Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska ráno jsem se probudila s červenými fleky kolem lícních kostí a připadám si jako když hořím. Už jsme to viděla na některých těhotných ,ale v pozdějším těhu.Jsem asi cca 8+2tt.U prvního dítěte jsem to neměla i když teď ani nezvracím a před tím jsem byla na wc jako doma,jen mě bolí žaludek (snad nejsme zase zamlky).Máte někdo zkušenosti s těmi flekami,jestli jako zmizí,co na to atd.Moc díky a přeju všem krásný den.
Ahojky, tak fleky se mi udělaly před týdnem dvakrát v jednom dni. Vždy trvaly asi dvě hodiny. Od té doby nic. Nejdříve mě to hrozně vyděsilo, ale přičetla jsem to zvyšujícímu se krevnímu tlaku. Já ho měla vždycky hodně nízký a poprvé před třemi týdny mi naměřili normální tlak 120/60, což je u mě už vysoký tlak. ![]()
Neboj se, vše bude v pořádku. Pokud bys někdy měla nějaké pochybnosti, zavolej si svému gynekologovi a poraď se s ním.
Nothi - neplaš, já teda s flekama zkušenosti nemám, ale kdyby jste byli zamlklý, tak už asi nebudeš flekatá? Je to hormonama, takže miminko je OK, věř tomu a někdy se ukaž. papa