Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Salorka jako ty asi noo.muzu si testovat kdy chci a jak chci a dávat kam chci viď. nebo se musím tě zeptat?😀 😀 😀 😀píšu t9 tak chyb si nevsimam.
No předvedla jsi se… Hlavně kupa hrdinských keců pod anonymem… to je odvaha! Docela Tě lituju. Ale jinak Ti přeju krásný den.
Dobrý deň,
urážky úplne v diskusii nevidím, no zakladateľke radím, aby dodžiavala aj pravidlá slušného správania. Ste v internetovom prostredí, občas musíte pocítať s tým, že si tu prečítate niečo, čo sa Vám nebude páčiť. Ak budete takto reagovať, nabudúce Vám nikto neporadí.
Prajem pekný deň,
Kristína ![]()
@Anonymní píše:
@Skaiqy hmmm tak čekej třeba 3 nemám 200mam jen 199😂 😂ty co? Myslíš jako že když čekáš smrada tak tady budeš vyskakovat.aai 15ri už bylo viď…
@admin mě to jako urážení přijde…
@admin chápem,že sa nevyskytli neslušné slová ale rozhodne by stálo za zváženie či anonym neodkryt aby sme aspoň vedeli s kým máme dočinenia..
už len z toho dôvodu, že sa nejedná o citlivú tému a spôsob komunikácie je skutočne znakom trollovania..
@admin jasně zase já ale že tady jedna pip…píše jestli mám 200kc nebo zase predvadim to je v pořádku. boze bože.
@Salorka máte pravdu, nevšimla som si. Zakladateľku som upozornila. Pokiaľ jej chovanie bude pokračovať, určite ju odtajníme @Skaiqy. Urážky sa za anonymitu neschovávajú.
Kristína ![]()
@Anonymní píše:
@Skaiqy oh ty umíš i slovensky psát i když píšeš česky
To víš, chodila jsem do školy kde jsem se k tomu naučila ještě další tři jazyky
nechtělo se mi někde trollit chápeš ![]()
@Anonymní píše:
@Skaiqy hmmm tak čekej třeba 3 nemám 200mam jen 199😂 😂ty co? Myslíš jako že když čekáš smrada tak tady budeš vyskakovat.aai 15ri už bylo viď…
@admin A tohle není urážlivé? Asi máme každý tu hranici jinde.
A ty hrdinná anonymko, každý nemůže být Einstein, nicméně i primitiv by se měl umět vyjadřovat slušně a slušně diskutovat. To ty neděláš. Ty se chováš jak 13letá puberťačka.
@Skaiqy a neni to ten Milacek2016, co pridal 2 fotky a pak zas reagoval anonym na to, na co se holky ptaly? ![]()
@bobulka88 píše:
@Skaiqy a neni to ten Milacek2016, co pridal 2 fotky a pak zas reagoval anonym na to, na co se holky ptaly?
Nevím, počkám jak to celé dopadne (zoufalství na nemocenské
)
nechci nikoho obviňovať předem..
@admin píše:
@bartsch prečítajte si, čo som písala vyššie.Kristína
Ano, já byla pomalejší s odesíláním
než vy
![]()