Tečka na utz pár dní před ms

644
30.5.14 13:30

Tečka na utz pár dní před ms

Zdravím mám dilema, v uterý tento týden jsem byla ve Fetility centre, chci darovat vajíčka a šla jsem na první konzultaci. Doktorka mi dělala utz jako jak vypadají vajíčka, vaječníky atd. Překvapila mne otázkou zda není možné že bych byla těhotní, říkala že vidí nějakou malinkotou tečku a že bud je to počínající těhu nebo je to před ms. MS jsem měla dostat 29.5. Mám tedy den zpozdění plus mínus je to u me normálni. Ale ta tečka? Mohlo by to být něco jiného?? Je možné že by to bylo vidět 2 dny před ms a nákých 13 dní po ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
30.5.14 13:33

V dnešní době je možné vše… kor pokud nevíš kdy přesně byla ovulace… zkusila bych test nebo případně zašla na krev aby se těhotenství vyloučilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.5.14 13:44

@MSM20 těhotenství to být může a nemusí, to ti tady nikdo neřekne. Doktorka ti měla vzít krev a bylo by jasno. Já byla teď v pondělí na gyndě protože mám 3 týdny zpoždění a doktorka na ultrazvuku taky viděla nějakou dutinku, tečku, cca 3mm. Brala mi krev na HCG a to bylo negativní a včera menstruace dorazila, takže to klidně může být k MS. Ale jak píšu, zašla bych na krev a budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.14 13:47

Já jsem byla na utz v den MS a doktorka neviděla ani tečku a těhotná jsem byla.Ale já mám ovulaci až kolem 16 DC takže jestli ji máš dřív, tak to možné je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
30.5.14 13:48

A jinak mi doktorka říkala, že těhotenství se dá na utz zachytit cca ve 4.týdnu, tzn. cca 2 týdny od oplodnění ale samozřejmě záleží na přístroji a dalších věcech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
30.5.14 13:50

No krev mi nebrala ani požádat jsem o to nemohla, je to soukromá klinika a já tam byla na kontrole kvůli stavu mých vaječníků aby viděli zda je mám zdravé jestli jich mám hodně atd. Jen naznačila že je to možné a že kdybych byla těhotná mám se ozvat a oni by mě škrtli ze seznamu dárkyň. Ale upřímě potěšila si mě svou zkušeností, že to vždy těho být nemusí. Já když mi řekla a ukazovala tečku nepočítala jsem že by šlo o něco jiného něž o těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
30.5.14 13:56

@MSM20 a co tehu test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
30.5.14 14:21

Spíš drobný myom, cystička… jak stárnu, tak se mi to taky občas objeví, ikdyž to nemá absolutně vliv na funkci. Těhotenství to samozřejmě být může, ale v době očekávané MS je už výpovědní hodnota domácího testu poměrně slušná - tak to zkus máš-li pochybnosti (záleží samozřejmě na tom jestli jsi měla nechráněný styk, o tom se nezmiňuješ)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí