Těhotenský test 6 dnů před ms

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
8.9.20 13:43
@Anonymní píše:
Udělala jsem další test ale 25to už je poslední slibuji. prvni fotka hned po namoceni.

Ahoj takhle slabou čárku jsem měla taky jak píšeš 6dni před ms a říkala jsem si ze to je asi blbost a dělala jsem si testy pak obden jak cvok a čárka sílila a teď jsem ve 12tt :) tak doufám ze to bude tak i u tebe :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 07:56

Ahoj tak píšu udělala jsem test z ranní moči vidíte něco?

• Citovat
  • Upravit
motivi
9.9.20 10:24

Já tedy nevidím nic. dneska je to kolik? 4 dny do menstruace?
Testovat před očekávanou menstruací je stejně na nic. Může to s ní odejít. Pomůže ti to psychicky? že budeš vědět, že si otěhotněla, ale samo to odešlo?

• Citovat
  • Upravit
457
9.9.20 10:33

@motivi a tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
motivi
9.9.20 10:36

@Milacek2016 to je po vynechání MS?
nevidím nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.20 13:29

Ne neumis číst dnes je to 4 dny do ms.

• Citovat
  • Upravit
683
10.9.20 00:16

Test jsi dělala v kolik? Musíš mít časové rozestupy.
Kup ještě 3 balení, to třetí pocurej až večer kolem osmé a stopro bude na něm dálnice. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
10.9.20 08:32
@Anonymní píše:
Ahoj tak píšu udělala jsem test z ranní moči vidíte něco?

Já vidím. ;) zkus testnout zase za 2 dny ráno stejnou značkou. Držím palce ať ms nedorazi ;). A nic si z toho tady nedělej.. občas mám pocit že sem chodí se vyvztekat ženský.. nechápu že někdo dokáže být takle neprijemnej na člověka který sem dává do diskuze na testování svoje testovací fotky :roll: jo odejít to může ale chápu te že si miminlo přeješ a chceš to prožívat už od začátku. I přesto že víš že to může odejít ale oni tě to tady ještě 10000× pripomenou :roll: nevidím v tom nic špatného takže jen doufej a nestresuj se :palec: já jsem měla také takle pidi ducha a jsem v 8tt dnes ;) držím palce a posílám taky trošku pozitivity v téhle negativní diskuzi :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
motivi
10.9.20 09:13
@Anonymní píše:
Ne neumis číst dnes je to 4 dny do ms.
:mrgreen: :mrgreen: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
10073
10.9.20 19:16
@Anonymní píše:
Ahoj tak píšu udělala jsem test z ranní moči vidíte něco?

Negativní..a nevidím nikde že bys psala že je to před ms takže klid..a i kdyby si psala tak testovat před MS je začátečnická chyba a neznalost..začni používat internet na něco jiného než Facebook, Instagram a podobné hovadiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.20 19:43

@Skaiqy negativní možná podle tebe máš děti asi ne co? A nadpis je co asi kramy ne bože muj.cti děkuji

• Citovat
  • Upravit
10073
10.9.20 19:55
@Anonymní píše:
@Skaiqy negativní možná podle tebe máš děti asi ne co? A nadpis je co asi kramy ne bože muj.cti děkuji

Prosim tě, tak proč zakladas téma když odpověď znáš :mrgreen: stop wasting our fu*king time ;)

Syna zrovna čekám a takhle má vypadat test :) ne to co si sem hodila ty.. gratuluji a skoč si na krev když si nejseš jistá..ty dvě kila snad někde vyhrabes ne? :lol: :lol:

Příspěvek upraven 10.09.20 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
10.9.20 20:45
@Anonymní píše:
@Skaiqy negativní možná podle tebe máš děti asi ne co? A nadpis je co asi kramy ne bože muj.cti děkuji
Už se zklidni. Nezakládej zbytečnou miliontou diskuzi o ničem a nejdřív se pouč, kdy testovat. Kromě toho, že píšeš jak tatar, tak se tak i vyjadřuješ… něco chceš a chováš se hrozně
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.20 09:32

@Salorka jako ty asi noo.muzu si testovat kdy chci a jak chci a dávat kam chci viď. nebo se musím tě zeptat?😀 😀 😀 😀píšu t9 tak chyb si nevsimam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.20 09:34

@Skaiqy hmmm tak čekej třeba 3 nemám 200mam jen 199😂 😂 :wink: ty co? Myslíš jako že když čekáš smrada tak tady budeš vyskakovat.aai 15ri už bylo viď…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex