Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že při zpoždění 8 dní, už by měla být čárka vidět úplně krásně a ne jen duch
Leda bys měla nějak více opožděnou ovulaci
Já měla poslední MS 24. 9. a 23. 10. (den před očekávanou MSl odpoledne jsem měla čárkou na testu vidět pěkně.. Viz. Foto. ( První test den před MS odpoledne, druhý test v den očekávané MS ráno, poslední test 2 dny zpoždění)
To mi neprijd jako duch, ale jako normalni druha carka
udelej si rano dalsi, ale mne prijde ten test jasny.. O moc silnejsi carku jsem ani u jednoho tehotenstvi nemela.
@Anonymní píše:
@donutkaP… Myslíte že by to mohlo být tím že to nebylo z ranní moci?
Mohlo a nebo taky posunutou ovulaci. Vis kdy jsi ji mela? Ja ji treba tento mesic mela posunutou odhadem az 8 dni pred ocekavanou ms, takze mi po 6 dnech zpozdeni vychazi uplne slaboulilinka carecka
@solip jeee tak to jste mě mile potěšila určitě zkusím ještě jeden a snad to tak bude byla bych moc ráda ![]()
@Anonymní píše:
@donutkaP… Myslíte že by to mohlo být tím že to nebylo z ranní moci?
Udělej si ráno třeba mamatest, tyhle pepino testy mají min barviva ( mě například dálnici udělal až někdy kolem 7-8 týdne) takže je možné že na jiném testu citlivosti 10 už budeš mít krásnou čárku
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj dámy,, chtěla bych poprosit o raduMá poslední menstruace byla 30.9. a ta trvala do 5.10. Od té doby nic měla jsem 8 dní zpoždění tak sem si zašla pro TT.. Zde je vidíte tam také něco nebo jsem už úplně cvaklá?
A já se ptám je to tak či nikoliv?
Zdá se mi že je viditelný téměř slabý zřetelný duch…
Jak jste to měly vy?
Děkuji předem za odpovědi
Je to tam, gratuluji
Jinak já měla slabé čárky na všech testech (3dny po sobě) a hcg přitom už 320. A pepino opravdu barví míň.
Ahoj dámy,, chtěla bych poprosit o radu
Má poslední menstruace byla 30.9. a ta trvala do 5.10. Od té doby nic měla jsem 8 dní zpoždění tak sem si zašla pro TT.. Zde je vidíte tam také něco nebo jsem už úplně cvaklá?
Zdá se mi že je viditelný téměř slabý zřetelný duch…
A já se ptám je to tak či nikoliv?
Jak jste to měly vy?
Děkuji předem za odpovědi