Těhotenská bunda, kabát

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1296
18.12.11 18:35

těhotenská bunda,kabát

ahoj, pootřebuju poradit kde mají těhotenské zimní bundy nebo kabáty..přes net se mi to objednávat nechce přeci jen tohle bych si ráda vyzkoušela :pankac:
nemáte nějaký tip kde by se dala bundička nebo kabátek pořídit kde mají nějaký výběr(aby aby byly trochu slušivý..),termín mám v dubnu,bříško pořádný a u moji bundíčky už se napínají švy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5473
18.12.11 18:40

Já bych řekla, že je to zbytečná investice, co pak s tím? Vlastně ani nevím, jestli něco takovýho speciálního existuje. Prostě si kup nějaký pěkný flaušový kabátek zvonovitého (nebo jak to nazvat) střihu (jsou krátké i polodlouhé), ten se bude hodit i ve stavu netěhotném. Budou ho mít leckde, já koupila pěkný v Tescu ještě jako netěhotná, v těhotenství ke konci zimy byl jediný, co jsem zapla a teď s ním zase dělám parádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
18.12.11 18:43

Hezký měli v H&M, okolo 1200, černý bundo-kabát s páskem pod zadek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
18.12.11 18:46

V obchodě Mamaja mají teď pěkný kabát, koukni na stránky, v Praze mají kamennou prodejnu, nevím, kde ještě.
Jinak já měla taky termín v dubnu, břicho velké a užila jsem Áčkovej retro kabátek na normální nošení, takže jsem nic nekupovala, ale na to ses neptala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30301
18.12.11 18:48

Taky řeším těhotenství větší bundou. Přes bříško to nevypadá špatně a nechtělo se mi na 3 měsíce investovat do extra bundy. Já ji mám navíc půjčenou od mamky a až si zhubnu do své vrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
18.12.11 19:02

Ja mam kabat z H&M. Kupovala jsem na bazaru lonskou kolekci, ptz nez jsem se rozhodla, tak z obchodu letosni modelyzmizely a ja potrebovala kabat nutne. Jinak si nemyslim, ze vzdycky je tehu kabat zbytecnost. TP mam na konci unora a uz od pulky listopadu jsem zapla jediny kabat, a i u toho to bylo naknap. Tak jsem koupila kabat pres bazar (ale jela jsem si ho vyzkouset). Nicmene ty kabaty a bundy v H&M byly pekne, za docela dobrou cenu a myslim, ze to pujde i dobre prodat, ptz na netu se obvykle nove tehu kabaty pohybuji kolem 2000Kc a vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
18.12.11 19:03

ja jsem koupila pred mesicem a pul bundu v bonprixu, mam velikost 42 ale spis bych to doporucovala pro ty co maji 40. http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?…
Mela jsem to na sobe parkrat, a za tyden mam termin porodu. Kdybyste nektera mela zajem, po novem roce prodam. Za 1200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
18.12.11 19:05

v HM mají dobrý výběr těh. oblečení, ale mě to příjde taky zbytečný. Já si zimní bundu koupila v C&A, to jsem byla v 8. měsíci, no sice jsem ji pak nezapla, ale ted jsem skoro rok po porodu a normálně nosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
18.12.11 19:09

Mám bundu z Tveretu, ale byla dost draná. Využila jsem na těhotenství přes zimu a využiju i na další. Ale hlavně je šitá tak, že se dá nosit i normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.12.11 19:12

Já si loni kupovala v CA cca za 1200KČ, tuším, že tam byla i nějaká sleva už tenkrát, kupovala jsem ho někdy začátkem listopadu. Černý, moc pěkný a kvalitní kabát, ani nevypadá jak těhotenský, takže jsem s ním odchodila zimu a vesele ho můžu nosit i bez břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.12.11 19:13

minule jsem měla větší bundu a stačilo to (ale termín jsem měla až v červnu) a od kamarádky jsem měla půjčený široký kabát, ten byl super.

Teď už mi bunda nestačí, kabát kamarádka nemůže půjčit, tak mám smůlu… investovala jsem nakonec do nosící bundy - zatím je dost široká, až nebude, přidám přední vsadku. A po porodu v pohodě použiji jako nosící bundu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
18.12.11 19:22

Ahoj tak já měla velký břicho a nosila jsem přes zimu přítelovu zimní bundu,tu jedinou jsem zapla.Jinak bych jí taky sháněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
18.12.11 19:52

Všem moc díky…no v manželově bundě bych fakt měla ránu :D ne jako nic proti ale chodím ještě do práce,takže i chci aby mě to v rámci možností slušelo :)
máte někdo odkaz prosím na stránky haemka? a případně nevíte jestli haemko nebo CA v Brně mají těhu bundy,jsme z východních čech takže do Prahy to mám z ruky kapek :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
18.12.11 20:16

Já mám bundu těhotenskou z HM, je dost univerzální a v podstatě se roztahuje dle tvé postavy, je hodně elastická. Stála mě 1300 a počítám že jí nebudu nosit jen letošní zimu, jelikož až o bříško přijdu, tak se zase zcvrkne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
18.12.11 20:35
nulu86 píše:
Já mám bundu těhotenskou z HM, je dost univerzální a v podstatě se roztahuje dle tvé postavy, je hodně elastická. Stála mě 1300 a počítám že jí nebudu nosit jen letošní zimu, jelikož až o bříško přijdu, tak se zase zcvrkne :palec:

nemyslíš tuto ? ta se mi líbí moc jen neví když bych si ji obejdnala jako velikost normálně nosím vel. 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák