Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den všem, mám takovou otázku a nevím si rady.. Ve čtvrtek jsem měla zpoždění menstruace 3 dny tak jsem si ráno udělala test a vyšel mi tam duch. K večeru jsem začala mít hnědý výtok, tak jsem byla ráda, že se to nejspíš po 2 letech snažení povedlo. Jenže v pátek jsem začala krvácet. Příznaků, že jsem v tom mám spoustu a celkem mě to vyděsilo a nevím co si mám myslet. Objednaná jsem sice na 22.12. Ale zajdu si tam radši v pondělí. A chci znát váš názor co si o tom myslíte? Myslíte, že by se tam mohlo miminko i tak udržet nebo radši počítat s nejhorším. Předem děkuji za odpověď ![]()
@Pavla97 píše:
Dobrý den všem, mám takovou otázku a nevím si rady.. Ve čtvrtek jsem měla zpoždění menstruace 3 dny tak jsem si ráno udělala test a vyšel mi tam duch. K večeru jsem začala mít hnědý výtok, tak jsem byla ráda, že se to nejspíš po 2 letech snažení povedlo. Jenže v pátek jsem začala krvácet. Příznaků, že jsem v tom mám spoustu a celkem mě to vyděsilo a nevím co si mám myslet. Objednaná jsem sice na 22.12. Ale zajdu si tam radši v pondělí. A chci znát váš názor co si o tom myslíte? Myslíte, že by se tam mohlo miminko i tak udržet nebo radši počítat s nejhorším. Předem děkuji za odpověď
Na gynekologii nechoď, nic neuvidí s nic s tím ani neudělají. Zkus test za pár dní znovu. Buď bude čárka silnější, nebo se to neudrželo. Spíš bych řekla, že to bude druhá varianta když jsi měla zpoždění 3 dny s na testu jen ducha.
Ahoj,
při posledním těhotenství (stejna situace jako tvoje)jsem šla na pohotovost, byl víkend. Nasadili utrogestan(brala jsem i v předchozím tehotenstvi) a vše bylo ok. Mám zdravou holčičku. Nevím, do jaké míry utrogestan zafungoval, ale mám čisté svědomí. Vím, že ti řeknou buď a nebo. Nebo bych zavolala do nemocnice a pokusila bych se s nimi domluvit. Učený z nebe nespad. Takových tam mají spoustu. Držím palce.
Pokud to byl mamatest, tak ten dělá duchy všem. Nemá smysl běhat na gynekologii, lékař stejně nic neuvidí, utrogestan je víceméně jen placeno. Zdravý těhotenství krvácení neohrozí, špatný těhotenství neudrží nic. Udělej si test ta pár dní a uvidíš, jestli tam něco bude. Držím palce.
Děkuji všem za odpovědi.. @Janli mamatest to nebyl..byl to nějaký jiný z lékárny. Příští týden jsem stejně objednaná k doktorce, tak uvidíme jak to dopadne ![]()
Strašně moc bych ti prala, aby se to udrželo, není to vyloucene, ale spíše počítej s variantou že to odešlo s MS. Pokud by to bylo prosperující pravděpodobně by jsi mela při zpoždění jasne //, spíše to vypadá na biochemické. Ale klidně test za dva dny zkus. Držím palce ať se zadání co nejdříve ![]()