Těhotenství a přibírání

5.5.12 20:02

Těhotenství a přibírání

Jak už je v nadpisu, děsí mě to přibírání v těhotenství. :( Měřím 171 cm a začínala jsem na 68 kg. I to už bylo dost, ale jsem teprve v 28. tt a už mám 81 kg!!! Do porodu budu mít tak 100 :( :zed: Když jsem byla v poradně, sestra mi koukala na váhu a povídá „to vážíte tolik? ani na to nevypadáte“ (asi mě jen nechtěla urazit) no fakt se bojím co za dva týdny, až půjdu znovu do poradny budu mít zas nahoře. :( Jinak jím dost, ale nepřipadá mi, že bych se nějak extrémě přejídala. Kolik jste nabraly vy v těhotenstvi? Díky za vaše názory. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.5.12 20:06

jinak… do břicha mi to tolik nejde, spíš přibíram do stran :D za chvilku neprojdu dveřma. :mrgreen: malá váží 1200 g zatím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.5.12 20:10

Tak tě uklidním, šla jsem se schválně kouknout, takže u mě výchozí váha cca 70 kg - to už jsem byla v 10tém týdnu, kolik bylo před otěhotněním nevím :oops: Pak tu mám napsáno 26týden 78 kg, 31týden 79 kg, 34týden 80 kg, 38 týden 80 kg, 41týden 81 kg.. Takže jak vidíš, mě se to skoro úplně zastavilo.. Bříško rostlo, váha stála, malá byla naprosto v pořádku, narodila se 41+6 a měla 3540 g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
5.5.12 20:15

Já nejdřív 5 kg shodila, jak mi bylo zle a potom 20 přibrala, takže kolem 15-ti. A taky mi rto nevěřili. Rozlilo se to nějak souměrně. Dokonce mi u porodu, když mě šili, říkali, že jsem měla velkýho kluka, na to, že jsem takovej DROBEK 8o . Po porodu jsem většinu kg během měsíce shodila ( a nic jsem proto nedělala ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.5.12 20:16

No záleží na jídelníčku. Píšeš že jíš dost - tak je otázka, zda už není zakopaný pes v tomto. Můžeš zadržovat vodu, to pak letí kila nahoru a nejde s tím nic extra dělat, ale ty pak slezou zase rychle dolů.

Já jsem v předchozím těhotenství ujížděla na dortících, skoro ke každému obědu zákusek až dva. Pak mě začla po nich pekelně pálit žáha a ve 32.tt jsem zázračně přestala přibírat a už nenabrala ani kilo :lol:

V těhotenství jí člověk pro dva, ale rozhodně ne za dva. Chce to vyváženou pestrou stravu bohatou na vitamíny, ale rozhodně ne dvojité porce.
Já jsem teď v prvním trimestru hned přibrala 3kg, tak jsem se začla hlídat. Nedržím žádnou dietu, ale sladký jím minimálně, snažím se jíst normální porce, dostatečně pít, nepřežírat se večer… Vždycky jsem byla štíhlá a nabraná kila šla lehce dolů, ale nespoléhám teď na to, všechno může bt jinak a mě se pak nechce litovat, že jsem se zbytečně vypásla, i když jsem nemusela. A vidím, že se to začíná vyplácet, protože se váha zatím zastavila. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.5.12 20:17

Jo, jo, já jsem pro to taky nic nedělala (kromě pravidelného kojení :lol: ) a teď mám tak 68 kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
5.5.12 20:23

Já jsem přibrala za celé těhu 11kg, nejvíce jsem přibírala v druhém trimestru, po 30tt jsem nabrala už jen 2kg až do 39tt a pak 2kg poslední týden před porodem který byl ve 40+3 :) Malá měla 3680g :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
5.5.12 20:26

Tak me se to bohuzel ve 3. trimestru nezastavilo, ale je fakt, ze u dost tehotnych to tak je, tak drzim palce, at patris do teto skupiny :) Jinak u prvniho tehu jsem pribrala nejakych 16-17 kg, po porodu jsem mela jeste asi 6 nahore, behem sestinedeli cca 2-3 kg dolu a pak se to nejak zaseklo. No a 8 mesicu po porodu jsem zase otehotnela a to jsem se behem prvniho trimestru, kdy mi nebylo moc dobre, dostala na svoji puvodni vahu 57-58 kg. Tedka jsem na konci 24.tt a uz mam 7 kg nahore :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
5.5.12 20:34

Buď v klidu. Určitě zadržuješ taky hodně vody. Jez hodně ovoce a zeleniny a hodně pij víc to neřeš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
5.5.12 20:38

já začínám 23tt a mám nahoře 13kg :mrgreen: ale začínala jsem s nějakými 51kg.Já vždy naberu hodně tak kolem 20 o něco víc no a vše pak jde snadno dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.5.12 20:46

No ja mam 176cm začínala jsem na 65kg a ted mam 71kg a to jsu 32tt ale taky my to nejde do bricha bo žádne skoro nemám :oops: :roll: Ale ja taky hodne jím,no spíš zeleninu,ovoce,piju, :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
5.5.12 20:59

Ahoj holky,
tak já začínala na 57kg, zhubla jsem do 5-tého měsíce na 54kg, a teď vážím 62kg -snad ze dne na den.......což jsem v životě nevážila.....před těhu jsem nebrala 9-10kg, abych mimčo unesla vážila jsem 48kg…a teď jen doufám, že moc nepřiberu…a pak to zhubnu na těch 50kg,… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
5.5.12 21:01

ahojky,ja pribrala z 57 na 62 a z porodnice sem odchazela s 55..celkem hodne si pribrala,ale je mozne,ze se ti pak vaha treba zastavi a uz moc pribirat nebudes ;) a nebo jeste neco priberes,ale nebude to tolik,tezko rict…kazdopadne Ti preji prijemne tehulkovani a at jste s miminkem zdravi a hlavne,ze miminku chutna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
5.5.12 21:04

obe tehotenstvi tak 25 kilo nahore :mrgreen: jsem si vzdycky rekla, stejne budu tlusta, tak proc se omezovat, alespon mam vymluvu :pankac:
po roce po porodu jsem tak nejak na puvodni vaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
5.5.12 21:05

Denyska22 Aha takže už nemusím pribrat? chapu to dobre? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...