Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zajímalo by mě zda je tu někdo těhu s dnou případně jaká rizika jsou. děkuji
@ardnas3 ahoj, no já mám jen zvýšenou ( hodně ) kyselinu močovou, pokud nejsem těhotná beru milurit, po otěhotnění léky hned vysadit a lékař to jen sleduje a zatím nic neříká tak nevím…o rizikách endokrinolog nikdy nic neříká, jen mi kladl na srdce okamžitě vysadit léky..já je vysadila vždy před odběrem vajíček…
Ahoj já mám močovou 399 je mám oteklé chodidlo a prsty a 4tý den už na nohu nejsem schopná došlápnout. beru Milurit a doxybene
@ardnas3 hm to nevím, já ji mám vyšší ale problémy nemám…je jasné že léky potřebuješ..ale stejně pří této hodnotě bych problémy neocekavala…a jsi těhotná? Pokud ne tak se z akutního záchvatu musíš dostat a pak plánovat…drž se..
Nejsem jen plánuji a tuto mě zaskočilo. smažené nejím, jedinné co miluju jsou dušená játra
@ardnas3 zkus pohledat na netu…mě dělá problém káva a červené víno, mojemu otci zase vepřová játra, luštěniny, čokolada taky není moc ok, při akutním záchvatu to je na přísnou dietu..potom se udržovat a v těhotenství se hlídat, ale i otěhotnět se dá…