Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat na nazor..
21. ve ctvrtek jsem zapomněla vzit antikoncepci, uvědomila jsem si to 22. v patek ve dvě hodiny rano, ihned jsem si antikoncepci vzala, dalši pilulku jsem vzala jako obvykle v deset hodim rano. Pote mi zbyvalo ještě 5 pilulek, ktere jsem dobrala pravidelne, jak se ma. Pote jsem udělala 7denni pauzu, kdy nastalo krvaceni. 27. ve středu byl posledni den před uživanim noveho platicka. Měla jsem ještě lehke velmi slabe krvaceni. Měla jsem nechraněny pohlavni styk, kdy se přitel do mne ‚neudělal‘…ale mam strach..myslite si, že mohu byt těhotna?
Dobrý den včera jsem měla sex s přitelem jenže praskl kondom a vše šlo do mě..ono to pak vyteklo ale i tak. Měla jsem už včera jeden den spoždění s MS a pořád nic. Už jedno dítě mam a další ještě neplánujem. Nevím co teď jestli mám panikařit nebo čekat jestli příjde menstruace navíc MS nemám pravidelnou tak ani nevím kdy mám ovulaci..poradte
Ahoj holky, chtela bych poradit…uz druhy mesic neberu HA (sidretu) 1 mesic po vynechani HA dorazila menstruce v poradku, ale ted 2 mesic mam zpozdeni 11 dni, delala jsem si asi 6 testu ruznych znacek, vetsinou ty obycejne, a byly negativni. Priznaky mam stejne jakobych to mela dostat. Az na to, ze asi 3 dny pred ocekavanou menstruaci me tak bolelo v podbrisku ze jsem nemohla ani chodit, protoze pri kazdem kroku mi projela ostra az bodava bolest celym podbriskem. Vytok mam bily mlecne barvy, ale slaby. Mam natekle (nafoukle) bricho a boli me krize. Myslite ze bych mohla byt tehotna?? I presto ze testy byly negativni?? ![]()
Ahoj holky, chtela bych poradit…uz druhy mesic neberu HA (sidretu) 1 mesic po vynechani HA dorazila menstruce v poradku, ale ted 2 mesic mam zpozdeni 11 dni, delala jsem si asi 6 testu ruznych znacek, vetsinou ty obycejne, a byly negativni. Priznaky mam stejne jakobych to mela dostat. Az na to, ze asi 3 dny pred ocekavanou menstruaci me tak bolelo v podbrisku ze jsem nemohla ani chodit, protoze pri kazdem kroku mi projela ostra az bodava bolest celym podbriskem. Vytok mam bily mlecne barvy, ale slaby. Mam natekle (nafoukle) bricho a boli me krize. Myslite ze bych mohla byt tehotna?? I presto ze testy byly negativni?? ![]()
@Tichošlápek píše:
Spis se ti rovna tělo po vysazeni ha
taky bych rekla…
Mas rozhozený cyklus, je to celkem běžné… MS nemusí třeba měsíc vůbec přijít. Me to trvalo skoro rok než se mi cyklus upravil ![]()
@levante a mysliz ze bych mela jit na gyndu a aby mi doktor pichl vyvolavacku, nebo mam pockat az menstruace prijde sama??
@Tvyvleckova píše:
@levante a mysliz ze bych mela jit na gyndu a aby mi doktor pichl vyvolavacku, nebo mam pockat az menstruace prijde sama??
Já nikam nechodila. Prostě ti třeba vlivem hormonů neproběhla ovulace nebo proběhla později. Dej tomu čas. Do teď ses dopovala hormony, tělo si musí zvyknout, že teď už je to jinak ![]()
Zajimal by me vas nazor, v sobotu jsem mela nechraneny styk den pred ovulaci a od utery me trochu boli v podbrisku. Spis je to takovy tlak jak kdyz mam menzes. Muze jit o uhnizdovani?
@Jozinkaaaa podle me by to na uhnizdovani bylo brzo…nejspis to budou klasicke menstruacni priznaky, pokud te bricho normalne pred nebo behem menstruace boli, nebo pocitujes tlak
kdyztak si pak udelej test a dej vedet
drtim pesti at uz mimi chces nebo nechces ![]()
Ahoj chtěla sem se zeptat s přítelem jsme měli nechráněný styk 8 dni po jsem si dělala test a byl negativní ale všechny příznaky cítím a ted jsem dostala MS, myslíte ze mužů byt těhotná