozí zkušenost mám s tchýní vašeho typu:)))))

Martalex, vůbec jsi mě nenaštvala, ale spíš závidím :) Já se taky ze začátku snažila a myslela jsem si, že to bude v pohodě, ale záhy jsem pochopila,že to bere jako osobní útok, prostě jsem si dovolila sebrat ji syna z kterého měla dokonalého otroka…
Přeji všem hodné tchyně a věřím, že nejsou všechny sebestředné, sobecké, hysterické hérečky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.15 15:35

slepička

Mám něco podobnýho akorát moje tchýně není nemocná, ba naopak je moc čiperná. Pořád se na něco vymlouva aby nemusela do práce a pak manželovi volá a brečí do telefonu jak je bez peněz a že je její syn a musí ji pomoct… Přitom nežije sama má přítele a doma dceru s vnoučkem. A jako vrchol když jsme koupili barák tak nám oznámila že až bude barák predelany cca měsíc tak že na 14dni přijede a bude mi tu pomáhat (přitom neumí ani vařit). Celí den sedí doma u televize a mě chce pomáhat? A navíc jezdíme k ní 2krat týdne i po práci jinak si stěžuje že na ní její syn prdi :-( skazila nám svatbu (predevsema mě schazovala že se o něj nepostaram)troje vánoce…A když manželovi něco řeknu tak na mě řve že jsem zla na jeho rodinu :-( jo a volá mu, přísahám 3krat denně a když to nezvedne tak mu píše SMS ve stylu zavolej jsem v nemocnici, ale pravda to však není :-( Tchýně si člověk nevybere :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová