Tchýně, přítel, náš syn a já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.2.15 21:46

@rozmyš ja asi opravdu zustanu u te tolerance, budu si myslet cokoliv, ale nedam najevo jak me rozciluje…myslim ze boj by byl v tomto pripade zbytecnej..a ted na zacatku tehotensvi a vlastne po cely tehotenstvi, neni dobry se prece orzcilovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
14.2.15 21:59
@Anonymní píše:
Koukate nekdo na primu na Muzi proti zenam prave? :D Kolik procent zen vychazi dobre se svou tchyni? otazka :D a odpoved :71% - to je skoro neuveritelny :D

:lol: :lol: :lol: Záleží na tom, koho se ptali. Jestli těch tchýní a nebo těch snach. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
277
14.2.15 22:09
@Anonymní píše:
@rozmyš ja asi opravdu zustanu u te tolerance, budu si myslet cokoliv, ale nedam najevo jak me rozciluje…myslim ze boj by byl v tomto pripade zbytecnej..a ted na zacatku tehotensvi a vlastne po cely tehotenstvi, neni dobry se prece orzcilovat :lol:

Pevné nervy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
14.2.15 22:10

A nemá to být tak 17%? Číslo reálnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
15.2.15 07:39

Já si teda na manželovu maminku nemůžu ani slovem stěžovat - je úžasná a tak jako já, má někdy své dny :mrgreen:
Ovšem než jsme se zkraje okřesaly (po narození 1 vnoučete), tak to opravdu jiskřilo 8) Narozením druhého se to nějak všechno srovnalo - já ustoupila ze svých zdravých pravidel ohledně mláďat, ona se je naučila respektovat. Jediný, kdo mi z kluků dělá malý mimina, je děda :pocitac: Ovšem když někdy vidím, jak s nimi blbne a hrají si, tak mu to odpustím ;) i když brblám
U nás hodně pomohlo, že máme jasně nastavená pravidla u návštěv. Babi s dědou prostě ví, kdy jsou kluci u nich a užívají si to všichni.
Co se zkusit domluvit s babičkou, že se 1 za měsíc u ní zastavíte - ať už ty s malým nebo všichni tři? A pomalu bych jí nechávala s malým po chvilkách o samotě, aby si spolu vytvořili nějaký vztah.
Jinak si myslím, že ve vašem vztahu neděláš nic špatně - snaha byla, odezva není, tak si se zasekla, ale máš výčitky. Tak stanov návštěvy, aby babi nebrblala a třeba to půjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová