Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no myslím, že je to úplně jedno
já osobně jsem tedy nádobku nepoužívala
přeju takový výsledek jaký si přeješ ![]()
myslim, ze to je jedno. akorat davani do proudu se ti muze stat, ze to bude rozstriknuty vsude a muzes myt zachod, ruce… nebo to muzes zkusit ve sprse nebo vane… ale na vysledek obecne to urcite vliv nema,
ahojky, to pisou v clearblue, ze?:) Ja ho delala dneska a namocila jsem to do nadoby s vodou, je to pohodlnejsi. Mam na nem stin, tak nevim. Preju at to vyjde;)
blue_monkey píše:
ahojky, to pisou v clearblue, ze?:) Ja ho delala dneska a namocila jsem to do nadoby s vodou, je to pohodlnejsi. Mam na nem stin, tak nevim. Preju at to vyjde;)
jj přesně tam
Já doufám, že tam + bude
![]()
Jak dlouho nemáš MS???
snad jsi to nenamočila do nádobky „s vodou“ ![]()
Taky bych byla spíš pro variantu s nádobkou… ![]()
Anonymko, se mnou to je slozitejsi, beru HA a pres opakovane strevni problemy se asi stala „nehoda“. Takze vubec netusim, kdy by byla ovu, kdyby byla. S pritelem jsme spolu spali ale v PO 16.6., cili bych byla maximalne 11.,12. den, ale treba to bylo pozdeji. MS jsem mela jeden den hodne silnou v PO, druhy den jen chvilinku a pak uz vubec nic, ani spineni. Tak jsem radeji testovala a porad netusim, na cem jsem.
Co ty?
zkusim sem dat fotku toho dnesniho testu, lepsi se mi udelat nepovedlo, mam na mobilu spatny fotak. Vidim tam takovy slaby stinek, bylo to tam hned, ne az za nejakou dobu, ale treba to tam vidim jen ja a zbytecne tu panikarim:) (mozna ti to nepujde otevrit, nevim, nemam s obrazkama moc zkusenosti)
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak ty malinký papírový testy do nádobky … a takovej ten velkej test (co má tvar teploměru) je pěkně velkej že je pohodlné ho jen počurat.
Jinak si myslím že je to jak komu vyhovuje
No ja myslim, ze je to jasny. POdle te fotky jsou tam jasne dve carky ![]()
Ale tam má být +, že?? No já nevím, ta fotka je fakt mázlá, zkus to vyfotit líp . Ale z vlastní zkušenosti si myslím, že nádobka je lepší. Aspoň nebudeš mít počůraný ruce. Připrav si kelímek od jogurtu nebo něčeho, hlavně aby to bylo čisté, vymyté a šup ráno na to. Napiš výsledek!!!
Packo, ano, má být +.
Holky, zkusím udělat nějaký ten levný papírkový. Ranní moč jsem si odchytla do kelímku a teď čekám, až mi otevřou lékárnu. Tak uvidíme. Jinak když se na těch papírkových ukáže cokoliv v limitu, hrozí, že je to falešně pozitivní?
Anonymko, tak co??? jsem napjatá, jak ti ten test vyšel:)
anonymko, gratuluju!!
ja jsem zkusila test HCG a v limitu slaboulilince pozitivni, tak zas nevim, zkusim dalsi pozdeji a v PO rano skocim do laborky na krev, at vim, na cem jsem
Ahoj mám prosbičku
Zítra si chci dělat těhotenský test a je tam že mám dát do proudu moči na 5 sekund a nebo načůrat do nádobky a dát to tam na 20 sekund
Jaká varianta je lepší?????????