Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ka2ka na příbalovém letáku je napsáno že po použití se má rozebrat a vyndat z něj baterii, tak jsem se rovnou koukla i na ten proužek😊
@Lojzísek jediný kdo je tu praštěný jste nejspíš vy, když máte potřebu to někomu psát jen protože se slušně zeptal😊
@Niki100 píše:
@ka2ka na příbalovém letáku je napsáno že po použití se má rozebrat a vyndat z něj baterii, tak jsem se rovnou koukla i na ten proužek😊
no já tam vidím čárky tři kup si obyčejný a udělej ho po ms
@Niki100 píše:
A taky se tam píše, že ty dvě čárky neznamená, že jsi těhotná
Jednoduché pravidlo: pokud musíš test přesvětlovat, nechat přeschnout nebo rozebrat na součástky, abys na něm našla druhou čárku, těhotná nejsi.
@Niki100 píše:
Ahojky, včera jsem si dělala těhotenský test
Clearblue, ten digitální.. ukázal mi že těhotná nejsem, ale nedalo mi to a rozebrala jsem ho a byly tam 2 čárky, co si o tom myslíte?
Digitální je 25,zkus papírový 10..ale nejspíš těhotná nebudeš..
Digitální pracují na jiném principu jak ty papírkový.
Na tomhle jsou // vždy! ![]()
@Niki100 píše:
Clearblue, ten digitální.. ukázal mi že těhotná nejsem, ale nedalo mi to a rozebrala jsem ho a byly tam 2 čárky, co si o tom myslíte?
Ze neumíš číst návod pořádně