Brzké příznaky těhotenství?

11
14.7.11 22:56

těhotenství???

Zdravím všechny :) Mám dotaz…je možné,že bych měla příznaky těhotenství už 4 den po oplodnění??? :nevim: Strašně mě začali dnes bolet prsa a v noci jsem vůbec nemohla spát na břichu…to se mi nestává…jestli má některá podobnou zkušenost,tak budu ráda když napíšete :) Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
14.7.11 23:03
:zed:
  • Citovat
  • Upravit
11
14.7.11 23:04

já vím,že tento dotaz má asi spousta lidí,ale fakt budu ráda za každou reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260

ahojky
mozne to neni…pokud presne vis, ze pred temi 4 dny byla ovu, je na to brzo. Tyhle pocity mas az se stoupajici hladinou hCG, ktere se vylucuje az 8.-9. den po oplodneni…
spis sugecse..neber to ve zlym…ale opravdu jde si to vsugerovat :-D

Leda ze by byla ovu driv…nebo mas az ted ovulaci…to bych tipla spis :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11

já vím,jsem debil,že se vůbec ptám,nemusíte reagovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
14.7.11 23:06

nemyslim si, ze jsi debil…ucenej z nebe nespadl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
14.7.11 23:08

musis si obnovit stranku aby se ti ukazaly nove prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.11 23:15

Velmi pravděpodobně ne, mám za sebou v minulém cyklu to samé. Dokonce mi bylo i pěkně blibno :roll: No těhotenství to nebylo :-(
Tak se snaž se tím moc nezabývat, zklamání je pak o to větší.Určitě to vyjde třeba příště :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
11
14.7.11 23:15

a jak???? :nevim: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.7.11 23:17

už to mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
14.7.11 23:31

Já teda nevím, ale že se něco děje jsem poznala už 4.-5. den. Je pravda, že jsem si to mohla vsugerovávat, ale brala jsem to v klidu a pohodě a opravdu mi bylo jedno, jestli to vyjde nebo ne, spíš jsem čekala, že se nepovedlo (zrovna jsme se začali snažit). Dokonce jsem na to „zapomněla“ a když jsem se pak divila, proč že se to moje tělo chová tak nezvykle, manžel mi připomněl, že jsme se snažili o mimčo :lol: (Bolela mě prsa, začala jsem skoro okamžitě být citlivá na některé pachy a nemohla jsem pít kafe).

• Citovat
  • Upravit
3544
15.7.11 00:21

ja jsem teda priznaky jako bolest prsou mela pozdeji, ale ze jsem tehu jsem (nevim jaky nejspravnejsi slovo pouzit) „citila“ hned.......kazde rano jsem se budila s rukou na brise, kterou jsem si podvedome ve spanku brisko hladila a usmivala jsem se.......urcite se priznaky daji vsugerovat, da se urcite vsugerovat i pocit, ze jsem tehotna, ale u me to proste klaplo

drzim palec :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
15.7.11 01:13

Omlouvám se, nějak mě to dneska zlobí :pocitac: :pocitac: můj příspěvek je níže :mavam:

Příspěvek upraven 15.07.11 v 01:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
15.7.11 01:23
Twit píše:
Zdravím všechny :) Mám dotaz…je možné,že bych měla příznaky těhotenství už 4 den po oplodnění??? :nevim: Strašně mě začali dnes bolet prsa a v noci jsem vůbec nemohla spát na břichu…to se mi nestává…jestli má některá podobnou zkušenost,tak budu ráda když napíšete :) Díky…

Ahoj, tak mě přesně 4 dny po styku docela dost bolelo v podbřišku, nejdřív jsem si myslela, že je to asi ovulace - někde jsem vyčetla, že může být bolestivá. Ale jak jsem zjistila zanedlouho bylo to zahnizďování :wink: Prsa mě bolely snad téměř okamžitě 8-o Myšleno s nadsázkou :wink: ale už pár dní po oplodnění jsem se v noci budila a prsa si musela při otáčení přidržovat. Jelikož jsem sice vysadila HA plánovaně, nepředpokládala jsem ale že se hned zadařilo (a ještě když jsem si myslela, že ovulace přišla později, než měla), takže jsem si myslela, že mám snad nějakej zánět, jak mě to šíleně bolelo :zed: další týden se mi i zvětšily, že i přítel přišel s tím, že jsem určitě těhotná (to ještě víceméně žertoval :wink: ). Tím chci říct, že já si rozhodně nic nevsugerovala, protože jsem s tím opravdu nepočítala, taky že každé tělo reaguje úplně jinak, ale hlavně že i když v mém případě to vyšlo a všechny příznaky byly pravé, tak je opravdu lepší si najít tisíc jiných důvodů a nepočítat s tím, že se o těhotenství jedná, než pak být sklamaná.. Každopádně držím palec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
15.7.11 06:39

Ahoj
U prního těhu jsem žádné příznaky neměla. U druhého jsem příznaky měla,ale nevěřila jsem,že jsem těhu bo jsem ten měsíc měla kopřivku zrovna v plodných dnech. U mě příznaky: menší kalhoty :-) , neustálé čůrání a píchání v podbřišku. Prsa se přidala až po //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí