techniky kojení na kojícím polštáři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7095
31.12.06 17:36

techniky kojení na kojícím polštáři

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat Vás zkušenějších, jak využíváte kojící polštář při kojení? Myslím tím, jak si na něj miminko pokládáte a jsou i nějaké techniky vleže? Díky moc za rady, malý baští dost dlouho, takže je to docela záhul na záda. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
1.1.07 16:39

Vleže neporadím, používala jsem ho v porodnici na kojení v poloze fotbalista - sedíš, polštář si dáš tak, že střed máš za zády a konce trčí dopředu, do jednoho z nich sklepneš víc náplně a stáhneš ho tak, abys ho měla na horní části stehna, na to položíš miminko - na stehně má hlavu, tu mu zespodu podepřeš a srovnáš rukou, nožičky mu směřují pod tvojí paží směrem dozadu a pije z prsu na té straně, kde leží. Je to moc pohodlné, hlavně když máš větší prsa, i to celkem dobře teče - gravitace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmh
1
18.6.13 17:21

pomoc špatná technika kojení

Ahojte, není mezi Vámi někdo, kdo by mi ukázal správnou techniku kojení? Jsem z Plané od Mariánských Lázní.
Trápím se kojením, odstříkáváním, krmením ze stříkačky. Už jsem zoufalá a to mám maličkého teprve 13 dní.
Kojím přes kloboučky kvůli plochým bradavkám. Štěpán se přisaje na minutku a hned dudlá. Snažím se přehazovat, ale s kloboučkem je to na nic. Nandat, sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí