Brzké příznaky těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
15.7.11 06:54

nezlob se,ale zapousobila tve psychika,oplodnene vajicko po ovulaci az 5,6den doputuje do delohy,kde se zahnizdi a pak zacne prudukovat tehu hormon,ktery muze u citlivejsich zen urcite mirne priznaky zpusobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
15.7.11 08:15

Přesně, jak píše Radana. Jinak příznaky těhotenství, menstruace a ovulace jsou vesměs stejné (bolesti prsou jsou občas i při ovulaci, při menstruaci i těhu, to samé bolesti v podbřišku, píchání apod.), takže to může být pokaždé něco z toho…

Ale chápu, že přání je otcem myšlenky a držím palce, ale obávám se, že až do těhotenského testu a následně potvrzeném ultrazvuku ti tu stejně nikdo neporadí.

Jinak já měla na začátku těhu příznaky, že každou minutou dostanu příšernou menstruaci (bolesti břicha a nateklá prsa, ty jsem měla každou menstruaci), když jsem jí pak týden nedostala, tak byl na testu duch (cca 24DPO)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.7.11 09:35

děkuju moc všem za reakce :palec: Tak uvidíme,musím počkat na test,nic jiného mi nezbyde…tak díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
15.7.11 09:36

Ahojky, aaaaaaaaale debil nejsi, jen proč neoživíš nějakou diskusi a zakládáš novou? JInak 4 dny po oplodnění vajíčko teprve tak nějak doputovává do dělohy a začíná se uvrtávat, takže pokud nemáš super vejce možné to není, pokud víš, že ovu byla přesně před těmi 4mi dny.

• Citovat
  • Upravit
11219
15.7.11 09:56

Ahoj,já jsem na sobě začala pozorovat změny asi týden po ovulaci a to jsem si dokonce myslela,že jsem normálně dostala MS,protože jsem 10 dní trochu krvácela.Začala jsem chodit asi milionkrát na wc a tak zvláštně mě boleli prsa (jakoby píchání v podpaží - skoro jsem myslela,jestli nemám nějaký nádor a chtěla jsem jít na mamograf).S těhotenstvím jsem moc nepočítala,protože máme oba s manželem dost problémy a doktoři nás chtěli poslat na IVF.Taky mi bylo vždycky večer trochu špatně od žaludku.Test jsem si dělala asi 14 dní od ovu a byl krásně pozitivní :-P
Takže myslím,že všechno je možně,jen se na to moc neupínej a ono to teď nebo někdy v tu pravou chvíli přijde.Hodně štěstí, I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
15.7.11 09:57

Ještě dodám,že jsem měla asi svojí první ovulaci v životě,takže tělo bylo trochu zmatené,tak třeba ty příznaky byly od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
15.7.11 10:00

Ahoj, už tady takový diskuze jsou, mrkni tam, ale jinak za mě - úplně nedřív jsem to „cítila“ cca 7 dní po. Dřív ani prd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamcatka29
11.4.12 18:27

Ahojky

Chtela bych se zeptat,s pritelem se snazime cca 2 mesice o mimi ale testy mi ukazuji ze nejsen a nebo ze jedna carka je fialova a ta pod ni modra.Na sobe ale pocituji ze jsem citlivejsi,zmenila se mi vaha a i prsa mam tak o cislo vetsi.Pocituji ze jsem i unavenejsi,a bjehem dne mi je i chvilkama spatne.Mate nekdo takovou zkusenost?Budu moc rada za vase rady…Predem dekuji Kamcatka :mavam:

• Citovat
  • Upravit
213
11.4.12 18:38

kamcatka: mělo by se ti ukázat 2 červenofialové/červené čárky nebo v případě nového těhotenství slabá červená, růžová čára. Únava, prsa, atd. by mohlo znamenat i něco jiného… např. stres
Pokud se ti zmeškala menstruace, můžeš pár dní poté vyzkoušet další těh. test. a pak případně krevní testy.
Třeba budeš opravdu těhotná a čára pod tím ti bude sílit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kamcatka29
11.4.12 18:54

Ahojky TuLin

Jelikos mam nepravidelnou menstruaci tak pockam jeste tyden a udelam si dalsi testik.TuLin,moc moc dekuji za radu a za tyden se ozvu co a jak.Jinak preji krasnej,nicim nerusenej podvecer…Kamcatka29

• Citovat
  • Upravit
175
15.5.16 18:35

Holky oživíme tuto diskusi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
15.5.16 18:44

Jo přesně tohle jsem měla - bolela mi prsa, začalo se mi dělat špatně z kávy, několikrát jsem se skoro pozvracela. To vše 3 dny po ovu a sexu, měsíc po revizi…pak se přidalo i zpoždění MS…no a těhu jsem vůbec nebyla (jen jsem si to hrozně přála)…naopak vždy když jsem těhu byla, tak jsem to zjistila v době MS nebo po ní, protože jsem to neřešila a na MS zapomněla. Ale zpětně jsem si vždy uvědomila, že mě bolela prsa (to ale vždy před MS), že mi nechutnalo kafe a do večerního vínka jsem se pomalu musela přemlouvat (než jsem se rozpila ;-) )

• Citovat
  • Upravit
175
15.5.16 18:55

No já právě nevím na čem jsem. Prášky neberu od března ale aktivně se snažíme až teď od května, tak vůbec nevím co se ve mě děje nebo neděje. Jsem 18 dc a příští týden by měla ms dorazit. Tak jsem zvědavá. Celé ovu období jsme se dost snažili. Příznaky nevím esi mám. Každé ráno mě budí, že musím na malou, jsem pořád hladna a několikrát za den se mi stává, že je mi jaksi divně od žaludku ale pak si rihnu a je to lepší. Když si sednu a zmáčknu břicho, tak mě tam za chvíli píchne. Ale nevím no, možná to hodně sleduju. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí