Těhotenství 5 dní před MS

8
22.6.23 11:38

Těhotenství 5 dní před MS

Ahoj holky, cítila jsem se nějak jinak tak jsem si udělala test a mám ho pozitivní, jsem 5 dní před MS, měla jsem pilulku po (praskl nám kondom)a teď pozitivní test.jsem u toho vyděšená, přišla někomu mě ikdyz jste měli takoví dálnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
22.6.23 11:40

Ne, tohle je evidentně prosperující těhotenství. Biochemka takovou čáru neudělají.

• Citovat
  • Upravit
35876
22.6.23 11:51
@Lennicka1 píše:
Ahoj holky, cítila jsem se nějak jinak tak jsem si udělala test a mám ho pozitivní, jsem 5 dní před MS, měla jsem pilulku po (praskl nám kondom)a teď pozitivní test.jsem u toho vyděšená, přišla někomu mě ikdyz jste měli takoví dálnici?

5 dní do MS tak je hodně silná čárka, nemůže to být i starší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
22.6.23 12:55

No k vám to miminko asi hodně chtělo… Na potrat teď už nemůžeš, když jsi na něm byla na přelomu února a března. Budeš to muset nějak zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
22.6.23 13:29

Takže už nemáš tělísko? Jednou otěhotníš přes tělísko, za pár měsíců přes prasklý kondom a pilulku po, teda ty seš fakt dobrá. To se jen tak nezadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
22.6.23 13:35
@Lennicka1 píše:

Řekla bych, že pilulka PO selhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.23 16:11

Ahoj, ráda bych gratulovala, ale ty máš asi smíšené pocity :nevim:
Kdyby si se chtěla přidat do skupiny pro maminky, které si miminko nechávají, tak dnes jsem jednu založila
https://www.emimino.cz/…brezen-2024/
Věřím, že pokud si mimčo budeš nechávat, tak tam najdeš podporu a pochopení :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí