Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holki, potřebovala bych poradit. Mám zhruba 14 před ms a jsem 9 dni po styku a styk před tím minulý měsíc. Mám slabe pozitivni test myslíte že by to tam mohlo být?
@Nada0123 píše:
Ahoj holki, potřebovala bych poradit. Mám zhruba 14 před ms a jsem 9 dni po styku a styk před tím minulý měsíc. Mám slabe pozitivni test myslíte že by to tam mohlo být?
No carka tam sice je, ale klidne to muze odejit s ms, proto se nema testovat pred
@Nada0123 cca čtrnáct dní před MS bývá ovulace, test podle mě může značit i to
Myslím, že se o těhotenství nejedná.. ![]()
@Anonymní píše:
@donutkaP… Myslíte že by to mohlo být tím že to nebylo z ranní moci?
Určitě je lepši, když se testuje ráno, protože moč je koncentrovanější
Ale na testu je čárka vidět pěkně, tak pokud bude sílit, vypadat to nadějně ![]()
Omlouvám se s tou ms oprava to jsem spletla motal se mi tam malej 6 dni do ms
@Ernais já si myslím, ze tahle slaboučkou čárku klidné ovulace může udělat
a bylo to první, co mě napadlo, když jsem viděl 14 dní do MS ![]()
V prvním těhotenství mi ovulační test ukázal těhotenství, tak mě napadlo, že to může fungovat i opačně ![]()
Příspěvek upraven 06.11.19 v 16:28
@Nada0123 vím, ale až po tom, co jsem reagovala
Ale šest dní do MS je ještě dost.. Víte, kdy byla ovulace? Tím se dá řídit líp ![]()
@donutkaP neee těhotenský test ovulaci nezachyti, ale ovulační těhotenství ano.
@Nada0123 na 6 dní do ms je to čárka hezká ale spíš bych testovala až v ten den MS nebo den po, takhle to víš že tam ta čárka je ale může to s MS odejít
Budu testovat v den ms ale už jsem měla ms divnou minulý měsíc jindy to mívám silný a hooodne ale minulý měsíc jen jeden den a slabsi
@Michaela02993 ajoo, já mě právě napadlo, že by to mohlo být i opačně, ale spíš to bylo tím, že paní napsala 14 dní před MS, kdy by rovnou bylo uvedeno 6, tak by mě to ani nenapadlo ![]()
@Nada0123 teoreticky by to těhotenství být mohlo, ale na závěry je hodně brzy ![]()