Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pravděpodobně test by už těhotenství ukázal. Spíš bych se přiklonila k nějakému problémů. Třeba cysta - to většinou vynechá MS a přijde až ta další. Zkus radši zavolat na gyndu.
Pokud bys otěhotněla z toho sexu 12.7. tak by test už byl pozitivní…
Btw menstruaci určitě nemáš 29 dní…myslíš asi délku celého cyklu…😉
@Vladusxx oh,pardon ano délku cyklu… menstruaci jsem dostávala vždy po 27 dnech a trvala 5 dní, teď tři měsíce ji mám po 29 dnech a trvá mi týden
Dobrý den setkal se stimhle někdy někdo? Co jsi o tom myslíte?
Jak už bylo psáno. Pokud bys otěhotněla ze stylu 12. 7., test už by byl pozitivní. A pokud by ti bylo špatně z těhotenství, které vzniklo okolo 12. 7., tak by ti bylo špatně nejdřív tak od 22. 7., ne hned od toho styku 12. 7. Takže ty nevolnosti nejsou z těhotenství.
@Nikol495 píše: Více
Rozhodně jsem se nesetkala s takovým množstvím těhotenských testů. Možná za celých 5 let snažení jsem si jich tolik udělala. Ale spíš asi méně.
A pokud je dotaz na sílení čárky, tak by to chtělo napsat, jaké jsou časové rozestupy mezi jednotlivými testy.
Ze začátku mi vycházely negativní testy nic nebylo ani na jednom testu až potom se tam ukázala další čarka čárka začla sílit víc až tak 19.7 dřív ne
19.7 byl test z ranní moče kolem 8 rána jsem ho dělala a čárka byla už vidět
@Janča6 Mám ještě zkusit těhotenský test za pár dnů nebo mám mít fakt obavy?… Momentálně mám bolesti jako při ms
Menstruace nepřišla jen slabé špiněni bez sraženin trvalo to 3 dny menstruaci mám jinak 7 dni
@Nikol495 píše: Více
Zajdi si radši na tu gyndu. Tam ti všechno vysvětlí nejlépe. ![]()
Ahoj, chci se zeptat…Měla jsem nechráněný pohlavní styk dva dny po menstruace tedy 12.7…mentruaci mám 27 dní, ale poslední 3 měsíce ji mám 29 dní…Kdybych to brala z hlediska 29 dní, tak menstruaci jsem měla dostat 4.8,ale mám 3 dny zpoždění…Nemám žádné bolesti, jenom mi je od toho pohlavního styku ( 12.7) strašně špatně a pořád se mi chce zvracet… Těhotenský test byl však negativní, tak se chci zeptat…Můžu být těhotná nebo je to nějaký zdravotní problém?🤔