Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem dnes byla u doktorky a pásový opar to naštěstí není, nejspíš dám na modlení, páč se mi nehorázně ulevilo. Takže je to prý klasický opar, akorát krapet větší. Takže mi spadnul ohromný kámen, určitě jste museli slyšet ![]()
Jinak moc děkuju všem za podporu a uklidnění, jste zlatíčka ![]()
Ahoj holky,
i me se stalo ze se mi ukazal opar opet v 5tt tehotenstvi… Dost jsem z toho vyrizena.. Planovali jsme tehotenstvi umele opplodneni na jaro leto kdy se opar mene ukazuje a je tady.. naprosta zoufalost.. Procitam diskuze a vsude se pise o nejakych rizicich, nekdo zase pise ze je to v poradku.. Nikde jsem se nedocetla, ze by se nekomu narodilo dite s vrozenymi vadami..Proto se ptam i Vas, mate deti v poradku, ukonceni ale bylo by to skoda, pokud to neni uplne nutne po tom co jsme si prosli na umelem oplodneni a ty nazory na rizika jsou tak ruznorode.. dekuji za komentare a trocha uklidneni, ze vam doma lezou zdravi prckove
@Johanka83 Ahojky a zároveň velké díky za uklidnění

Včera jsem z toho byla hodně na dně a furt jsem brečela, nechtěla jsem, ale ty slzy šly tak nějak samovolně a já to nemohla ovlivnit
Dnes už se to snažím ignorovat a nemyslet na to, beztak to nemá asi cenu se tím týrat. Hlavní je, že mimču se nic nestane a o to mi jde hlavně.
Zítra napíšu, jak jsem dopadla u doktorky, tak na mě myslete