Tchynin jazyk a miminko

Anonymní
1.2.19 16:06

Tchynin jazyk a miminko

Ahoj holky máme malé miminko a mam takový malý tchynin jazyk nad ohradkou odběhla jsem na wc a malej na sebe hodil květináč i s kytkou byl celý od hliny jak jsem ho opucovala prohlidla kytku asi ji ani neměl v ruce to pravé nevím. V puse nemel ani známku po kytce. Pro úklidneni kolik by toho musel snést aby se otravil. Je úplně v pohodě normálně si hraje ale ja jsem v šoku nenapadlo mě že tam dosáhne nikdy tam nedosáhl snad mě neukamenujete jaká jsem matka a malého se starám jak to jde je to super kluk vše umí. Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3198
1.2.19 16:21

Prosím tě klid :lol: malá mi tady ožírá kytky okamžitě, jak má příležitost. Všechny jsem jí dala z dosahu a zrovna dneska byla v jídelní zidlicce a já jí kousek soupla, abych vyluxovala a ona hned urvala kus kytky, na kterou dosáhla.
Nejspíš nic nesnědl ;) a když mu nic není, tak neplaš, to se stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
1.2.19 16:31

Na takové kytce bys snad hned poznala, že ji někdo ochutnával, ne? Koukni, jestli je někde ožužlaná a víc bych se s tím nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.19 17:18

Děkuji ozumlany není nic jen plná ohrádka hlíny nejzpis jsem jen plasila promiň te

• Citovat
  • Upravit
6720
1.2.19 19:23

Ahoj, já jsem jako malá prý ožužlala tchýnin jazyk, natáhla jsem se pro něj přes mřížky postýlky a žiju. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.19 06:24

Nás malej je taky v pohodě tak ho prestehuji aby se to neopakovalo a moc děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat