Duphaston

27
19.6.09 15:38

Duphaston

Ahojky, v srpnu to budou dva roky co se snažíme, nyní jsem dostala Duphaston na upravení cyklu, protože mi to chodilo a nechodilo. Beru ho první měsíc a nic mi po něm není, jenom jsem dost unavená. Teď by mi měla přijít MS asi za týden ale dost mne pobolívá a píchá v podbřišku. Chci se zeptat zda některá z vás měla něco podobného? A kdy jste po něm otěhotněly? Díky za odpověď a mějte se krásně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
178
20.6.09 16:46

Duphaston

ahojky, zkus si pročíst třeba téma na stejné stránce-Duphaston/Utrogestan.
Záleží jestli máš ovulaci, samotný Duphaston ji nepodporuje.
Pobolívání nebo tlak v břiše je normální, znamená to, že se „něco děje“ (narostla sliznice atd.)
A kdy jsi ho dobrala? Mně po něm přišla MS minule 5. den, teď už čekám 7.den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.7.09 15:12

Ahoj, doktorka mi napsala pouze balení na jeden měsíc a to od desátého dne 15 tablet, dostala jsem to třetí den co jsem dobrala. Nyní se k ní chystám znovu, zda mi ho ještě napíše, protože opět nejsem těh.. Snad to bude mít nějaký význam. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
3.7.09 18:13

Ahoj Ulmino, no já se obávám, že pokud ti napsala duphaston od 10DC, tak ani otěhotnět nemůžeš nejspíš, protože obsahuje hormon progesterona stejně jako utrogestan a ty ovulaci zabranují. tak nevím teda. záleží jaký máš problém. Po dvou letech bych už ale zašla do CAR, kde udělají komplexnější vyšetření než u doktorky.

• Citovat
  • Upravit
27
24.7.09 15:58

Ahojík, to jsem z toho fakt už blázen :-). Ale něco na tom bude, protože minulý měsíc má doktorka měla dovču a záskok jí dělala jiná dc. a když jsem se s ní bavila o mé situaci koukala na mne opravdu divně, proč beru zrovna duphaston. Chtělo by to změnu lékařky. Počkám ještě jeden měsíc, kdo ví?? Držím palečky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.8.09 10:49

Ahojky,také beru duphaston na upravení cyklu,právě že ovulaci podporuje,jak píší v příbalovém letáku,je to jeden ženský hormon,který napomáhá funkci žlutého tělíska,dokonce se i užívá při potížích v těhu aby nedošlo k potratu,uvidíme jak nám se s pomocí zadaří.Jitka

• Citovat
  • Upravit
270
25.8.09 13:05

Také beru už dlouho duphaston, abych nešpinila v druhé fázi cyklu a aby ms chodila pravidelně. Otěhotnění nebrání, ale nesmí se začít brát tak brzy. Já ho beru buď od 17.dc, 20. dc, nebo někdy až od 22.dc - podle toho, kdy mám ovu. Měřím si BT a tak vím, jestli proběhla nebo ne a čekám i klidně do 22.dc, ale déle už ne. Beru ho vždy 8 dní. Když už ovu proběhla, tak potom napomáhá uhnízdění a aby nedošlo k potratu, jak již tu bylo psáno. Tak přeji hodně štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
27.12.13 10:35

Ahojky ja taky dobrala a uz cekam 9den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M4
9
28.12.13 09:32

Ahoj, mám brát duphaston od 18. dne - což by teoreticky od minulé MS mělo být dnes, ale MS přišla už 23.12., tj. před pěti dny. Nemáte někdo zkušenost, jestli mám duphaston dnes začít brát nebo ne? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
28.12.13 12:20

Asi bych zavolala dr.Ja to konečně dostala včera večer :) po 9nech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M4
9
28.12.13 12:33

Kdyby nebyla sobota a volno mezi svátky, tak volám ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.12.13 18:45

Ahoj holky. Beru 3. měsíc duphaston, menstruace mi dorazí tak po 14 dnech po dobrani..beru ho na srovnání cyklu. První měsíc teď už 4. den k tomu beru medocriptine na snížení prolaktinu jednu tabletu 2× denně. Nyní mám. 18. den cyklu a už čtyři dny mi je zle, od té doby, co beru ten medocriptine, zvracím po každém jídle, pořád spím a bolí mě na jedné straně podbřišku. Myslíte, že bych mohla být těhotná (konečně:-)) nebo je to těma lékama? Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
28.12.13 21:05

Ahoj holky, už několik let mám problémy s nepravidelností MS, při braní HA se srovnala, poslední dobou ale byly zase problémy, dr. mi předepsala na měsíc Duphaston a první dva měsíce zase v poho, poslední MS byla 29. září, připisovala sem to stresu, nakonec sem opět zašla k dr. už sem nedostala ani injekci, automaticky Dup na tři měsíce, akorát ta MS po dobrání pořád nikde, zítra to bude 7 dní a nevim co s tím, v podbřišku mě bolelo už před dvěma dny, bradavky citlivý, pobolívají.. tak nevim zda je to normální.. čekat? nečekat? :nevim: Budu ráda za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
29.12.13 10:09

Jj je mi jasne neuvedomila jsem si to :) tak pockej do pondelka ty dva dny uz bych asi tam neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.19 23:05

Rada

Dobry den uz rok mam probelmy s MS Napr: mi vubec neprisla i 3mesice.. tak sem zasla k doktorovy a ten mi predepsal duohaston bez toho prasku bych to vunef nedostavala. Vsechno mam poradku ale ty prasky beru uz pres rok a nic se nezmenilo.. uz nevim co.stim ? Ma nekdo stim skusenosti??? Nevim jestli mam zmenit doktora??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex