Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máte zkušenost s Benu Rychlý těhotenský test 2ks?
Přidejte zkušenost s Benu Rychlý těhot...Prestante testovat.vy se jinak. zblaznite, vite. kolik vas.toho.jeste ceka? Srdicko, screeningy atd? A co teprve po narozeni.Ja jsem nikdy tehu testy nestydovala 2 carky jsou 2carky. Udelala jsem si test, byl pozitivni a objednala jsem se za 7t k dr. Nemela jsem duvod, nekrvacela jsem a driv by dr stejnak nic moc nevidel. A cekam druhou holcicku za par tydnu. Carka a.jeji sila vam opravdu nic nereknou
Já vím
když ono to je možná i nadšením
je to po dvou letech a este ke všemu se to podařilo díky ambulantní hysteroskopii tak sem šťastná a zároveň nervózní ![]()
No to ja sice chapu, ale pokud takhle resite.uz tehu test neustalym overovanim neceho co je zrejme a stresovanim se tloustky carky tak si nedokazu predstavit jak budete prozivat tehu ci miminko ![]()
To mě uklidní až budu vědět ze je tehotenstvi na správném místě a pak ze bude tlouct srdíčko
každý den beru kyselinu listovou dvakrát podle dr tak doufám ze zabere a vše bude dobre a už blázni přestanu jen mě dost děsil pocit ze v některých diskuzich psaly ze Benu děla falesne čárky proto radši este mamatest
a jelikož ta čárka tam je tak je to v pořádku ![]()
@Natálie27
Musim souhlasit s kavulenka. Netestuj. Uprimne ti muzu prozradit ze podelat se to muze v kazde casti tehotenstvi. Takze jistotu nemas nikdy. Pokud je ti souzeno dite, bude. Kdyz ne tak holt nic nenadelas. Porovnavat silu carky na dvou ruznych testech nema smysl. Lisi se citlivosti, mnozstvim barviva, zpracovanim atd… ono i na stejnych testech by se melo testovat za stejnych podminek- tedy napr. prvni ranni moc. Jinak ty vysledky se mohou taky lisit. Takze z toho bych nevyvozovala vubec zadny zaver…