Těhotenství a onemocnění dnou

1099
21.4.15 16:56

Těhotenství a onemocnění dnou

Zajímalo by mě zda je tu někdo těhu s dnou případně jaká rizika jsou. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2647
22.4.15 09:08

@ardnas3 ahoj, no já mám jen zvýšenou ( hodně ) kyselinu močovou, pokud nejsem těhotná beru milurit, po otěhotnění léky hned vysadit a lékař to jen sleduje a zatím nic neříká tak nevím…o rizikách endokrinolog nikdy nic neříká, jen mi kladl na srdce okamžitě vysadit léky..já je vysadila vždy před odběrem vajíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.4.15 13:20

Ahoj já mám močovou 399 je mám oteklé chodidlo a prsty a 4tý den už na nohu nejsem schopná došlápnout. beru Milurit a doxybene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
22.4.15 16:51

@ardnas3 hm to nevím, já ji mám vyšší ale problémy nemám…je jasné že léky potřebuješ..ale stejně pří této hodnotě bych problémy neocekavala…a jsi těhotná? Pokud ne tak se z akutního záchvatu musíš dostat a pak plánovat…drž se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.4.15 20:30

Nejsem jen plánuji a tuto mě zaskočilo. smažené nejím, jedinné co miluju jsou dušená játra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
23.4.15 10:57

@ardnas3 zkus pohledat na netu…mě dělá problém káva a červené víno, mojemu otci zase vepřová játra, luštěniny, čokolada taky není moc ok, při akutním záchvatu to je na přísnou dietu..potom se udržovat a v těhotenství se hlídat, ale i otěhotnět se dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí