Technik u Starnet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
Forest_Gump1
7.12.18 11:31
@Anonymní píše:
Zdravím, s touto prací mám bohaté zkušenosti a nedoporučuji jí - je to na živnostenský list, všechny náklady platíte ze svého (auto, vybavení..). Nabízená mzda vypadá krásně, až 45000, ovšem každý den cca 10 hodin práce i více k tomu víkendové služby, práce je naplánovaná, někdy si nedojdete ani na oběd.. měsíční náklady na benzín i 10000 (najezdil jsem za rok cca 55000km), plus soc. a zdrav. pojištění. Od vedení nehorázná buzerace - placení pokut za sebemenší chybičky… po odečtení nákladů se dostanete reálně na cca 25000-28000 čistého zisku, což je vzhledem k počtu odpracovaných hodin velmi málo, navíc bez dovolené, nároku na nemocenskou atd. Za mě asi nejhorší pracovní zkušenost..
firmu znám. po zkušenostech s českými „kapitalisty“ se v Německu u linky pracuje super. Myslím že za nějakou dobu budou na hranicích dráty. Ne proto aby někdo neutekl, ale aby tady zůstalo to co zbylo..
- Citovat
- Upravit
7.12.18 12:03
Spousta Čechů jsou zloději nebo smejdi, co chtějí všechno nejlíp zadarmo a včera bylo pozdě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Forest_Gump1
7.12.18 12:09
@Delaltctrl píše:
Spousta Čechů jsou zloději nebo smejdi, co chtějí všechno nejlíp zadarmo a včera bylo pozdě.
a nakonec má být člověk rád že u nich může pracovat. Za dveřma jich prý čekají stovky. Ano ale spíš ty co v životě nedělali a dělat nebudou. Bohaté dávky stačí..
- Citovat
- Upravit
Anonymní
Zdravím, s touto prací mám bohaté zkušenosti a nedoporučuji jí - je to na živnostenský list, všechny náklady platíte ze svého (auto, vybavení..)
. Nabízená mzda vypadá krásně, až 45000, ovšem každý den cca 10 hodin práce i více k tomu víkendové služby, práce je naplánovaná, někdy si nedojdete ani na oběd.. měsíční náklady na benzín i 10000 (najezdil jsem za rok cca 55000km), plus soc. a zdrav. pojištění. Od vedení nehorázná buzerace - placení pokut za sebemenší chybičky… po odečtení nákladů se dostanete reálně na cca 25000-28000 čistého zisku, což je vzhledem k počtu odpracovaných hodin velmi málo, navíc bez dovolené, nároku na nemocenskou atd. Za mě asi nejhorší pracovní zkušenost..