Těhotenství, menstruace a ovulace

379
4.10.16 09:31

Těhotenství,menstruace a ovulace

Ahoj holky, zakládám novou diskuzi z důvodu, že sem nenašla žádné extra odpovědi :) Zajímá mě jaká je šance otěhotnět při nebo po menstruaci? Kdy ste otěhotněli vy? Byli ste těhotné i kyž ste menstruovali?(Moje mamka menstruovala u dvou těhotenství, tak mi říkala, abych se nelekala, když to tak budu mít) My se snažíme o miminko od 25.8 a v září sem měla dva dny menstruaci a ted v řijnu také jen dva dny, obvykle ji mám cca 4dny :) Hlavně vůbec nehlídám ovulku, ale snad tento měsíc se zadaří, přítel jezdil pracovně pořád někam, tak tento měsíc je celý doma :) Popř teď mám cykly 26,25 kdy může být ovulace?
PS: Vím, že je to otázek hodně a že bych tohle všechno někde našla, ale myslím si, že to zajímá spousta z nás :) Děkuju za případné odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6661
4.10.16 09:41

Ovulace je 12 - 16 dnů před MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
4.10.16 09:43

Ovulace je cca 10-16dni pred menzes..tj ovu muzes mit mezi 10-16dc.. Proste zalezi jakou mas lutealni fazi…pokud mas neobvyklou ms udelej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.10.16 09:44

Mě jen zaráží menstruace, která trvala dva dny, skusím a uvidíme, teď už jen čekat na ovulku :) Člověk je tak nedočkavý :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.10.16 09:45

Otěhotnět lze pouze během ovulace. Kdy ji máš, těžko říct, jsou ženy, které ji mají těsně u menstruace a tak třeba otěhotní ze sexu při menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.10.16 11:34

Blbe googlis, to je uplny zaklad, tyhle informace se omilaji furt vsude dokola.
Nicmene - typicky cyklus je 28 dni, prvnich nekolik dni menstruace, kolem 14. dne ovulace, pak kolem 28. dne zacatek dalsi ms. Jenze v realu se to lisi u kazde zeny. Kdyz mas kratsi cykly, nejspis bude ovulace drive, tj blize ke konci menstruace, nektere zeny ji maji i tesne po nebo ke konci. Vsechno se da zjistit sledovamim ovulace dle nektere z metod - merenim bazalni teploty, sledovamim hlenu, cipku nebo na UZ.
Stejne tak nektere zeny krvaceji v prubehu tehotenstvi jakoby v terminech ms, hlavne ze zacatku. Jinak treba moje mamka to tak se mnou mela (v dalsich 2 tehotenstvich ne), ja mam jedno dite a krvaceni nebylo zadne, takze to neni „nutne“ dedicne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.10.16 11:37

Jinak tady mas asi nejlepsi laickou sbirku informaci, jakou znam ;)
 http://merenibt.xf.cz/index2.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
4.10.16 11:39

@beruska9 Moc děkuju za odpověď :) Mrknu se na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
7.10.18 20:24

ahoj, možná zvláštní dotaz, ale nedá mi to. Je možné 31. DC s neg. těhu testem těhotná? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí