Těhotenství a přibírání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
183
8.6.12 19:44

Ahojky holky, silenost s tou vahou..uz nevim co mam jist abych nepribirala…jsem 25tt a mam uz skoro 8kg nahore :( a to opravdu se neprejidam, nejim sladke a piju nperlivou vodu je pravda ze obcas si dam dzusik anebo sladkou vodu.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
8.6.12 20:32

holky musim se smat..ty nase telicka si s nama delaji co chteji..je evidentne uplne jedno, jestli jsme byly buclate uz pred tim, nebo stihle..sportovni..kdyz si piskot usmysli, tak budeme nabirat jak dive..ja taky jim zdrave, snazim se i casto a po malych davkach..a stejne z puv 182/67 mam ted 74 a jsem teprve v 9tt..takze 8kg v 25tt je asi uplne dobry;))je ale fakt, ze fyzicky delam uplne hovnajs…takze mam daleko vetsi prijem nez vydej.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
8.6.12 20:47
@Bája1983 píše:
Ahoj, jak jsem psala, já mám též 15kg nahoře a nikdo mi nic neřekl. Pokud víš, že se nepřecpáváš a jíš vícekrát denně menší porce…můžeš mít také hodně plodové vody. :mrgreen:

tak se holky přidávám, začínám 26tt a mám nahoře 15kg. Ale nejhorší je, že mám pořád hlad, ne chuť ale fakt hlad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
9.6.12 11:59

Ahoj,no ja jsem pred otehotnenim mela 68kg,ale tim zvracenim jsem shodila na 62,5kg..ted jsem 19tt a mam jen 64,5..tak taky nevim ,jestli je to normalni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.6.12 14:26
@Nika87 píše:
Ahoj,no ja jsem pred otehotnenim mela 68kg,ale tim zvracenim jsem shodila na 62,5kg..ted jsem 19tt a mam jen 64,5..tak taky nevim ,jestli je to normalni :nevim:

Se neboj, ještě máš spoustu času to dohnat :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.6.12 19:26
@Alka píše:
tak se holky přidávám, začínám 26tt a mám nahoře 15kg. Ale nejhorší je, že mám pořád hlad, ne chuť ale fakt hlad :roll:

Tak, když máš hlad, tak p.a.p.e.j. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jancaqa
10.6.12 22:30

Já jsem taky hotova z toho pribirani, začínala jsem na 59/174 a ted jsem 22+2 a mám 7 kg nahoře… Vůbec nevím jak to pribirani zastavit. Můj přítel mi říká jak
Mi to sluší … Atd a já blbka si stěžuji, jenže nechci jít k porodu s 20 kg. Nak se neprejidam, jim zdravě, jen na sladkem ujíždím, a to jsem před tím moc nemusela a ted? Bych se z toho zvencla. No hlavne at je mimi zdrave. Mám jen svou obcasou depresi z váhy, tak jsem se chtěla podělit. Přeji všem hezke a bezproblémové tehulkovani.

• Citovat
  • Upravit
3118
10.6.12 22:42

Já přibrala v těhotenství z 68kg na 91kg :oops: Hrozný :oops: Ale je fakt,že mi chutnalo a neomazovala jsem se,tak dobře mi tak :lol: V porodnici jsem nechala jen 8kg :zed: Zbytek šel zdravou stravou a cvičením,šlo to krásně,teď,4 měsíce po porodu,mám ještě míň,než před těhotenstvím,66kg a ještě bych chtěla dát něco dolů.Takže nevěš hlavu,pokud to nepůjde samo,stačí vůle a máš to dole.Já taky doufala,že budu patřit k těm šťastným maminkám,kteří zhubnou jen kojením,ale bohužel,musela jsem zatnout zuby a makat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
10.6.12 22:47

Těhulky,neřešte tak tu váhu v těhotenství :D Máte hlad?Jen se pořádně nadlábněte :mrgreen: Máte chuť na něco sladkýho?Jen si dejte :mrgreen: Kdy jindy,když ne v těhotenství?Já si to užívala,že konečně můžu a mám se na co vymlouvat :mrgreen: Jinak jsem se taky vždycky hlídala,ale v těhotenství ne a kila už mám dole.Fakt pak stačí jen zdravě jíst a cvičit a budete zase vypadat jako předtím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.6.12 22:51

Holky tak já se docela bavím nad těma „vašema“ kilama :lol: Já při prvním těhotenství přibrala 30kg! takže jsem začala na 60 a rodila jsem s 90kg :cert: druhé těhu jsem přibrala 25 :cert: a při třetím 20 :cert: a až po tom třetím se mi to nějak nedaří dát moc dolů no :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jancaqa
11.6.12 18:52

Jo, to mi rikaj všichni… Jen si dej, kdy jindy si budes moc tak dopřát jako ted…i přítel mi to děla :))) jeee tak kdyz ten nás drobecek ma chuť tak si to dej, chudacek malej, takhle ho omezovat :))) já jsem před tehu dost sportovala a ted teda nic moc, 2× max 3× do tydne tehu cviceni, sem tam naka ta prochazka… Strašně mi to cvico chybi:/ Občas mám dny kdy zbastim bez problému na co mám chuť, ale pak se mi taky stane že končím nad toaletní misou:/ jsem hrozne šťastná že čekáme našeho prdolu, uz se na nej moc těšíme, ale ty občasné deprese, někde se potrebuji vypovídat a porad si stěžovat mimu… Chudák. Ještě že existujou blogy, kde se člověk vypovídá a hned je mu lepe:)))

• Citovat
  • Upravit
1505
11.6.12 20:25

Tedy, proč to tak řešíte, nechápu. Někdo přibere 5kg, někdo 20, jiná 30 … někdo se zhubne. Myslím, že mít ve 20tt navrch 8 kg je zcela v pohodě. Já měla 15 a nějak jsem to neřešila, byla jsem zavodněná … a něco jsem si vypapkala :mrgreen: každá je jiná, přibere jinak … jinak se nám potom hubne. ale důležité je to malé, aby nestrádalo, ne??? sice jíst za 2 je kravina, ale když má někdo hlad, tak přeci nepojde hlady :mrgreen: mě chytal vlčí hlad hlavně v noci … ale to jsem vždycky břichu rázně řekla, že takhle tedy ne a dostalo max. půllitr mlíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jancaqa
11.6.12 22:17
@klara123 píše:
Tedy, proč to tak řešíte, nechápu. Někdo přibere 5kg, někdo 20, jiná 30 … někdo se zhubne. Myslím, že mít ve 20tt navrch 8 kg je zcela v pohodě. Já měla 15 a nějak jsem to neřešila, byla jsem zavodněná … a něco jsem si vypapkala :mrgreen: každá je jiná, přibere jinak … jinak se nám potom hubne. ale důležité je to malé, aby nestrádalo, ne??? sice jíst za 2 je kravina, ale když má někdo hlad, tak přeci nepojde hlady :mrgreen: mě chytal vlčí hlad hlavně v noci … ale to jsem vždycky břichu rázně řekla, že takhle tedy ne a dostalo max. půllitr mlíka :lol:

Já vím že bych to řešit nemela, že to ma kazda jinak, ale jak už jsem psala, občas přijde depka a nez abych tím porad zatezovala přítele, tak jsem se chtěla někde vypsat… No hlavne at je mimi vporadku, to je to nejdůležitější a neee naka nabrana kila, která mě občas deptaj a které pak vším úsilím stejne po porodu shodim..:)

• Citovat
  • Upravit
46226
12.6.12 09:50

Ahoj holky,ja mam zatim 8 kilo nahore :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
12.6.12 10:13

Já teda nevím, ale rozhodně váhu neřeším, po otěhotnění jsem zhubla 5 kg z 59kg na 54kg a teď, v 15. tt to jde už opět nahoru. Mám 55, 6Kg… Jsem ale celkem mrňous, při mých 158cm a prsou o velikosti košíčku G mám tu váhu všude možně a každé kg je na mě vidět. Nicméně to v žádném případě nehodlám řešit! Rozhodně si nebudu v těhotenství lámat hlavu kolik kg přiberu. Ba naupak jsem ráda, že mám chuť k jídlu a už mi nevyhrožují nemocnicí! Moje mamča přibrala 15kg, když mě čekala a chviku po porodu to dala i bez nějak většího cvičení dolů :) Proto radím, holky, žádné nervy, každá to budeme mít/máme jinak a po těhotenství se toho určitě z velké části zbavíme. Myslím, že důležitější je, co jíte, pokud jíte z velké části zdravě a občas zhřešíte na nějaký mls, tak co??? Střídat obědy typu: pondělí: pizza, úterý: hambáč, středa: smažák s hranolkama…atd., tak to asi k zamyšlení je, ale jinak bych to opravdu neřešila :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí