Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nicol200 píše:
Ahoj holky, už druhý týden ležím doma s chřipkou, začátek byl ještě v pohodě, ale teď to je hrůza. horečku naštěstí nemám nejvíc jsem naměřila 36,8 tak jsem si dala půlku paralenu, ale teď teda nevím jestli nemám radši zítra zajít k obvodacce? Nebo si zavolat na dr. Na gynekolgii?
já se v tom plácala taky čtrnáct dní. pokud jsi těhotná, tak ti stejně nic nedají. chřipka to nebude, spíš obyčejná viroza. ten paralen bych asi nebrala…36,8 není teplota, já třeba celé těhotenství mívám teploty nad 37
Tohle už právě chripka asi bude, bolí mě každej kloub v těle, mám hrozně popraskany rty, škrábe me v krku. Naštěstí na horečky netrpim. Ale teď mi právě přijde ze mám horečku, ale zaměřím se a mám jen těch 36,8 Nastesteti.
Tak jsem si vzala půlku toho paralenu, tak snad jsem tím nic nepohnojila.
Jsem teď ve 33tt, tak snad nemuzu nijak uskodit mimcu, snažím se hodně pít, myslím že malej bude nesnaset caje ![]()
normálně mi vždycky pomohl hot drink, ale to mám teď smůlu.
Jsou i přírodní přípravky, které pomáhají léčit chřipku a můžou se užívat v těhotenství. Mně lékárnice doporučila sprej do krku a nosu od Humer - jsou 100% přírodní a přímo pro těhotné a kojící a musím říct, že mi to moc pomohlo a nemusela jsem se bát, že tím uškodím miminku.
To je průšvih jsem v 8tt, v. Čtvrtek mě začalo o půlnoci při kousání a polikání bolet v pravém uchu, to že jsem půl roku hluchá na obě už vím. No celý víkend to vypadalo na zánět zvukovodu i jsem si to šla scela neúspěšně v pondělí vysedět do nemocnice na ORL, kde mě nevzali. No jenže jsem se v nemocnici začela motat a začalo mě bolet v krku, odpoledne v práci jsem nemohla bez bolestně polikat, takže jsem oběd nesnědla, začali mě večer bolet svaly od nohou až po hlavu, byla jsem nešikovná a mimo, chtěla jsem zvracet hleny a měla pocit horečky. V 1 jsem ráno přišla z práce jako vždy a v cca 3 mohli být, (zimnice) celá postel i s manželem se otřásla.
To vypadá na zánět zvukovodu a chřipku, špatně slyším, bolest v uchu při kousání a polikání a teď i v krku, jsem celá tepla, horečka 38, bolest svalů a uzlin, zimnice. Celý den se laduji Brufenem, který vůbec nepomáhá bez silnějších antibiotik to nedám z obávám se, že to dítě ve mě nepřežije. ![]()
Tak když to dítě nedopadne podaří se třeba až si projdu tou nemoci ![]()
To je zánět v těle a chce to antibiotika ovšem zda to zvládne to mimčo, můžeme jen doufat, že bude dost silný zárodek ![]()
@Anonymní píše: Více
Jak to dopadlo? Já mám pocit, že jsem nemocná celé těhu
začínám být z toho vyčerpaná 😪