Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Udělala jsem další test ale 25to už je poslední slibuji. prvni fotka hned po namoceni.
Ahoj takhle slabou čárku jsem měla taky jak píšeš 6dni před ms a říkala jsem si ze to je asi blbost a dělala jsem si testy pak obden jak cvok a čárka sílila a teď jsem ve 12tt
tak doufám ze to bude tak i u tebe :smiling_face_with3_hearts:
Já tedy nevidím nic. dneska je to kolik? 4 dny do menstruace?
Testovat před očekávanou menstruací je stejně na nic. Může to s ní odejít. Pomůže ti to psychicky? že budeš vědět, že si otěhotněla, ale samo to odešlo?
Test jsi dělala v kolik? Musíš mít časové rozestupy.
Kup ještě 3 balení, to třetí pocurej až večer kolem osmé a stopro bude na něm dálnice. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj tak píšu udělala jsem test z ranní moči vidíte něco?
Já vidím.
zkus testnout zase za 2 dny ráno stejnou značkou. Držím palce ať ms nedorazi
. A nic si z toho tady nedělej.. občas mám pocit že sem chodí se vyvztekat ženský.. nechápu že někdo dokáže být takle neprijemnej na člověka který sem dává do diskuze na testování svoje testovací fotky
jo odejít to může ale chápu te že si miminlo přeješ a chceš to prožívat už od začátku. I přesto že víš že to může odejít ale oni tě to tady ještě 10000× pripomenou
nevidím v tom nic špatného takže jen doufej a nestresuj se
já jsem měla také takle pidi ducha a jsem v 8tt dnes
držím palce a posílám taky trošku pozitivity v téhle negativní diskuzi
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj tak píšu udělala jsem test z ranní moči vidíte něco?
Negativní..a nevidím nikde že bys psala že je to před ms takže klid..a i kdyby si psala tak testovat před MS je začátečnická chyba a neznalost..začni používat internet na něco jiného než Facebook, Instagram a podobné hovadiny ![]()
@Skaiqy negativní možná podle tebe máš děti asi ne co? A nadpis je co asi kramy ne bože muj.cti děkuji
@Anonymní píše:
@Skaiqy negativní možná podle tebe máš děti asi ne co? A nadpis je co asi kramy ne bože muj.cti děkuji
Prosim tě, tak proč zakladas téma když odpověď znáš
stop wasting our fu*king time ![]()
Syna zrovna čekám a takhle má vypadat test
ne to co si sem hodila ty.. gratuluji a skoč si na krev když si nejseš jistá..ty dvě kila snad někde vyhrabes ne?
![]()
Příspěvek upraven 10.09.20 v 20:48
@Anonymní píše:Už se zklidni. Nezakládej zbytečnou miliontou diskuzi o ničem a nejdřív se pouč, kdy testovat. Kromě toho, že píšeš jak tatar, tak se tak i vyjadřuješ… něco chceš a chováš se hrozně
@Anonymní píše:
@Salorka jako ty asi noo.muzu si testovat kdy chci a jak chci a dávat kam chci viď. nebo se musím tě zeptat?😀 😀 😀 😀píšu t9 tak chyb si nevsimam.
@Skaiqy hmmm tak čekej třeba 3 nemám 200mam jen 199😂 😂
ty co? Myslíš jako že když čekáš smrada tak tady budeš vyskakovat.aai 15ri už bylo viď…