Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ani mě ani dětem do bot s mebránou nikdy neteklo a to bych řekla, že impregnaci docela flinkám
Jednou dceři protékaly Fare s membránou, reklamovali jsme - výrobce vadu uznal. Tam bylo i jasně vidět,že to není zpocené-byly zvrchu červené a měla od toho obarvené ponožky.
Žesťovka píše:
ano nová bota je už rovnou naimpregnovaná a měla by vydržet,ale my tady žešíme jedny konkrétní boty který prý protíkají..
Tak tohle nemusí být pravda. Já jsem se na to ptala (boty Richter v prodejně Victoria Magic) a paní mi řekla, že ne, že naimpregnované nejsou, že prý proč by to výrobci dělali, vyšlo by je to dráž
. A vždycky, když jsem kupovala nové boty (i pro mě), tak mi bylo řečeno, že je mám naimpregnovat hned ještě před použitím.
Já se teda přiznám, že Goretexky jsem nikdy neimpregnovala, snad mi to nikdo ani neříkal… Máme je doma všichni, já už dobrých 6 let a můžu courat v loužích -neloužích, jedině, že by mi protekly vrchem ![]()
Dcerka má zimní Vikingy a občas se v nich zpotí (když nemrzne, byť má jen slabé punčošky), jinak taky neprotekly. Jsme z hor, takže couráme ve sněhu den, co den ![]()
hkac píše:my prodáváme(Rockpoint)boty od výrobců už naimpregnované,bylo nám to řečeno na školení,ale zákazník si je může klidně naimpregnovat hned po koupi znova,nic tím nezkazíŽesťovka píše:Tak tohle nemusí být pravda. Já jsem se na to ptala (boty Richter v prodejně Victoria Magic) a paní mi řekla, že ne, že naimpregnované nejsou, že prý proč by to výrobci dělali, vyšlo by je to dráž
ano nová bota je už rovnou naimpregnovaná a měla by vydržet,ale my tady žešíme jedny konkrétní boty který prý protíkají... A vždycky, když jsem kupovala nové boty (i pro mě), tak mi bylo řečeno, že je mám naimpregnovat hned ještě před použitím.
Mne bylo v obchodu se Superfitkami receno, ze tam patri ponozka, ktera ma mit slozeni z bavlny, polyamidu a elastanu
V ciste bavlnene ponozce se pry nozicka v goretexove bote poti. Mame taky Superfitky, uz druhou zimu a ted je nosila i v te obleve, chodi pres kaluze a nic, jsou suche. Ale je pravada, ze jednou za cas je naimpregnuju.
Spis mam problem ja, bud se mi moc poti noha nebo si kupuju boty se spatnou (negoretexovou) membranou a letos budu asi reklamovat uz druhe boty (je to ceska znacka, membrana Sumotex). Priste uz si koupim opravdu goretex, to je nej membrana, ty nahrazky jsou nekvalitni…