Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím tě klid
malá mi tady ožírá kytky okamžitě, jak má příležitost. Všechny jsem jí dala z dosahu a zrovna dneska byla v jídelní zidlicce a já jí kousek soupla, abych vyluxovala a ona hned urvala kus kytky, na kterou dosáhla.
Nejspíš nic nesnědl
a když mu nic není, tak neplaš, to se stane.
Na takové kytce bys snad hned poznala, že ji někdo ochutnával, ne? Koukni, jestli je někde ožužlaná a víc bych se s tím nestresovala.
Děkuji ozumlany není nic jen plná ohrádka hlíny nejzpis jsem jen plasila promiň te
Ahoj, já jsem jako malá prý ožužlala tchýnin jazyk, natáhla jsem se pro něj přes mřížky postýlky a žiju. ![]()
Nás malej je taky v pohodě tak ho prestehuji aby se to neopakovalo a moc děkuji
Ahoj holky máme malé miminko a mam takový malý tchynin jazyk nad ohradkou odběhla jsem na wc a malej na sebe hodil květináč i s kytkou byl celý od hliny jak jsem ho opucovala prohlidla kytku asi ji ani neměl v ruce to pravé nevím. V puse nemel ani známku po kytce. Pro úklidneni kolik by toho musel snést aby se otravil. Je úplně v pohodě normálně si hraje ale ja jsem v šoku nenapadlo mě že tam dosáhne nikdy tam nedosáhl snad mě neukamenujete jaká jsem matka a malého se starám jak to jde je to super kluk vše umí. Děkuji za rady